دوستان کسی نمیدونم دردش چیه؟ هر وقت میخوام از نقل قولتون استفاد کنم و جواب بفرستم.میگه متن شما کمتر از ده حرف است و ارسال ناموفق. درصورتی که متن حرف بسیاری دارد. راهنمایی کنید.
دوستان کسی نمیدونم دردش چیه؟ هر وقت میخوام از نقل قولتون استفاد کنم و جواب بفرستم.میگه متن شما کمتر از ده حرف است و ارسال ناموفق. درصورتی که متن حرف بسیاری دارد. راهنمایی کنید.
میتونید ادکلن های چهار فصل با پخش بو خوب برام معرفی کنید؟ قیمتش زیر 90 هزارباشه.
هرکاری میکنم نقل قول نمیشه دوستان معذرت فضا رو شلوغ کردم.
سلام
توی تهران جایی میشناسید مطمعن باشه واسه خرید؟(به غیر از هایلند)
یه توضیحیم در مورد تاریخ مصرف و نحوه نگهداری عطر هم بدین ممنون میشم
بله من ریوی آمریکایی رو شب عید تو بساط این عطرفروشهای سیار دیدم قیمت هم 30 میگفت .ولی خیلی کم گیر میاد.
دوستان این عطرهای زیپو رو کسی تا حالا تست کرده؟خیلی مشتاقم بدونم چطوریه ولی متاسفانه هیچ جا تست نمیدن
ویسکی سیلور بوش خوبه.من چند وقت پیش یه مدل قلابیشو تست کردم بیشتر بوی شربت میداد تا ویسکی! اینقدر شیرین بود
بله هست ولی قیمت دقیقشو ندارم
نمیدونم چرا اکثرا این اینستنت گرلن رو برای تابستون مناسب میدونند ولی من کاملا برعکس فکر میکنم و احساس میکنم بهتره تو زمستون استفاده بشه!!!
مخصوصا مدل اکستریمش که برای خود خوده زمستون و کلی هم به دیور هوم اینتنس 2007 مشابهت داره![]()
به نظر من هم مدل پرفیوم زمستونی هست بدون شک. ولی مدل تویلت یکمی کمتر شیرینه و چون یکم نت مرکباتی هم داره شاید بهارو پاییز هم بشه استفاده کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)