دوستان من بالاخره بعد 6 ماه تونستم یه 3 روز استحقاقی + 2 روز تشویقی بگیرم !!!
اینم از اولین مرخصی من تو یگان !
یه نصیحت و اون اینکه مرخصی هاتون رو مرتب بگیرید ، نزارید بمونه ممکنه سوخت بشه
دوستان من بالاخره بعد 6 ماه تونستم یه 3 روز استحقاقی + 2 روز تشویقی بگیرم !!!
اینم از اولین مرخصی من تو یگان !
یه نصیحت و اون اینکه مرخصی هاتون رو مرتب بگیرید ، نزارید بمونه ممکنه سوخت بشه
نبود 9 ماه دیگه !؟
بیخیال !! از الان به نکشی افتادی ؟! : دینبود 9 ماه دیگه !؟![]()
بزار 6 ماه دیگه شروع کن !
سلام دو تا سوال دارم
1- اینکه من در حال خدمتم لیسانسم و قانون داره عوض میشه و خدمت ممکنه 24 ماهه بشه
اگر من این وسط کنکور قبول شم و 2 سال برم ارشد بخونم و برگردم باید همون 17 ماهم رو خدمت کنم یا منم اون موقع باید 24 ماه خدمت کنم
2- ایا درجه ها رو بازم کاهش دادند . من 7 ماه پیش خدمتم شروع شد وبا لیسانس ستوان سومم ولی شنیدم بعضی ها با لسیانس استوار شدند ایا درسته ؟
ممنون از همه
Last edited by asemuna; 15-01-2012 at 21:26.
سلام دوستان
من در حال حاضر دانشجو هستم و مدرک کاردانی کامپیوتر هم دارم. آموزش تکمیلی سپاه ثبت نام کردم و الان هم دوره آموزشی شروع شده.
می خوام وقتی دوره آموزشی تمام شد انصراف بدم و برم خدمت با مدرک کاردانی.
1- من چندین سال سابقه بیماری تیرویید داشتم و الان هم چند سالی میشه که پیگیری نمی کنم ولی میدونم که دارم چون علائمش هست. قدم هست 179 و وزن من 53 کیلو هست. می تونم واسه معافیت پزشکی اقدام کنم و احتمال اینکه معاف بشم هست یا نه؟
2-میتونم زمانی که دانشجو هستم واسه معافیت پزشکی اقدام کنم؟
3- اگر پاسخ سوال دو منفی هست میشه مرخصی تحصیلی گرفت و واسه معافیت پزشکا اقدام کرد؟
4-بعد آموزش تکمیلی و دریافت کارت سبز و انصراف از دانشگاه باید چکار کنم تا سپاه بیفتم اونم تو شهر خودمون به علت شغلم. خیلی واسم مهمه که سپاه بیفتم و تو شهر خودم باشم.
ممنون
Last edited by Mostafa.yey; 15-01-2012 at 21:46.
کسی که دکتری تموم کرده میره سربازی؟اگه میره چند ماه؟ ارشد تموم کرده باشه چی؟
درود
دوستان من متولد 70 و دیپلمه هستم و الان دانشجوی کارشناسی هستم. به دلیل مشکلاتی میخوام استعفا بدم و به خدمت برم.چند سوال داشتم ممنون میشم کمک کنید :
1- با مدرک دیپلم اوضاع تو خدمت چجوریاست ؟به شانس و بستگی به جربزه ی خودم هم داره؟ کلا با دیپلم خیلی خیلی سخت میگذره یا نه؟ (دوستانی که تجربشم دارند کمک کنند ممنون میشم)
2- من تک فرزند هستم. چقدر امکانش هست در شهر خودم تهران و یا حومه ی اون خدمت کنم؟
3- الان تا اسفندماه اعزام بشم همون 18 ماه خدمت رو خواهم داشت؟
4-سپاه ؟ ارتش ؟ نیرو انتظامی ؟ کدوم به نظرتون بهتره ؟
لطفا هرجوریه جوابمو بدید
یه دنیا ممنون
دوستان یه سوالی:
دفاتر پلیس +۱۰ میدونن چه تعدادی دیگه برای اعزام توی یه ماه خاص جا هست؟
من دیروز رفتم مدارک رو ارسال کنم بهم گفت چون هنوز ۱۲/۱ جای خالی داره هر کی بیاد اعزامش میفته ۱۲/۱.
ما این تعداد رو خودمون هم میتونیم از جایی بفهمیم؟
بعد این جای خالی که به من گفت برای سراسر کشور حساب میشه دیگه؟
Last edited by Sub007; 17-01-2012 at 15:52.
۲ صفحه قبل یکی از دوستان گفته که :3- الان تا اسفندماه اعزام بشم همون 18 ماه خدمت رو خواهم داشت؟
4-سپاه ؟ ارتش ؟ نیرو انتظامی ؟ کدوم به نظرتون بهتره ؟
پس هنوز هم همون ۱۸ ماه خدمت باید انجام بشه.طبق قانون جدید خدمت از سال 92 ( اخر سال 92 ) میشه 24 ماه و دیگه هم تغییر نمیکنه ( یعنی دیگه به 18 ماه بر نمیگیرده )
سپاه رو من از شنیدم که بهترین جا برای گذروندن دوره سربازی و نیروی انتظامی هم بدترین جاست.البته باز هم دوستانی که خودشون تجربه دارن یا اطلاعاتشون بیشتر از منه بهتر میتونن جواب بدن.
ممنون داداش
دوستان عزیز که مطلع هستید این 2 سوال من رو هم پاسخ بدید ممنون میشم :
1- با مدرک دیپلم اوضاع تو خدمت چجوریاست ؟به شانس و بستگی به جربزه ی خودم هم داره؟ کلا با دیپلم خیلی خیلی سخت میگذره یا نه؟ (دوستانی که تجربشم دارند کمک کنند ممنون میشم)
2- من تک فرزند هستم. چقدر امکانش هست در شهر خودم تهران و یا حومه ی اون خدمت کنم؟
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)