تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 686 از 1024 اولاول ... 186586636676682683684685686687688689690696736786 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,851 به 6,860 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

واسه این که تو شهر ما هیچکی مرحله دوم قبول نمی شه دیگه مدال طلا که جای خودشو داره من خودم یکی رو می شناسم که از سوم راهنمایی شروع کرد کلی ام باهوش بود مثل خودم ولی قبول نشد می گفت سوالا اشتباه بوده و ازاین حرفا این اصلا سطح معلوماتش از فوق لیسانس شیمی ام گذشته بود ولی نتیجه نگرفت. واسه همینه که می خوام مختصر و مفید فقط واسه مرحله اول بخونم برا تابستونمم کلی برنامه ریزی کردم باید چند تا از درسای امسالو از اول استارت بزنم این قدر که این معلما عالین سمپادی هم هستما ولی می خوام سال بعد مدرسمو عوض کنم .
    خوب با این استدلال هیچکس نباید تو شهرتون المپیاد بده دیگه
    من فکر میکنم هدف شما کنکور باشه بیشتر . با این حساب همون مرحله ی اولم نمیدونم چرا شرکت میکنید چون مدال نداره . اگه محض سرگرمی و افزایش اعتماد به نفستونه در همون سطح کتاب بخونید با یکم هوش راحت مرحله ی اول رو قبول میشید . ولی دیگه مرحله ی دوم رو باید واقعا وقت گذاشت . به هر حال بر خلاف اون دوستمون من المپیاد رو با هدف دور زدن کنکور اصلا توصیه نمیکنم . به قول یکی از نقره هامون المپیاد رو برای المپیاد نباید شرکت کرد فقط وقتی باید ریسک کنید و شرکت کنید که واقعا عاشق اون درس باشید
    اینم که المپیاد به کنکور کمک میکنه مطمئن نیستم درست باشه . حداقل برای رشته ی من که اصلا اینجوری نیست . مثلا المپیاد ریاضی از ترکیبیات و نظریه اعداد و هندسه میاد اکثر سوالا در حالی که تو کنکور مباحث اصلی تابع و مشتق و انتگرالن و ریاضی پایه رو راحت در سطح کتابم بخونید میتونید بزنید .

داره خودمونی میشه D & G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

واسه ی خوندنِ فصلِ 4 فیزیک پیش 1 و 4 فصلِ فیزیک پیشِ2 (مباحث موج) نیازی به یاد داشتن فصلِ 2 و 3 فیزیک پیشِ 1 هست؟

یعنی بدونِ خوندن فصلِ 2 و 3 فیزیک پیش 1 میشه فصلِ 4 پیش 1 و 4 فصلِ پیش 2 رو خوند؟
    به یاد داشتن؟ این چه حرفیه داداش من اصلا هنوزم نمی دونم دینامیک مخصوصا حرکت دایره ایش چی داره توش ولی کل فیزیک پیش2 رو که شامل موجم می شه خیلی خوب یاد گرفتم البته یه چیزایی از حرکت نوسانی بلدم ولی در حد مفاهیم ابتداییش...من تازه قبل از امتحان فیزیک پیش2 می خوام فصل2و3 فیزیک پیش1 رو که نخوندم بخونم

3. این کاربر از D & G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

اینم درصدای من
    ادبیات 8
    عربی 24
    معارف 20
    زبان 9.4
    ریاضی 2.5
    فیزیک 0.8
    شیمی -0.9(منفی!)
    خدارو شکر عربی و معارف زیر 20 % نیست

5. 4 کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

براي لغات "لغات انگليسي جامع همگامان" واقعاً عاليه : شامل مترادفها ، مثال براي هر لغت ، متضاد ها و نكات كليدي
    يعني اين كتاب رو بخوني از نظر واژگان ديگه چيزي كم نداري !
    ممنون از کمکت . یعنی با خرید این کتاب می تونم 20% تست ها رو بزنم .
    تا حالا زبان هیچی نخوندم و دیروز تست ها رو دیدم هنگ کردم
    کتابی چیزی برای لغات ادبیات +اموزش ارایه های ادبی(جناس. شبه و...) +تاریخ ادبیات(تاریخ تولد فلانی وبا کتب های فلانی) همش تو یک کتاب باشه
    Last edited by steps; 10-05-2010 at 20:02.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tabasom.Sweet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دستگاشون چرا اینجوری تصحیح کرده ، توی خونه با پاسخ نامه خود سنجش تصحیح کردم ، ریاضیات رو زدم 40 % میگه 20 %. و ما بقی هم همین طور
    پاسخنامت رو خوب پر میکنی؟سنجش کارنامه ی تصویری نمیده؟برای ان میپرسم که بتونی چک کنی خونه هایی که پر کردی رو دستگاه انتخاب کرده یا نه؟

مال من هنوز نیومده ولی دفعه ی قبل همه ی درصدهام اشتباه بود. وقتی بهشون زنگ زدم گفتن پاسخنا مه ها رو جابجا تصحیح کردن و روز بعدش درستش کردن.
    خدایا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!

واسه ی خوندنِ فصلِ 4 فیزیک پیش 1 و 4 فصلِ فیزیک پیشِ2 (مباحث موج) نیازی به یاد داشتن فصلِ 2 و 3 فیزیک پیشِ 1 هست؟

یعنی بدونِ خوندن فصلِ 2 و 3 فیزیک پیش 1 میشه فصلِ 4 پیش 1 و 4 فصلِ پیش 2 رو خوند؟
    نه 2فصل اخر که اصلا فازشون فرق داره. برای موج و صوت هم یکم نوسان بلد باشی کافیه در حدی که بتونی معادله ها رو درک کنی اون وقت برات خیلی راحت میشه خوب تشخیص میدی که فلان فرمول چی باید باشه از روی مشتق و این حرفا
    ادامه بده .

اگه حرفایی که در مورد سال بعد زده می شه درست دربیاد من واقعا شکرگزارم از اینکه ما مال امسالیم
    بابا بی خیال 2012 بده که قراره یه نفس راحتی بکشیم همگی با هم بالاخره البته ماها که بدشانس تر از ایناییم می بینی کل دنیا داغون شده فقط ماها موندیم ویلون و سرگردون
    ادم سرگردون باشه کنکور نداشته باشه....البته هیچی

در مورده شکر گزاری منم همینطور....

-------------

8. 2 کاربر از Tabasom.Sweet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    درصد سنجش من:
    ادب 54
    عرب 75
    دین 56
    زبان 44!!!!!!!!!!!!
    ریاضی 89
    فیزیک 85
    شیمی 60
    امیدی هست؟
    خیلی دپرسم بابت عمومیا
    چکاریشان کنم به 70 برسند؟
    میدونستی شما اینا رو میذاری اینجا خیلیا نا امید میشن؟

باز نوشتی دپرس هم میشی؟ آخه مرد مومن رتبه اول رو نیاری رتبه دوم رو که میاری. حالا نفر اول نشدی, نفر دوم شدن هم بد نیست.

بر خلاف این آقا که به همه روحیه میده:

اینم درصدای من
    ادبیات 8
    عربی 24
    معارف 20
    زبان 9.4
    ریاضی 2.5
    فیزیک 0.8
    شیمی -0.9(منفی!)
    خدارو شکر عربی و معارف زیر 20 % نیست

10. 3 کاربر از online_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض کسی نبود به من عاجز کمک کنه؟؟!!!

سلام دوستان. تورو خدا هرکی جوابمو میدونه بگه. کسی هست که کتابهای سبز گاج (برای پیش ریاضی فقط دروس تخصصی) رو خونده باشه؟

میخوام بدونم که کتاب های سبز گاج (برای پیش ریاضی) جای معلم رو میگیرن یا نه. یعنی اگر اونو + کتاب درسی بخونم، باز هم به معلم نیاز دارم ؟ ممنون از جوابی که می خواین بدین.

کسی نبود به من عاجز کمک کنه؟؟!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

بر خلاف این آقا که به همه روحیه میده:
    چیکار کنم دیگه خودم که با آزمونا نمیتونیم روحیه بگیریم حداقل چند نفر(البته همه) با دیدن درصدای من روحیه میگیرن
    ولی یه حرف با رتبه های خوب دارم:
    جوجه رو دهم تیر میشمرن تمام تلاشتون بکنید میخوام دهم حال همرو بگیرم اینا که چیزی نیست!!!

13. 4 کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sarinagasemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

خوب با این استدلال هیچکس نباید تو شهرتون المپیاد بده دیگه
    من فکر میکنم هدف شما کنکور باشه بیشتر . با این حساب همون مرحله ی اولم نمیدونم چرا شرکت میکنید چون مدال نداره . اگه محض سرگرمی و افزایش اعتماد به نفستونه در همون سطح کتاب بخونید با یکم هوش راحت مرحله ی اول رو قبول میشید . ولی دیگه مرحله ی دوم رو باید واقعا وقت گذاشت . به هر حال بر خلاف اون دوستمون من المپیاد رو با هدف دور زدن کنکور اصلا توصیه نمیکنم . به قول یکی از نقره هامون المپیاد رو برای المپیاد نباید شرکت کرد فقط وقتی باید ریسک کنید و شرکت کنید که واقعا عاشق اون درس باشید
    اینم که المپیاد به کنکور کمک میکنه مطمئن نیستم درست باشه . حداقل برای رشته ی من که اصلا اینجوری نیست . مثلا المپیاد ریاضی از ترکیبیات و نظریه اعداد و هندسه میاد اکثر سوالا در حالی که تو کنکور مباحث اصلی تابع و مشتق و انتگرالن و ریاضی پایه رو راحت در سطح کتابم بخونید میتونید بزنید .
    شاید به خاطر همون اعتماد به نفسشه که می خوام شرکت کنم (المپیادی بودن حس خوبی داره نه؟) هدفمم کنکوره.

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

شاید به خاطر همون اعتماد به نفسشه که می خوام شرکت کنم (المپیادی بودن حس خوبی داره نه؟) هدفمم کنکوره.
    خوب پس همونطور که گفتم لازم نیست چیزی بخونید راحت مرحله ی یک قبول میشی . من سعی میکنم مباحث شیمی رو بپرسم برای مرحله ی یک و بتون پیغام خصوصی بدم .
    موفق باشید

16. 2 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •