نه دوست عزیز، اصلا دردسر نداره، شما وارد پنل کاربریتون میشید، قسمت تغییر سرویس. هزینه ش هم توی فاکتورتون منظور میشه.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نه دوست عزیز، اصلا دردسر نداره، شما وارد پنل کاربریتون میشید، قسمت تغییر سرویس. هزینه ش هم توی فاکتورتون منظور میشه.
Connection timed out نشان دهندهٔ مشکل نیست. فقط نشان دهندهٔ وجود فایروال در برخی از Node هاست.
آره سیامک جان چون با هر سایت دیگه ای مشکلی نیست ولی این ADRIVE لعنتی این مشکل رو داره و نمیزاره دانلود کنیم
الان تسست گرفتم 120 مگ از سایت دیگه رو به راحتی و با سرعت 64 کیلوبایت در ثانیه داره میگیره و DC هم نداره به هیچ وجه ولی ADRIVE برای من DC میکنه و دانلومون رو خراب میکنه
روی رپیدشیر نمیشه فایل آپلود کرد !
کسی این مشکل رو نداره ؟
سلام
ممنون از شما هادی جان
یک چیزی
ممکن هست که این فایر وال رو برداشت؟(من فایر وال ویندوز و مودم رو برداشتم البته)
یک چیزی که تاره کشف کردم اینه که صبح ها تا ساعت 10 پینپم درسته
نه با IDM دانلود میکنم ولی از 7 کیلوبایت اونورتر نمی ره با لینک مستقیم همینطوره...
منظورم وجود فایروال در سرورهای مسیر اتصال شما تا مقصد بود. (که در موردش کاری نمیشه کرد)
فایروال ویندوز رو روشن کن. ممکنه مشکل ایجاد بشه برات.
ممنون
روشن کردم
یک چیزی که یکی از دوستانم به من گفت کمی مشکوک شدم
اینکه من تقریبا 9 ساعت در روز از مو تورنت استفاده میکنم و دوستم گفت که اونهم همین کارو کرده و بعد از مدت مودمش سوخته (!)
همچنین اینکه من مشکل قبلیم(پینگ در عید) با نصب ویندوز حل شد ولی الان که ویندوز نصب کردم درست نشد
ممکنه این مشکل به خاطر سرویس پک 3 ویندوز باشه؟
_____
راستی منم کرج-گوهردشت هستم
_____
ممنون
سلام دوستان.
كيس من قطعاتش يه مقداري حرفه ايه و 3 تا هارد 500 و .... دارم (چون كار ويدئويي مي كنم) براي همين به خاطر استهلاك و...مي ترسم براي مدت زياد براي دانلود كردن اون رو روشن بذارم .
براي دانلود طولاني مدت شما چه راهي رو پيشنهاد مي كنيد ؟
1- يك كيس قراضه دست دوم سر هم كنم و بذارم كنار كامپيوتر كه دانلود كنه
2- يك لپ تاپ قراضه ! بگيرم بذارم دانلود كنه
ديگه چه راهي هست و شما چه راهي رو پيشنهاد مي كنيد ؟ ( من آرت 1 دارم )
من كه وقتي خواستم بيام آرت1 از اون صفحه 3 بار درخواست دادم هر دفعه هم چنر روز صبر كردم خبري نشد تا آخر زنگ زدم گفت حتماً بايد كتبي درخواست بدين. شما با كنترل پنل تغيير دادين تاحالا؟ شايد جديداً با اونجا هم درخواست بديم سريع تغيير كنه.
هم اکنون 94 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 94 مهمان)