سلام
این متن یه انگلیسی چی می شود.
تا شقایق هست زندگی باید کرد .
سلام
این متن یه انگلیسی چی می شود.
تا شقایق هست زندگی باید کرد .
دوست خوبم برداشت من اینه امیدوارم کمکتون کنه
در دهه 1950 joslin این مطلب را بیان کرد که ورزش پس از استفاده صحیح و به موقع از انسولین و رژیم غذایی سومین عامل اساسی در تنظیم قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع یک است.اگرچه اکثر مطالعات تاثیرات کمی را در میزان سطح Hbalc نشان داده اند .یک تجزیه و تحلیل مقطعی از داده های بدست آمده از یک گروه بزرگ نشان میدهد که تداوم فعالیتهای ورزشی منظم با کاهش میزان Hbalc ( بدون افزایش خطر کاهش شدید قند خون) در ارتباط است. ورزش بعد از هر وعده غذایی میتواند راهی مفید و ارزنده جهت کاهش افزایش ناگهانی قند خون بعد از صرف غذا باشد.
بعضی افراد بسته به وقت - کار یا مدرسشون هر از چند گاهی در فعالیت های ورزشی شرکت میکنن و برای برخی دیگر ورزش روزانه بخشی از یک برنامه ورزشی کلی ویا یک برنامه مشروط است
سلام دوستان میشه اینو واسه من به انگلیسی یرگردونید.ممنون میشم
با سلام،
من دانشجوی رشته مهندسی کامپیوتر هستم و روی مساله مجموعه غالب متصل اشتاینر stiener connected dominating set کار میکنم. برای مقایسه و ارزیابی الگوریتمم نیاز به نتایج الگوریتم شما دارم، واقعا از شما ممنون میشوم اگر امکان دارد نتایج حاصل از الگوریتمتان را در اختیار من قرار دهید.
در هر صورت از توجه شما ممنونم.
I'm a student of university in computer engineering course working on stiener connected dominating set. I need your algorithm results in order to compare and evaluate my algorithm by them.would you mind please send me the results of your algorithm
چیزی که به نظرم اومد این بود
سلام
می شه یکی زحمت بکشه این جمله رو ترجمه کنه؟
یادگیری کامپیوتری با استقبال زیادی مواجه شد
دانش آموزان از این روش استقبال مردند
البته یه چیزی عیر از accept می خوام چون می خوام دقیقا مهنی استقبال بده
3: بیشتر دانش امزان این روش رو به روش مجازی ترجیح می دن تا درک بهتری از مطالب داشته باشن حتی به قیمت اینکه مجبور باشن زمان بیشتری رو صزف کنند
Last edited by nibble; 01-12-2010 at 20:23.
Hi
I'm a student of Computer Engineering and I'm working on the Steiner Connected Dominating Set problem. In order to evaluate and compare my algorithm, I need the results of yours. I'd be so grateful if it is possible for you to give me your results
I do appreciate your reply whatever it'd be
مترجم اسان سریع رایگان
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام. خواهش می کنم این متن من رو هم به انگلیسی ترجمه کنید دیگه، خیــــلـــی ضروریه.
هارولد كونتز و سيريل اورانل مي نويسد رهبري تاثيرگذاري بر افراد است . تا تحقق هدف مشترك را دنبال كنند .بطور كلي رهبري فراگرد تاثير گذاري بر فعاليتهاي يك فرد يا گروه است كه در وضعيت معين در جهت تحقق هدفي كوشش ميكنند . از اين تعريف استنباط مي شود كه فراگرد رهبري تابعي از متغيرهاي رهبر پيرو و ساير متغيرهاي وضعيتي است معين.
بطور كلي رهبري فراگرد تاثير گذاري بر فعاليتهاي يك فرد يا يك گروه است كه در وضعيت معين در جهت تحقق هدف كوشش مي كند .
نقش و وظيفه رهبري
نقش رهبر يا رهبران را مي توان با خلاصه اي از وظايف آنها در شرايط ووضعيت هاي مختلف توضيح داد . طبيعي است كه وظايف رهبري در ارتباط با نوع گروه يا ساختار آن مشخصات خارجي و داخلي گروه تفاوت خواهد كرد ، ولي معمولا” رهبران گروه ها و سازمان هاي اجتماعي مجموعه اي از وظايف مختلف را به عهده دارند
خب متن تخصصیه و طبیعیه که ترجمه نشه ...
Harold Koontz and Cyril 'o Donnell note that leadership is having an impact on people fulfilling a mutual objective. In general, leadership is the process of influencing the activities of an individual or a group in efforts toward goal achievement in a given situation. It is inferred from the mentioned definition that the leadership process is a function of the leader, the followers, and other situational variables
Role and functions of the leader
The role of the leader or leaders can be explained by noting a summary of their functions in different situations and conditions. Certainly, the functions of the leader vary concerning the group type or structure; however, the leaders of social institutions and groups are responsible for a set of different functions
Last edited by Kurosh; 02-12-2010 at 02:38.
سلام
می شه یکی زحمت بکشه این جمله رو ترجمه کنه؟
یادگیری کامپیوتری با استقبال زیادی مواجه شد
دانش آموزان از این روش استقبال مردند
البته یه چیزی عیر از accept می خوام چون می خوام دقیقا مهنی استقبال بده
3: بیشتر دانش امزان این روش رو به روش مجازی ترجیح می دن تا درک بهتری از مطالب داشته باشن حتی به قیمت اینکه مجبور باشن زمان بیشتری رو صزف کنند
دوستان یکی زحمت این ها رو می کشه ضروریه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)