تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 686 از 940 اولاول ... 186586636676682683684685686687688689690696736786 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,851 به 6,860 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تو قسمت edit پست رونالدو رو دروازه بان کن و دروازه بانها ای که در حال حاضر داری رو مهاجم کن و ترنسفر رو انجام بده بعد از اومدن رونالدو همه چیز رو به حالت اول برگردان.
    من با این روش هم زمان تونستم ronaldo, kaka, gerard, roony, رو با هم تو یک هفته بیارم.
    يه امتحاني ميكنم هنوز فصل ترانسفر نرسيده ببينم چي ميشه عجيبه كه همه اومدن الا اين رونالدو

واسه اونايي كه مستر ليگ ميرن يه بازيكن معرفي ميكنم كه شايد براشون جالب باشه معمولا چون اكثر گنده هاي فوتبال مهاجم هستند و بازيكناني مثله اسنيدر يا فابرگاس يا پيرلو و .. رشد خوبي ندارند شايد دنبال يه هافبك تمام عيار باشيد كه رشدش هم عالي باشه اين بازيكن اسمش Gourcuff هست بخرينش تا 96 رشد ميكنه واقعا سريع هست هيچ بازيكني اين اندازه رشد نداره از دوستان مي خوام كه اگه بازيكني با همچين شرايط ميدونن بگن مهاجم نميخوام دفاع يا هافبك بگن آردا توران و سيلوا و جيووينكو رو ميدنم حتي يه اسرائيلي هست اسمش آشالين هست اونم خوب رشد ميكنه غير از اينا رشد سريع كه 23 به پايين باشن كسي سراغ داره بگه بخرم خيلي ها رو امتحان كردم ولي مثه اين چندتاي كه گفتم رشد نميكنن

پروفشنال maghzae-motefaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام به دوستان
    من بعد از تمام كردن يك دوره از مستر ليگ بازيم اومد بيرون يه ارور داد فكر كنم dont send بود

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اباته رو از تورینو بخر...(abate)
    من که بازی می کردم رشدش خیلی خوب بود

4. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammad_dj_kazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

توي مستر ليگ هر كاري مي كنم رونالدو نمياد درجه منچستر A هست درجه تيم من S مستر ليگ لول روي Very Easy هست پولي كه پيشنهاد ميدم به رونالدو 60000 پوند (ماكسيمم) و حقوق 5000 پوند (ماكسيمم) هست بالاتر از اين كاري هست؟ اين پيشنهاد رو به هركي كرردم تا الان اومده ولي رونالدو نمياد چرا؟
    من چون خودم چون تیمم منچستره رونالدو رو نخریدم ولی برای خرید بازیکن های بزرگ مثل david villa
    که خودم خریدمش از دوراه میتونی استفاده کنی.من از دومی بهتر جواب گرفتم
    1- یه قیمتی کمی بالاتر از قیمتی که خودش اول مشخص کرده پیشنهاد بدی(مثلا 2 هزار تا بالاتر)
    2- اول یه قیمت پایین پیشنهاد بده وقتی قبول نکرد هفته ی بعدش یه دفعه قیمت رو ببر روی ماکسیمم(
    60000)مطمئن باش میاد

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شما برای نقل و انتقالات سن بازیکنان مورد نظرتون رو بالا ببرین
    هم از قیمتش کاسته میشه و هم راحت تر باشگاه میفروشش به شما
    بعد از این که اون رو خریدین برین سنش رو درست کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدي.ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    isfahan

پيش فرض

hamsik bonnet tiawo
    tiawo هافبک چپه مارسی هستش ولی بازیکن خیلی خوبیه اربلوئا هم دفا راست خیلی خوبی الان 27 سالشه سرعتش96 دفاعشم حدود 83 هستش hamsik هم تو napoli هستش واقعا بازیکن خوبی میشه پستاشم dmf cmf smf وفکر کنم amf هست bonnet هم هافبک چپ خوبییه lucas هم تو لیور پوله یه هافبک تمام عیار میشه raul albiol هم خوبه هم هافبک دفاعیه هم دفاع وسط . دفاع راست
    skrtel خیلی در ضمن من c.ronaldo رو همون فصل اول خریدم راهش اینه که اگه از بازیکنای کلاسیک تستفاده میکنی یکی از خوباشونو بخری و با اون عوضش کنی البته من تا دو فصل دیگه نتو نستم هیچ کی رو بخرم ولی silva ramos albiol benzema رو همه رو تو نیم فصل گرفتم ولی هنوز الاف مسی هستم benzema هم تقریبا همه قدرتاش به 95 میرسه اگه بازیکن کلاسیک خوب میخوای بگو معرفی کنم

8. این کاربر از مهدي.ف بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدي.ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    isfahan

پيش فرض

مگه سن تو مستر تغییر میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بله تغییر میکنه
    شما میری توی قسمت ادیت و سن بازیکن مورد نظر رو زیاد میکنی
    بعد بر میگردی توی مستر لیگ و اون رو میخری

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

برای این که بازیکنا خوب پیشرفت کنند قبل از شروع مشتر بازی کنهای خوب رو سنشونو کم کنید (15) و بعدش هم تریقه ی پیشرفتشون رو هم روی زیاد قرار دهید. (روی گزینه ی اول یا دوم)از نرمال به بالا.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

برای این که بازیکنا خوب پیشرفت کنند قبل از شروع مشتر بازی کنهای خوب رو سنشونو کم کنید (15) و بعدش هم تریقه ی پیشرفتشون رو هم روی زیاد قرار دهید. (روی گزینه ی اول یا دوم)از نرمال به بالا.
    بله تغییر میکنه
    شما میری توی قسمت ادیت و سن بازیکن مورد نظر رو زیاد میکنی
    بعد بر میگردی توی مستر لیگ و اون رو میخری
    اينجوري حال نميده اگه قراره اديت فايل رو انگولك كنيم عمون اول 22 تا بازيكن 15 ساله كه همگي 99 باشن همه توانايي ها رو هم داشته باشن و قابليت بازي در تمام پستها رو داشته باشن رو خلق ميكنيم با PES Editor ميذاريم جاي Minanda اينا ديگه

مگه سن تو مستر تغییر میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
    خوب معلومه هر سال كه ميره جلو بازيكنا يه سال بزرگتر ميشن ديگه

hamsik bonnet tiawo
    tiawo هافبک چپه مارسی هستش ولی بازیکن خیلی خوبیه اربلوئا هم دفا راست خیلی خوبی الان 27 سالشه سرعتش96 دفاعشم حدود 83 هستش hamsik هم تو napoli هستش واقعا بازیکن خوبی میشه پستاشم dmf cmf smf وفکر کنم amf هست bonnet هم هافبک چپ خوبییه lucas هم تو لیور پوله یه هافبک تمام عیار میشه raul albiol هم خوبه هم هافبک دفاعیه هم دفاع وسط . دفاع راست
    skrtel خیلی در ضمن من c.ronaldo رو همون فصل اول خریدم راهش اینه که اگه از بازیکنای کلاسیک تستفاده میکنی یکی از خوباشونو بخری و با اون عوضش کنی البته من تا دو فصل دیگه نتو نستم هیچ کی رو بخرم ولی silva ramos albiol benzema رو همه رو تو نیم فصل گرفتم ولی هنوز الاف مسی هستم benzema هم تقریبا همه قدرتاش به 95 میرسه اگه بازیکن کلاسیک خوب میخوای بگو معرفی کنم
    مرسي ولي اميدوارم بين همه اين بازيكنان بهترينش هامشيك نباشه چون دارمش ولي رشدش اصلا به خوبي آردا توران و سيلوا و بقيه نيست تايو هم خيلي جالب نيست رشدش يه بار خريدمش ولي راضي نبودم ازش ولي بقيه رو بايد يه امتحاني بكنم منظور من از رشد رشدي هست كه به بالاي 92 93 برسه

من چون خودم چون تیمم منچستره رونالدو رو نخریدم ولی برای خرید بازیکن های بزرگ مثل david villa
    که خودم خریدمش از دوراه میتونی استفاده کنی.من از دومی بهتر جواب گرفتم
    1- یه قیمتی کمی بالاتر از قیمتی که خودش اول مشخص کرده پیشنهاد بدی(مثلا 2 هزار تا بالاتر)
    2- اول یه قیمت پایین پیشنهاد بده وقتی قبول نکرد هفته ی بعدش یه دفعه قیمت رو ببر روی ماکسیمم(
    60000)مطمئن باش میاد
    نه حتما يه چيزيش هست وگرنه مسي يا آگرو يا پاتو يا حتي گوركوف كه از رونالدو هم جلو ميزنن پس چرا اينا به راحتي ميان اين رونالدو اين قدر ناز مي كنه

اباته رو از تورینو بخر...(abate)
    من که بازی می کردم رشدش خیلی خوب بود
    مرسي امتحان ميكنم ببينم چه طوره ولي GOURCUFF يه چيز ديگه اس واقعا به يه ستاره تمام عيار تبديل ميشه راستي توي بازي فقط يه بازيكن New Commer داريم كه گزارشگر اسمش رو ميگه اونم Kaiser هست كه رشدش عاليه و فوق العاده

سلام به دوستان
    من بعد از تمام كردن يك دوره از مستر ليگ بازيم اومد بيرون يه ارور داد فكر كنم dont send بود
    اشكال از كرك بازيت هست بايد از كركي استفاده كني كه مطابق با ورژن بازيت باشه وگرنه نه مستر ليگ و نه BAL رو نميتوني بري جلو بعد يه مدت قاط ميزنه يا دونت سند ميده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •