تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 686 از 2550 اولاول ... 18658663667668268368468568668768868969069673678611861686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,851 به 6,860 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

داره خودمونی میشه tab-magnet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    جمهوری اسلامی ایران

پيش فرض

سلام
    من الان همارا (128) کلاسیک دارم ، سرعت دانلودم از 50 بالاتر نرفته تو این 5ماه. (یعنی بالای 50تا حالا از خونه ندیدم!) به خودشونم گفتم ، میگن امکان نداره !
    آخرشم میگن یه فایل بالای 50مگ بذار اونوقت ببین ، بازم چک کردم نشد.
    اول این که میشه همچین چیزی؟

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

آقا اینو قبول دارم که تهران امکاناتش بیشتره . ولی دیگه این آخر آشغال بودن یه شرکت هست ! چطور تو همین مکس نت کوفتی واسه تبریز 6 گیگ واسه ما 5 گیگ ؟ آها حتما چون تبریز آباد تر و بزرگتر هست ؟ !!!!!!
    یعنی تبریز رو با ارومیه یکی میدونی ؟

---------- Post added at 07:34 AM ---------- Previous post was at 07:31 AM ----------

من اینکار ها رو میکنم ولی وصل نمیشه .
    اگه مکس نت هستی برای تغیییر دادن نوع کانکشن باید به شرکت زنگ بزنی
    من اول بردیج بودم هر چه قدر سعی کردم pppoe نمیشد به شرکت زنگ زدم اونها از اونجا یه کاری کردن که pppoe وصل شد

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

یعنی تبریز رو با ارومیه یکی میدونی ؟
    درسته تبریز بزرگتر از ارومیه هست ولی اون یوزر اصلا ارومیه نیست یکی از شهرستانهای اطراف (مهاباد) هست. مکس نت وضعش تو ارومیه خوب نیست اینا انتظار دارن که تو شهرستان بالای 100K دانلود بگیرن

---------- Post added at 09:18 AM ---------- Previous post was at 09:15 AM ----------

اخه فکر نکنم ارومیه از مکس بهترش باشه
    البته شاید
    خیر مکس نت تو ارومیه مشترک زیادی نداره. اصلا شرکت محبوبی نیست اتفاقا شرکتهای بهتری هم هستن ولی خب اون یوزر شهرستانه و اونجا بهتر از ماکس نت نیست

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

Editted...
    Last edited by AB; 04-06-2011 at 15:04.

5. این کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

درسته تبریز بزرگتر از ارومیه هست ولی اون یوزر اصلا ارومیه نیست یکی از شهرستانهای اطراف (مهاباد) هست. مکس نت وضعش تو ارومیه خوب نیست اینا انتظار دارن که تو شهرستان بالای 100K دانلود بگیرن

---------- Post added at 09:18 AM ---------- Previous post was at 09:15 AM ----------

خیر مکس نت تو ارومیه مشترک زیادی نداره. اصلا شرکت محبوبی نیست اتفاقا شرکتهای بهتری هم هستن ولی خب اون یوزر شهرستانه و اونجا بهتر از ماکس نت نیست
    نه
    منظورم تنها ارومیه نبود منظورم کل اذربایجان غربی بود که دیگه باید قبول داشته باشین از لحاظ ارتباط دیتا و مخابرات جزو استان های اخره لیست تو ایران هست پس طبیعتا خدمات شرکت های isp کمتر خواهد بود

تو همین اینجا هم مکس نت و همارا اول قیمت شهرستانها با تیریز فرق میکرد بعد از چند ماه قیمت ها رو یکی کردن

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

اگه مکس نت هستی برای تغیییر دادن نوع کانکشن باید به شرکت زنگ بزنی
    من اول بردیج بودم هر چه قدر سعی کردم pppoe نمیشد به شرکت زنگ زدم اونها از اونجا یه کاری کردن که pppoe وصل شد
    ولی من وقتی از مکس نت سرویس میگرفتم لازم نبود که هی زنگ بزنم!!!!!!!!!

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

نه
    منظورم تنها ارومیه نبود منظورم کل اذربایجان غربی بود که دیگه باید قبول داشته باشین از لحاظ ارتباط دیتا و مخابرات جزو استان های اخره لیست تو ایران هست پس طبیعتا خدمات شرکت های isp کمتر خواهد بود

تو همین اینجا هم مکس نت و همارا اول قیمت شهرستانها با تیریز فرق میکرد بعد از چند ماه قیمت ها رو یکی کردن
    اینکه تبریز بهتره که شکی درش نیست.لطف میکنید این لیستی که میفرمائید رو بذارین ببینیم بقیه استانها در چه رده هایی هستن فقط جهت بالا بردن اطلاعاتم عرض میکنم

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اگه وصل نشه حتما از مودم روی بریج نرفته
    چرا مودم رو هم روی بریج تنظیم کرده بودم .

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اینکه تبریز بهتره که شکی درش نیست.لطف میکنید این لیستی که میفرمائید رو بذارین ببینیم بقیه استانها در چه رده هایی هستن فقط جهت بالا بردن اطلاعاتم عرض میکنم
    به اینجا مراجعه کنید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by razmjoo; 04-06-2011 at 11:34.

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

اقا اگه از مکس نت خوشتون نمیاد چرا ازش سرویس میگیرین؟؟؟
    من نمیدونم همه میرن از اونی که دوست ندارن سرویس میگیرن بعد هم میان همش ازش بد میگن
    اگه دوسش ندارین ازش سرویس نگیرین
    آخه غیر از مکس نت دیگه آی اس پی دیگه نداریم وگرنه این ـشغال رو 1 لحظم تحمل نمیکردم .

اون دوستی که میخوای کامکشن بریدج بسازی اگه از مکس نت گزفتی باید بهشون زنگ بزنی اونا ست کنن . موفق باشی

---------- Post added at 12:42 PM ---------- Previous post was at 12:37 PM ----------

اونا هم حق دارن سرعت بالا بگیرن.
    این دیگه خیلی نژاد پرستانست ! اولا که تبریز با مهاباد یکی نیست دلیل نمیشه این ظلم مسخره رو بکنن . دوما مهاباد یه زمانی که شما اونوقت وجود خارجی نداشتین کشور بوده بعد هم دلیل اینکه این استان از نظر امکانات عقبه چیز عجیبی نیست واقعا مسایل سیاسی تاثیر گذار بوده . همین وضعیتو تو تو سنندج و ایلام و ... هم داریم مبینیم !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •