تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 686 از 3745 اولاول ... 18658663667668268368468568668768868969069673678611861686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,851 به 6,860 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا قیمت هر 1 گیگ ترافیک اضافی تو آسیاتک چنده ؟؟؟؟؟؟ بدجوری ترافیک آدم رو میخوره ها !!!! چه جوری میشه شبانه رایگان گرفت ؟؟؟ من چلچله ! با شبانه نیم بها دارم . نیم بها دیگه چه صیغه ایه ؟؟؟ اینجا دیدم فقط !

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

درود و سلام
    1.یکی از دوستان لطف کنه به مابگه این کیمیا چلچله چالاک چابک حامی منظورش چیه کدومش 2 مگه کدومش 1 مگه کدوم 512 ؟
    2.اگرم لطف کنن یه پیشینه از شرکت به مابدن مثل گند کاریایی که معمولا شگردشونه ( جنگولک بازی های سرویس دهیشون) ممنون میشم
    3.اگر 2 مگ میدن سرعت دانلود شب رایگان با 2مگ تو دانلود منجر چنده؟
    4. توی صفحه های قبل یه چیزایی در مورد محدود شدن گفتن آساتک هم محدود میکنه؟
    ممنون میشم یکی یکی جواب بدین
    من الان تو شاتلم (تهران)به خاطر دانلود شب مالی خولیا گرفتم چون ر به ر محدود میشم میخوام بیام شرکت شما یه آمار بدید ببینم بااین قاطر نه شاتر نه (شاتل) چیکار کنم
    در آخر تشکر
    Last edited by Meysam Raz; 02-06-2012 at 05:38.

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا قیمت هر 1 گیگ ترافیک اضافی تو آسیاتک چنده ؟؟؟؟؟؟ بدجوری ترافیک آدم رو میخوره ها !!!! چه جوری میشه شبانه رایگان گرفت ؟؟؟ من چلچله ! با شبانه نیم بها دارم . نیم بها دیگه چه صیغه ایه ؟؟؟ اینجا دیدم فقط !
    ببین من چلچله دارم الان . سرعت دانلود گاها تو روز به 110 هم میرسه به صورت ثابت !!!!!! ولی شب عمرا نمیتونم یه آلبوم موزیک رو دانلود کنم . از دوستام هم که تازگیا به ناچار از لایزر ( که یکی از بهترین سرویس دهنده ها بود ) اومدن آسیاتک پرسیدم همینو میگن !!!!!!
    حالا یکی هم به سوال بالای من جواب بده ممنون .

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آسياتك شباش به f رفته ديگه !!
    قديما 3 گيگ راحت دانلود داشتم با اكانت 1مگ الان زوري 1.6 گيگ دانلود شده ديشب كم كم بايد دنبال يه جاي جديد باشم ... فك كنم هر جا كه رفتيم نبايد تعريف كنيم وگرنه دو روزه هم اونا پررو ميشن هم تعداد يوزرها زياد ميشه و گندش درمياد !

5. این کاربر از 3FX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه reza7434's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

درود و سلام
    1.یکی از دوستان لطف کنه به مابگه این کیمیا چلچله چالاک چابک حامی منظورش چیه کدومش 2 مگه کدومش 1 مگه کدوم 512 ؟
    2.اگرم لطف کنن یه پیشینه از شرکت به مابدن مثل گند کاریایی که معمولا شگردشونه ( جنگولک بازی های سرویس دهیشون) ممنون میشم
    3.اگر 2 مگ میدن سرعت دانلود شب رایگان با 2مگ تو دانلود منجر چنده؟
    4. توی صفحه های قبل یه چیزایی در مورد محدود شدن گفتن آساتک هم محدود میکنه؟
    ممنون میشم یکی یکی جواب بدین
    من الان تو شاتلم (تهران)به خاطر دانلود شب مالی خولیا گرفتم چون ر به ر محدود میشم میخوام بیام شرکت شما یه آمار بدید ببینم بااین قاطر نه شاتر نه (شاتل) چیکار کنم
    در آخر تشکر
    1.این اسم های من در آوری آسیا تک هستش که یعنی => حامی=128 - چابک=256 - چلچه=512 - چالاک=1 و کیمیا=2
    2.کیفیت این شرکت کاملا افت محسوسی داشته و ضمن اینکه دارای پشتیبانی بسیار ضعیفی می باشه
    3.با سرعت 2، میزان سنجش سرعت با آی.دی.ام نهایت 180 خواهد بود (قبل بین 200 تا 250 بود خدا بیامرز)
    4.محدودیت نداره ولی سرعت دانلود شبانه هرطرح سرعت واقعی اون هستش

7. این کاربر از reza7434 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ببین من چلچله دارم الان . سرعت دانلود گاها تو روز به 110 هم میرسه به صورت ثابت !!!!!! ولی شب عمرا نمیتونم یه آلبوم موزیک رو دانلود کنم . از دوستام هم که تازگیا به ناچار از لایزر ( که یکی از بهترین سرویس دهنده ها بود ) اومدن آسیاتک پرسیدم همینو میگن !!!!!!
    حالا یکی هم به سوال بالای من جواب بده ممنون .
    آسیا تک برخلاف بیشتر سرویس دهنده ها، در بحث تایم شبانه سرعت واقعی اون طرح رو با تقسیم به 10 داره، یعنی سرویس شما که 512 هستش این عدد تقسیم به ده نهایت سرعت دانلود شما در تایم شبانه است. و اینکه روزانه به 110 میرسه چون در بحث روزانه تا 3 مگ به گفته خودشون سرعت دانلود داری. اگر دانلود کردن برات مهمه فقط طرح کیمیا یعنی 2 گیگ رو بگیر چون الان یک گیگی ها هم دارن مینالن. سرعت دانلود هم 180 در کیمیا نهایتش است

9. این کاربر از reza7434 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mob110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

آسیا تک برخلاف بیشتر سرویس دهنده ها، در بحث تایم شبانه سرعت واقعی اون طرح رو با تقسیم به 10 داره، یعنی سرویس شما که 512 هستش این عدد تقسیم به ده نهایت سرعت دانلود شما در تایم شبانه است. و اینکه روزانه به 110 میرسه چون در بحث روزانه تا 3 مگ به گفته خودشون سرعت دانلود داری. اگر دانلود کردن برات مهمه فقط طرح کیمیا یعنی 2 گیگ رو بگیر چون الان یک گیگی ها هم دارن مینالن. سرعت دانلود هم 180 در کیمیا نهایتش است
    یعنی من با 512 می تونم شبی 1.2 گیگ دان کنم . اگه بشه برای من کافیه راستی ساعات رایگان اسیا از 1-9 هستش(که تو سایت زده) یا از 2-8

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

1.این اسم های من در آوری آسیا تک هستش که یعنی => حامی=128 - چابک=256 - چلچه=512 - چالاک=1 و کیمیا=2
    چابك 1 مگ هست و و چالاك 256 !!

یعنی من با 512 می تونم شبی 1.2 گیگ دان کنم . اگه بشه برای من کافیه راستی ساعات رایگان اسیا از 1-9 هستش(که تو سایت زده) یا از 2-8
    دوستاني كه 512 دارن بايد بگن اما چون ضريبش 1 به 4 هست فك نكنم شبي بيش تر از 800 يا 900 مگ بشه دانلود كرد كه اصلا خوب نيست !! (1.6 گيگ با 1مگ ضريب اشتراك 1 به 2 دانلود دارم !!)

دوستان عزيز بايد يه اعتراض عليه آسياتك درست كنيم اينجوري كه نميشه هر شركتي يه مدت خوبه تا يوزرهاش يه كم زياد ميشه سريع به چيز بره !!

12. 2 کاربر از 3FX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

1.
    با سرعت 2، میزان سنجش سرعت با آی.دی.ام نهایت 180 خواهد بود (قبل بین 200 تا 250 بود خدا بیامرز)
    4.محدودیت نداره ولی سرعت دانلود شبانه هرطرح سرعت واقعی اون هستش
    یه تناقض اینجاست البته فکر کنم فقط شاتلی ها اینطور میبینن چون در شرکت شاتل هرگاه بحث واقعی شدن سرعت باشه
    سرعت 2مگ رو(که ندارد)یه بار برای بایت کردن ویه بار برای ضریب اشتراک تقسیم بر 8 میکنن که با حساب کتاب من سرعت 2 مگ رو اگر شاتل بده باید رو 32 حساب کرد .
    پس منظورت اینه که من بیام اونجا با 2 مگ سرعت شب رایگان 180 هست .
    من باشاتر البته نمیدونم چه داستانی داره اما 1تا3 سرعتم6 هست بعد 3 تا 8 سرعت 260!!!! اگر بزارم دانلود شبی 4 گیگ میگیرم اما یک هفته نشده محدودم میکنن و تا هر وقت دوست داشته باشن سرعت 6کیلوی محدود میمونه .

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

یه تناقض اینجاست البته فکر کنم فقط شاتلی ها اینطور میبینن چون در شرکت شاتل هرگاه بحث واقعی شدن سرعت باشه
    سرعت 2مگ رو(که ندارد)یه بار برای بایت کردن ویه بار برای ضریب اشتراک تقسیم بر 8 میکنن که با حساب کتاب من سرعت 2 مگ رو اگر شاتل بده باید رو 32 حساب کرد .
    پس منظورت اینه که من بیام اونجا با 2 مگ سرعت شب رایگان 180 هست .
    من باشاتر البته نمیدونم چه داستانی داره اما 1تا3 سرعتم6 هست بعد 3 تا 8 سرعت 260!!!! اگر بزارم دانلود شبی 4 گیگ میگیرم اما یک هفته نشده محدودم میکنن و تا هر وقت دوست داشته باشن سرعت 6کیلوی محدود میمونه .
    شاتل شبانه اش با هر سرعت اشتراکی که داری رو 2 مگابایت بازه ولی خوب همنطور که میگی محدودیت دانلود داره و سریع لایک میشی و خلاص
    اما توی آسیا تک مطمئن باش همیشه سرعت 180 رو داری،شایدم حتما شهر شما بیشتر از اینم بالا بره سرعت دانلود
    آخه میدونی شاتل در تایم 3 ساعت اول سرعت واقعی اش رو نداره چون حجم دانلود بالاست بعد کم کم تا صبح به سرعت اصلی برمیگرده، واسه همینه که میگن شاتل=دزد
    آسیا تک کیفیت اش قبلا خیلی بالاتر از اینا بود اما الان بازم صد برابر شاتل ارزش داره، حداقل واسه من که اینطوره

15. این کاربر از reza7434 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •