آقا قیمت هر 1 گیگ ترافیک اضافی تو آسیاتک چنده ؟؟؟؟؟؟ بدجوری ترافیک آدم رو میخوره ها !!!! چه جوری میشه شبانه رایگان گرفت ؟؟؟ من چلچله ! با شبانه نیم بها دارم . نیم بها دیگه چه صیغه ایه ؟؟؟ اینجا دیدم فقط !
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
آقا قیمت هر 1 گیگ ترافیک اضافی تو آسیاتک چنده ؟؟؟؟؟؟ بدجوری ترافیک آدم رو میخوره ها !!!! چه جوری میشه شبانه رایگان گرفت ؟؟؟ من چلچله ! با شبانه نیم بها دارم . نیم بها دیگه چه صیغه ایه ؟؟؟ اینجا دیدم فقط !
درود و سلام
1.یکی از دوستان لطف کنه به مابگه این کیمیا چلچله چالاک چابک حامی منظورش چیه کدومش 2 مگه کدومش 1 مگه کدوم 512 ؟
2.اگرم لطف کنن یه پیشینه از شرکت به مابدن مثل گند کاریایی که معمولا شگردشونه ( جنگولک بازی های سرویس دهیشون) ممنون میشم
3.اگر 2 مگ میدن سرعت دانلود شب رایگان با 2مگ تو دانلود منجر چنده؟
4. توی صفحه های قبل یه چیزایی در مورد محدود شدن گفتن آساتک هم محدود میکنه؟
ممنون میشم یکی یکی جواب بدین
من الان تو شاتلم (تهران)به خاطر دانلود شب مالی خولیاگرفتم چون ر به ر محدود میشم میخوام بیام شرکت شما یه آمار بدید ببینم بااین قاطر نه شاتر نه (شاتل) چیکار کنم
در آخر تشکر
Last edited by Meysam Raz; 02-06-2012 at 05:38.
ببین من چلچله دارم الان . سرعت دانلود گاها تو روز به 110 هم میرسه به صورت ثابت !!!!!! ولی شب عمرا نمیتونم یه آلبوم موزیک رو دانلود کنم . از دوستام هم که تازگیا به ناچار از لایزر ( که یکی از بهترین سرویس دهنده ها بود ) اومدن آسیاتک پرسیدم همینو میگن !!!!!!
حالا یکی هم به سوال بالای من جواب بده ممنون .
آسياتك شباش به f رفته ديگه !!
قديما 3 گيگ راحت دانلود داشتم با اكانت 1مگ الان زوري 1.6 گيگ دانلود شده ديشب كم كم بايد دنبال يه جاي جديد باشم ... فك كنم هر جا كه رفتيم نبايد تعريف كنيم وگرنه دو روزه هم اونا پررو ميشن هم تعداد يوزرها زياد ميشه و گندش درمياد !
![]()
1.این اسم های من در آوری آسیا تک هستش که یعنی => حامی=128 - چابک=256 - چلچه=512 - چالاک=1 و کیمیا=2
2.کیفیت این شرکت کاملا افت محسوسی داشته و ضمن اینکه دارای پشتیبانی بسیار ضعیفی می باشه
3.با سرعت 2، میزان سنجش سرعت با آی.دی.ام نهایت 180 خواهد بود (قبل بین 200 تا 250 بود خدا بیامرز)
4.محدودیت نداره ولی سرعت دانلود شبانه هرطرح سرعت واقعی اون هستش
آسیا تک برخلاف بیشتر سرویس دهنده ها، در بحث تایم شبانه سرعت واقعی اون طرح رو با تقسیم به 10 داره، یعنی سرویس شما که 512 هستش این عدد تقسیم به ده نهایت سرعت دانلود شما در تایم شبانه است. و اینکه روزانه به 110 میرسه چون در بحث روزانه تا 3 مگ به گفته خودشون سرعت دانلود داری. اگر دانلود کردن برات مهمه فقط طرح کیمیا یعنی 2 گیگ رو بگیر چون الان یک گیگی ها هم دارن مینالن. سرعت دانلود هم 180 در کیمیا نهایتش است
یعنی من با 512 می تونم شبی 1.2 گیگ دان کنم . اگه بشه برای من کافیه راستی ساعات رایگان اسیا از 1-9 هستش(که تو سایت زده) یا از 2-8
چابك 1 مگ هست و و چالاك 256 !!1.این اسم های من در آوری آسیا تک هستش که یعنی => حامی=128 - چابک=256 - چلچه=512 - چالاک=1 و کیمیا=2
دوستاني كه 512 دارن بايد بگن اما چون ضريبش 1 به 4 هست فك نكنم شبي بيش تر از 800 يا 900 مگ بشه دانلود كرد كه اصلا خوب نيست !! (1.6 گيگ با 1مگ ضريب اشتراك 1 به 2 دانلود دارم !!)یعنی من با 512 می تونم شبی 1.2 گیگ دان کنم . اگه بشه برای من کافیه راستی ساعات رایگان اسیا از 1-9 هستش(که تو سایت زده) یا از 2-8
دوستان عزيز بايد يه اعتراض عليه آسياتك درست كنيم اينجوري كه نميشه هر شركتي يه مدت خوبه تا يوزرهاش يه كم زياد ميشه سريع به چيز بره !!
یه تناقض اینجاست البته فکر کنم فقط شاتلی ها اینطور میبینن چون در شرکت شاتل هرگاه بحث واقعی شدن سرعت باشه
سرعت 2مگ رو(که ندارد)یه بار برای بایت کردن ویه بار برای ضریب اشتراک تقسیم بر 8 میکنن که با حساب کتاب من سرعت 2 مگ رو اگر شاتل بده باید رو 32 حساب کرد .
پس منظورت اینه که من بیام اونجا با 2 مگ سرعت شب رایگان 180 هست .
من باشاتر البته نمیدونم چه داستانی داره اما 1تا3 سرعتم6 هست بعد 3 تا 8 سرعت 260!!!! اگر بزارم دانلود شبی 4 گیگ میگیرم اما یک هفته نشده محدودم میکنن و تا هر وقت دوست داشته باشن سرعت 6کیلوی محدود میمونه .
شاتل شبانه اش با هر سرعت اشتراکی که داری رو 2 مگابایت بازه ولی خوب همنطور که میگی محدودیت دانلود داره و سریع لایک میشی و خلاص
اما توی آسیا تک مطمئن باش همیشه سرعت 180 رو داری،شایدم حتما شهر شما بیشتر از اینم بالا بره سرعت دانلود
آخه میدونی شاتل در تایم 3 ساعت اول سرعت واقعی اش رو نداره چون حجم دانلود بالاست بعد کم کم تا صبح به سرعت اصلی برمیگرده، واسه همینه که میگن شاتل=دزد
آسیا تک کیفیت اش قبلا خیلی بالاتر از اینا بود اما الان بازم صد برابر شاتل ارزش داره، حداقل واسه من که اینطوره
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)