تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 686 از 691 اولاول ... 186586636676682683684685686687688689690 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,851 به 6,860 از 6901

نام تاپيک: The Sims 3 ( راهنمای آپدیت کردن بازی در پست اول)

داره خودمونی میشه raya2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ممنون
    اون لباس هایی که در کمد لباس هستن همون لباس هایی اند که موقع ساخت سیم استفاده کردم لباس جدیدی برای خرید وجود نداره ایا باید پک خاصی رو بریزم تا بتونم لباس بخرم ؟؟
    آره همه ی لباسها همونها هستن. اکثر پک ها بعد از نصب چند تا لباس جدید به بازی اضافه می کنند بعضیها کمتر و بعضیها بیشتر و من حساب نکردم ببینم کدومشون لباسهای بیشتری اضافه کرده.(ولی مثلا یادمه پک کتی پری لباس زیاد داشت). البته میشه از لباسهای غیر رسمی که مردم بصورت مد میسازن هم استفاده کرد که البته نصب اونها روش خاص خودشو داره که من زیاد بلد نیستم. تو سایت زیر میتونی صدها لباس و وسیله رو بهمراه آموزش نصبشون دانلود کنی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 3 کاربر از raya2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه raya2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

معمولا بازی رو وقتی ریپک میکنن یه چیزایی هم از بازی حذف میکنن . البته ممکنه چیزایی که حذف کردن زیاد تو چش نباشه . مثلا ممکنه همه ی زبان ها رو بجز انگلیسی حذف کنن و یا بخش مولتی رو حذف کنن و یا کیفیت اهنگ و ویدیو ها رو پایین بیارن .
    اگه هیچ کدوم از این کارا رو نکرده باشن به نظرم محاله حجمش بعد نصب بشه 23 گیگ در حالی که حجم نسخه غیر ریپک بعد نصب بیش از 60 گیگ هست . حداقل من تا حالا ندیدم بازی ای رو ریپک کنن و چیزی حذف نکنن ولی تفاوت حجم بین نسخه معمولی و ریپک شده انقدر فاحش باشه . البته این نظر منه ممکنه اشتباه باشه .
    خب خودت داری میگی معمولا و نه همیشه. در مورد ریپک این بازی, مولتی که نداره پس اون هیچ, زبون دیگه ای هم حذف شده باشه که هیچ مشکلی نیست فقط انگلسیی مهمه که داره. ویدیو هم فقط همون ویدیوی اول بازیه که بهتره که حذف بشه اینقدر اعصاب خورد کنه. من خودم با یه مد یه کاری کردم که اول بازی اصلا بالا نیاد! فقط مورد کیفیت موزیکها میمونه که بعید میدونم (گرچه حتی اگر هم کیفیتش کم شده باشه) بقول خودت زیاد تو چشم (گوش) نیست.

4. این کاربر از raya2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز roya.rashidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه جنرال هست که 300 مگه موقعه نصب 4 گیگ میشه. هیچیشم ازش کم نشده . شاید اینم اینجوری خب .
    حالا من دانلود کردم بازی کردم نتیجشو میگم .
    Last edited by roya.rashidi; 03-09-2014 at 20:23.

6. این کاربر از roya.rashidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Malware's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

خب خودت داری میگی معمولا و نه همیشه. در مورد ریپک این بازی, مولتی که نداره پس اون هیچ, زبون دیگه ای هم حذف شده باشه که هیچ مشکلی نیست فقط انگلسیی مهمه که داره. ویدیو هم فقط همون ویدیوی اول بازیه که بهتره که حذف بشه اینقدر اعصاب خورد کنه. من خودم با یه مد یه کاری کردم که اول بازی اصلا بالا نیاد! فقط مورد کیفیت موزیکها میمونه که بعید میدونم (گرچه حتی اگر هم کیفیتش کم شده باشه) بقول خودت زیاد تو چشم (گوش) نیست.
    این چیزایی که گفتم ممکنه حذف بشن فقط چند تا موارد بودن وگرنه چیزای دیگه ای هم هست مثل tip های درون بازی و ... .
    من حرفم در مورد این که چه چیزهایی وجود نداشتنشون مهم نیست نبود فقط میخواستم بگم مواردی رو که خودت نام بردی مثل زبون بازی و ویدیوی اولیه و ... ممکنه از بازی حذف شده باشن و مثلا برای من کامل بودن بازی مهمه و اگه من باشم این تورنت رو نمی گیرم ولی ممکنه یه کسی هم مثل خودت براش کامل بودن بازی مهم نباشه و فقط موارد اصلی بازی توش باشن واسش کافیه . بستگی به سلیقه داره یه نفر دوست داره بازی کامل باشه یه نفر ممکنه فقط موارد اصلیه بازی براش مهم باشن .

آخر فروم باز Malware's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

یه جنرال هست که 300 مگه موقعه نصب 4 گیگ میشه. هیچیشم ازش کم نشده . شاید اینم اینجوری خب .
    حالا من دانلود کردم بازی کردم نتیجشو میگم .

رسیدن 300 مگ به 4 گیگ بازم یه ذره غیر طبیعی هست ولی قابل هضمتره نسبت به رسیدن 20 گیگ به 60 گیگ بدون حذف کردن مواردی از بازی

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رسیدن 300 مگ به 4 گیگ بازم یه ذره غیر طبیعی هست ولی قابل هضمتره نسبت به رسیدن 20 گیگ به 60 گیگ بدون حذف کردن مواردی از بازی

بالاخره چه غیر طبیعی باشه چه طبیعی هستش. باورون نمیشه برید از سایت afm دانلود کنید.
    تازشم جنرال تا 13 برابر فشرده شده .
    این همش 3برابر فشرده شده . پس این منطقی تره

بعدشم گفتم دانلود میکنم نتیجشو میگم دیگه
    میشه از همگی خاهش کنم اینو بحثو تموم کنیم.

یه سال دندون به جیگر بزارید دانلود تموم میشه
    Last edited by roya.rashidi; 03-09-2014 at 22:29.

10. این کاربر از roya.rashidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

روش آپگرید کردن سیمز 3 برای نصب پکیج ها

نسخه ای که ما از سیمز نصب میکنیم ورژنش 1.0.615.00107 هست که هیچ پکیجی روش نصب نمیشه
    برای نصب پکیج ها شما باید اول سیمزتون رو به ورژن 1.0.631.00002 ارتقاء بدین.

مرحله ی اول :
    اول باید این فایل رو دانلود و نصب کنید :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مرحله ی دوم :
    بعد از این شما باید برنامه ی RUN رو باز کنید و تایپ کنید regedit و به این قسمت برید :

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Sims\The Sims 3

و فایل SKU رو باز کنید و عدد 7 رو به 2 تقییر بدید و بعدش صفحه رو ببندید.

مرحله ی سوم :
    این فایل هم دانلود کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و محتویاتش رو در این آدرس کپی کنید:

Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Game\Bin

بعدش میتونید پک رو نصب کنید
    سلام دوست خوبم؛
    من میخواستم بازی رو آپدیت کنم که دیدم هر 2 تا لینکی که گفتی باید دانلود کنم خرابه ظاهرا؛کسی میتونه کمک کنه و به من لینک سالم بده؟

و البته یه مشکل دیگه دارم که خیلی اذیتم میکنه؛
    وقتی دارم بازی میکنم بعد از مدتی،وقتی چند لحظه از بازی میگذره؛لپ تاپم خاموش میشه؛علتش چی میتونه باشه؟!!

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وقتی دارم بازی میکنم بعد از مدتی،وقتی چند لحظه از بازی میگذره؛لپ تاپم خاموش میشه؛علتش چی میتونه باشه؟!!
    احتمالا سی پی یوت خیلی داغ میکنه که خاموش میشه . دماشو چک کن ببین ماکسیموم چقد میشه موقع بازی . لینک هام تو پست های قبلی هست .

13. 2 کاربر از roya.rashidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

سلام دوست خوبم؛
    من میخواستم بازی رو آپدیت کنم که دیدم هر 2 تا لینکی که گفتی باید دانلود کنم خرابه ظاهرا؛کسی میتونه کمک کنه و به من لینک سالم بده؟

و البته یه مشکل دیگه دارم که خیلی اذیتم میکنه؛
    با سلام . پست اول قدیمی هست . برای آپدیت از لینک هایی که صفحات قبل داده شده استفاده کنین .

خاموش شدن لپ تاپ هم از لپ تاپتونه . مشکل رو در قسمت مشکلات سخت افزاری مطرح کنین . احتمالا نیاز به تمیز کاری داره

15. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

ببخشید چندتا سوال....
    من میخوام پک های سیمز 3 رو نصب کنم....میخوام بدونم وقتی دارم نصبشون میکنم باید به اینترنت وصل باشم یا نه!؟؟؟
    و دوم اینکه فایل های کرک بازی رو کجا باید کپی کنم؟؟
    و اخرین سوالم اینه که آپدیت سیمز پایه رو خودش انجام میده یا خودم باید آپدیتش کنم؟؟
    ممنون میشم اگه جواب بدین....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •