آیکن بالا سمت چپ.
آیکن بالا سمت چپ.
سلام
در برنامه ی ورد صفحه را با پیج بردر قاب دار می کنم منتها وقتی از صفحه پرینت می گیرم خط پایین قاب نمی افتد تنظیماتی که هنگام کار روی صفحه انجام داده ام روی خروجی بسیار نامرتب است مثلا" قاب از یک طرف نیم سانت با لبه ی کاغذ فاصله دارد و از طرف دیگر دو سانت
هم در برنامه ی ورد و هم در صفحه ی مربوط به پرینتر گزینه آ4 را انتخاب کرده ام حاشیه ی کاغذ را از قسمت پیج ست آپ تنظیم کرده ام ولی مشکل بر طرف نشده است .
سلام
این راه رو تست کن :
موفق باشیددر ورد 2003 : ازمنوی Tools رو Options کلیک کنید و به سربرگ تنظیمات Print رفته و تیک گزینه ی Allow A4/Letter paper resizing رو بردار و پنجره رو OK کنید.
در ورد 2007 : روی علامت Office در سمت چپ بالای نرم افزار کلیک کنید تا منوش باز بشه و سپس در قسمت پایین منو روی Word Options کلیک کنید.
در پنجره ای که باز میشه در سمت چپ روی Advanced کلیک کنید و سپس در سمت راست به قسمت Print رفته و تیک گزینه ی زیر رو بردارید :
Scale content for A4 or 8.5 × 11 paper sizes![]()
سلام
از راهنمایی شما ممنونم خیلی بهتر شد اما حالا کادر که دور کاغذ می اندازم خط پایین کادر خارج از کاغذ می افتد . حالا چکار کنم ؟
یک سوال دیگر هم داشتم وقتی وسط متن فارسی می خواهم انگلیسی بنویسم زبان را که تغییر می دهم کلمه ی انگلیسی می رود قبل از کلمه ی فارسی قرار می گیرد با گزینه های الیان هم درست نمی شود
سلام دوستان
من یه سوالی دارم. برای اینکه موقع شماره گذاری تو ورد بعضی صفحات بجای شماره، حروف داشته باشند و شماره ها از هر صفحه ایی که خواستیم شروع بشه چیکار باید کرد؟در ضمن ورد من 2010 هستش.ممنونم.
سلام . شما بیا تو page layout بعد margins بعد custom margins حالا به نظر من همه رو روی 1 اینچ بذار تا از حداکثر کاغذ استفاده کنی . حالا که بردار دادی سایز اون رو هم کم کن .
برای سوال بعدیت هم شما از ctrl+shift سمت راست کیبرد استفاده کن تا بیان سمت راست سند .
اگه از ویندوز 7 استفاده می کنی شما قبل از اینها باید از کنترل پنل بعد region and language بعد administrative حالا
change system location و اینرو هم روی Persian بذار و ریست .
شما بیا تو insert بعد page number . حالا گزینه format page number رو بزن . حالا از قسمت number format هر کدوم رو که می خواهی انتخاب کن...
حالا از قسمت page numbering گزینه start at رو انتخاب کن . حالا مثلا اگه می خوای از صفحه 3 شروع کنه به شماره گذاری ، بذازش رو 3 .
التماس دعا.....![]()
سلام
amir323b جان درست گفتند.
فکر می کنم بخشی از سوال شما بی پاسخ ماند.
شماره ها از هر صفحه ایی که خواستیم شروع بشه
برای اینکه در یک فایل هم از شماره و هم از حروف برای شماره گذاری استفاده کنی شما باید از Break استفاده کنی
توضیحات کاملتر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان جواب این سوال بعد از 1 سالو دو ماه مشخص نشد؟
من الان این مشکلو پیدا کردم که بد جوری روی اعصابه
فکر میکنم مشکل از قسمت فونت باشه ولی نمیدونم دقیقا چه مرگش شده
-----------ویرایش---------
یافتم: مشکل از یک add in بود که با حذف کردنش درست شد![]()
Last edited by saurron; 06-11-2011 at 13:56.
سلام
دوستان من فکر می کنم بخشی از این سوال یعنی همون سوال اول
که پرسیدند چطور به صورت حروف شماره گذاری بشه پاسخ داده نشده
فقط راه زدن شماره صفحات به صورت مختلف گفته شده است
2- این سوال را خیلی وقت پیش پرسیدم
یک متن را از پی دی اف داخل ورد کپی کردم
تمام اعداد انگلیسی
و تمام پرانتزها برعکس شده اند
راهش چیه
البته نمی خوام اعداد را از راه option و فارسی کردن تمام اعداد انجام بدهم
ممنون می شم راه حل بگذارید
3- من ویندوزم را تازه عوض کردم
الان فایل ها را که در ورد باز می کنم
وقتی ری استارت می کنم
فایل ها در recent ورد نمی ماند چرا
سلام . در مورد سوال اولت ، پیشنهاد می کنم با دقت پست قبلیمو بخون جوابتو میگیری .
سوال دومت ، اولاً چه ویندوزی داری ،؟؟؟؟
چرا اصلا کپی کردی تو ورد ؟؟؟ اگه برای ویرایشه یا چاپ خوب با pdf editor یا از این قوی تر soda pdf کارتو انجام بده .
فونت فایل pdf با ورد یکیه یا نه در پست قبلیم گفتم که اگه از ویندوز 7 استفاده می کنی........
کامل و واضح سوال بپرس ....
soda pdf رو می تونی از ------------.com دانلود کنی .
با تشکر .
Last edited by amir323b; 07-11-2011 at 15:35.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)