سلام اين دوربين ساخت کدوم کشوره؟ و هنگام فيلمبرداري در صورت زوم کردن صداي زوم تو فيلم گرفته شده، ضبط ميشه؟
به غير از اين دوربين چه دوربيني خوبه که فيلمبرداريHD هم داشته باشه .تا قيمت 250 تومن
سلام اين دوربين ساخت کدوم کشوره؟ و هنگام فيلمبرداري در صورت زوم کردن صداي زوم تو فيلم گرفته شده، ضبط ميشه؟
به غير از اين دوربين چه دوربيني خوبه که فيلمبرداريHD هم داشته باشه .تا قيمت 250 تومن
سلام
sx130 مگه وارد بازار ایران شده ؟
این مدل را مانند مدل قبلی باید ساخت چین باشه اما دلیل بر بی کیفیت بودن دوربین نیست .
و احتمال میدم زوم اپتیکال فیلم برداری نداشته باشه . پس صدای زوم ضبط نمیشه
اگر تنظیمات دستی نیاز ندارید می تونید به دوربین ixus200 فکر کنید . قیمت 240 هزار
---------- Post added at 11:14 AM ---------- Previous post was at 11:10 AM ----------
به Sx200 هم فکر کن . و چون من با h55 کار نکردم استدلالی ندارم .![]()
H55 و HX5 و Sx200 که دوستمون فرمودندوSx210
همه عالی فقط شاید کمی بیشتر از بوجه شما باشند
فکر کنم زوم تو فيلم داره بدون صداااااااااا
Sx200 بدون زوم تو فيلم و 300 تومن
سلام دوستان
کسی میدونه دوربین نیکون S8000 تو بازار هست یا نه وحدود قیمتش چنده
من تو خیلی از سایتها و فروشگاهها این مدل رو ندیدم و اینجا هم ندیدم کسی دربارش حرفی بزنه
اصلآ وارد ایران شده یا نه البته مدل جدید تر اون که s8100 باشه هنوز وارد بازار نشده
خب دوستان من تقریبا به نتیجه نهایی رسیدم و میخوام P100 بگیرم. دیجیکالا با بیمه زده 447 تومن. قیمته بازاره تهرانش چنده؟
تو مشهد از 435 تا 450 هستش با گارانتی های مختلف. به نظرتون از سایت بگیرم یا مغازهسایت معتبر دیگه ای هست؟
سلام
دوربین سونی HX5V دارم که دارای GPS می باشد عکسهائی را که در فضای باز گرفته ام وقتی توسط برنامه PMB روی کامپیوتر مشاهده می کنم دارای علامت اطلاعات GPS می باشد ولی هر کار می کنم توسط برنامه MAP View قابل مشاهده نیست و در حالی که به اینترنت هم وصل می باشم برنامه هنگ می کند نمی دانم در این مورد از کی راهنمائی بگیرم ؟
اماری از قیمت بازار تهران ندارم
فکر کنم بهتره از شهر خودتون بخرید ارزش تهران اومدن رو نداره
در باره دیجیکالا من ازش بد نشنیدم اما هیچ وقت هم ازش خرید نمیکنم
پیشاپیش مبارک
---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------
بهترین کار اینه که زنگ بزنید جای که خرید کردید ویا فروشگاه مجاز
دوستان اگر میدونن کمک کنن![]()
دوستان من میخواستم این هفته برم یک دوربین fz35 پاناسونیک بگیرم اما به دلایلی نتونستم برم.
خلاصه دوستم رفت تهران و کلی تو جمهوری گشت تا تونست اون دوربینی که میخواد (کنون sx210) رو بگیره. گفتم برای من هم یه قیمت بگیر ببینم چطوره. من کمترین قیمتی که داشتم 450 تومن بود و بقیه همه بالای 450 بودن چه نمایندگی های بانیان و چه سایتهای اینترنتی . خلاصه دوستم زگ زد گفت اینجا یه مغازه هست که بدون گارانتی اصلی 370 هم میده!!!
از دوستان میخواستم بپرسم مگه این گارانتی اصلی بانیان چی داره که اینقدر گرونه(نزدیک 80 تا 100 تومن)
آیا واقعا فرق میکنه چه گارانتیی بگیرم؟ آیا اون که دوربین رو با اون قیمت میداد دوربینش مشکل داره یا واقعا اینقدر تفاوت قیمت هست؟
لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم و از کدوم بگیرم؟
یه چیز دیگه هم که منو یکم به شک انداخت اینه که تقریبا از نظر مشخصات بغیر از زوم و فرمت raw بقیه مشخصات fz35 باsx210 تقریبا یکیه.
دوستم میگفت فروشنده گفته به دوستت بگو پولشو الکی پای این پاناسونیکه نده. این دوربین sx210 به نسبت از اون پاناسونیکه بهتره و عکساش با کیفیت ترن.هرچی باشه این کنونه!!!
والا من خیلی تحقیق کردم راجع به این قضیه و تا اونجایی که فهمیدم فکر میکنم این پاناسونیکه بهتره.
دوستان اگر ممکنه یکی بگه واقعا ارزش این تفاوت قیمت رو داره (اون sx210 رو بدون گارانتی گرفته 330) که این پاناسونیکه رو بگیرم یا همون کنونه بهرته؟
منظورم اینه واقعا تفاوت فاحشی بینشون هست یا نه؟
ممنون.
sx20? یا sx210?
---------- Post added at 03:07 PM ---------- Previous post was at 03:04 PM ----------
مطمئنی که این بهترین انتخابه
آیا عکس هاشو از نزدیک دیدی یا شایدم نیاز به GPS اش داری؟
مغازه خیلی امن تره میتونی چیزی رو که میخواهی امتحان کنی حتی اگه جلوی چشمت بازش کرد
سلام دوست عزیز
خوب من با fz35 کار نکردم ولی شنیدم کیفیت عکسش خوبه . منظور اینه که نویز تصویرش نسبت به sx210 باید کمتر باشه . خوب کیفیت فیلم sx210 که خیلی عالیه امیدوارم fz 35 هم همینطور باشه . از لحاظ حجمی و وزنی که fz حدود 150 گرم وزن بیشتر نسبت به sx 210 داره و حجم بیشتری هم داره .
در کل از لحاظ مشخصاتی خوب خرید fz توصیه میشه اما توصیه دوستانه . من خودم برای کارهای شخصیم حاضر نیستم همچین حجمی را تحمل کنم .
برای کارهای عادی و خانوادگی و کاربری نیمه حرفه ای کیفیت عکس را حتی متوجه هم نمی شی تغییر میکنه این دو مدل با هم .
اما توصیه می کنم هنگامی که مغازه داری قیمت یه دوربین را غیر متعارف بازار میده حواست را جمع کنی . چون تو لوازم جانبی برات تلافی میکنه .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)