تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 686 از 1174 اولاول ... 186586636676682683684685686687688689690696736786 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,851 به 6,860 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

ممد جان دیدم هستی خدمت سلام عزض میکنم.
    بعد در مورد کانا بگم که خدایشش گاهی خیلی خوبه تجربش عالیه اما دیگه اون نفس و توان جوانی رو نداره به نظر من هم اگه بشه جایگزین براش داشته باشیم خوبه.
    متذلدر به نظر من عالی بودش خیلی دفاع معرکه ای ایول.
    راستی توجه کردین در سه بازی خوانده راموس ما در دو تاش گل نخوردیم یه حرکت مثبتی رو نشون میده.
    در ضمن گوتی هم نشون داد که اون توان جوانی رو نداره گرچه من عاشق اون پاسهای طلاییش هستم اما باید به فکر یه جایگزین برای اون هم باشیم.
    راستی میگم با پالانکا بدبخت چکار کردن وااااااای من گفتم تموم از خونریزی مرد.
    ظرف چند ثانیه یهو چقدر خون از سرش اومد بیرون.
    پالانکا خیلی بازیکن خوبی نشون میده هم سرعتی هم تکنیکی هم جوووون بزرگتر بشه چه میشه.

داره خودمونی میشه Attractive_King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

احمد اگه گفتي من كيم ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

روبن خوشحال از پیروزی , ناراضی از رویارویی با لیورپول

به گزارش RmadridFC: ارین روبن که در پیروزی دیشب تیمش در برابر والنسیا نقش پر رنگی داشت از رویارویی با لیورپول در لیگ قهرمانان ناراضی است .
    بعد از پیروزی 1 - 0 دیشب رئال مادرید در برابر والنسیا , روبن از این برد ابراز خوشحالی کرد ولی در ادامه عنوان نمود که از رویارویی با لیورپول ناراحت است .

ستاره هلندی رئال مادرید بعد از بازی گفت :

ما باید می بریدم چون به این 3 امتیاز نیاز مبرم داشتیم . خیلی خوب بازی را شروع کردیم و در خیلی از نقاط روی تیم حریف فشار وارد کردیم ولی بعد از گل به انها اجازه بازی کردن دادیم که این ضعف باید حل شود .

روبن در مورد بازی درخشان خود نیز گفت :

در وضعیت فعلی خیلی خوشحالم و خیلی احساس قدرت می کنم و ان طور که دوست داشتم دارم بازی می کنم و از اینکه می توانم به تیم کمک کنم خشنودم .

در پایان روبن از مواجه شدن با لیورپول ابراز نگرانی کرد و از انها به عنوان سخت ترین حریف ممکن نام برد :

من بازی با منچستریونایتد را بیشتر ترجیح می دادم . لیورپول تیم سختکوشی است و در ضمن انها تیم مسابقات حذفی هستند و در رقابتهای لیگی خیلی قدرتمند نیستند و در سالهای اخیر همیشه در مراحل پایانی لیگ قهرمانان حضور داشته اند .

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

پس از برتري برابر والنسيا / رائول: پيروزي دلچسبي نبود

خبرگزاري فارس: كاپيتان رئال مادريد پيروزي تيمش در هفته شانزدهم لاليگا را نامطلوب توصيف كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، رائول گونسالس بلانكو گفت: پيروزي دلچسبي نبود. رئال مادريد نبايد در خانه خود تا اين حد به زحمت بيفتد.
    وي افزود: تك گل هيگواين روي حادثه شكل نگرفت اما نبايد در لاك دفاعي فرو مي رفتيم و به والنسيا اجازه مي داديم با تمام نفرات خود روي دروازه ما حمله كند.

=-=-=-=-=-=

فوتبال اسپانيا: نخستين پيروزي رئال مادريد تحت هدايت سرمربي جديد

تيم فوتبال رئال مادريد شنبه شب با غلبه بر والنسيا به نخستين پيروزي خود تحت هدايت خوآنده راموس سرمربي جديد خود در لاليگا دست يافت .

يك گل زود هنگام گونزالو هيگواين براي كسب پيروزي يك بر صفر رئال كافي بود .

رئال پس از شكست دو برصفر هفته گذشته‌اش در نبرد ال‌كلاسيكو با بارسلونا، خود را بازيافت و با يك شوت هيگواين در دقيقه سوم كه حاصل كار خوب آرين روبن بود ، صاحب پيروزي شد .

در واقع روبن بازيكن كليدي رئال در مراحل اوليه بازي و تهديدي دائمي براي والنسيا بود و ضمن ايجاد يك موقعيت براي رافائل فان درفارت كه به تير دروازه خورد يك شوت وي نيز در نزديكي خط دروازه جمع شد .

با اين حال ، والنسيا به تدريج به بازي برگشت و ايكر كاسياس چندين ضربه ديويد ويا را مهار كرد .

در نيمه دوم رئال فرصت‌هايي براي افزودن بر تعداد گلهايش داشت ولي هيگواين و گوتي بويژه فرصت‌هايي عالي را از دست دادند .

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

پس از بازي مفابل والنسيا / فان در فارت، پالانكا و متسلدر راهي بيمارستان شدند

خبرگزاري فارس: سه بازيكن رئال مادريد در بازي مقابل والنسيا به شدت مصدوم شدند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، رافائل فان در فارت در دقيقه 55 دچار كشيدگي شديد عضله شد و زمين را ترك كرد.
    ميگل پالانكا جانشين او نيز چند دقيقه بعد از ورود به بازي آسيب ديد.
    بيني متسلدر نيز در برخورد با توپ دچار شكستگي شد.
    هر سه بازيكن پس از پايان مسابقه راهي بيمارستان مركزي مادريد شدند. آخرين اخبار از وضعيت متسلدر جراحي اجباري بيني او را تاييد مي كند.

=-=-=-=-=-=

تحليلي از تقابل بنيتس با مادريد

خبرگزاري فارس: سرمربي ليورپول در حالي تيمش را براي رويارويي با رئال آماده مي‌كند كه روزگاري روي نيمكت تيم اول پايتخت مي‌نشست.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، رافائل بنيتس، متولد شهر مادريد به سال 1960 است. او از 26 سالگي مربيگري را با تيم كاستيانا (رئال مادريد ب) آغاز كرد و در تيم اصلي رئال، دستيار اول ويسنته دل بوسكه بود.
    بنيتس در مادريد به مرد كارخانه اي شهرت داشت. وي بدون آنكه احساسات را در كارش دخالت دهد، به اجراي قوانين و اصول مي پردازد.
    اكنون، بنيتس بايد جدال با تيم سابق خود را روي نيمكت ليورپول تجربه كند.

=-=-=-=-=-

در بازی دیشب کسب پیروزی از هر چیز دیگری مهمتر بود

به گزارشRmadridFC: گاگو و هیگوئین , دو جوان ارژانتینی رئال مادرید بابت پیروزی دیشب بسیار خوشحال بودند و اعتقاد داشتند که باید گلهای بیشتری می زدند .

گاگو

فکر می کنم نتیجه پایانی خیلی کم بود و مستحق زدن گلهای بیشتری بودیم . این پیروزی برای ما خیلی خوب بود چون باعث می شود دوباره به کورس قهرمانی برگردیم چیزی که در ذات رئال مادرید است .

سخخترین لحظه زمانیست که حریف حمله می کند و قدرت زدن گل را نیز دارد . با اینکه باید گلهای بیشتری می زدیم ولی بردیم . همه بازیها سخت هستند ولی برای ما فقط پیروزی مهم است و اینکه سال را با برد به پایان برسانیم .

الان باید استراحت کنیم و تعطیلات را با خانواده سپری کنیم تا بتوانیم با روحیه خوبی به تیم برگردیم . سال اینده می توانیم خیلی بهتر بازی کنیم و خود را در حد رئال مادرید نشان دهیم .

هیگوئین

این پیروزی باعث شد تا روحیه مان قبل از تعطیلات کریسمس بهتر شود . بابت سبک و شیوه بازی تیم خوشحالم چون در سراسر بازی جنگیدیم .

پیروزی در بازی دیشب بسیار مهم بود و به همین دلیل از همان ابتدای مسابقه با روحیه بازی کردیم , هر چند می توانستیم گلهای بیشتری بزنیم ولی مهم این بود که 3 امتیاز را بدست اوردیم .

الان باید استراحت کرده و کریسمس را در کنار خانواده باشیم تا بتوانیم با تجدید قوا به تیم برگردیم و سال جدید را با قدرت اغاز کنیم .

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

خب دوستان عزيز رئالي منم به همه تبريك ميگم اين پيروزيو.
    ولي يه نكته اونم اينكه ما اگه توي همه بازيا بخوايم اين همه
    موقعيت از دست بديم مشكل پيش مياد برامون مخصوصا در
    مقابل ليورپول.اگه نزنيم ميخوريم!!!
    كاسياس هم كه عالي بود و به نظر من هم خط دفاع هم
    كاسياس خيلي خوب دارن كار ميكنن انگار تيم انگيزش يهويي
    رفته بالا.والنسيام بايد 9نفره ميشد.معمولا اينجوري با آرنج
    بزنن تو سر اخراج داره.من كه گفتم پالانكا مرد!!!بازيكن خوبيه
    به نظر من و آينده داره.روبن هم كه بهترين بازيشو انجام داد
    اگه همه پاساش گل ميشد بازيو 5 - 0 يا شايد بيشتر ميبرديم

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

تیممون شده کارخونه ی مصدوم سازی !

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

بازی بسیار عالی بود حرف نداشت فقط والنسیا شانس آورد
    روبن عالی بود هیگواین هم بر خلاف نظر بعضی دوستان خوب بازی کرد کاسیاس میشه گفت داره میره تو اوج از زمانی خراب شد که بحث انتخاب بهترین بازیکن اروپا و جهان شد حالا خیالش راحته و بهتر بازی میکنه
    خوانده راموس هم ایشالله همینجوری پیش بره میشه یه دل بوسکه دیگه

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

احمد اگه گفتي من كيم ؟
    میخوای بگم کی هستی؟
    فقط همینو بگم که گاهی میترسم دوباره هوس کنی اسم مستعارم رو پس بگیری.
    خوشحالم برگشتی
    بیشتر و بیتشر بیا
    الان که مینویسم چنان سرما خوردم که یه جعبه دستمال کاغذی تموم شده.
    خیلی بد سرما خوردم
    راستی بازی بعدی با چه تیمی و کی و کجا هستش؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خیلی قشنگ بازی کردیم ! حالیدم !! اینده ی خوبی داریم !! ولی این راموس چه گیری داده به سالگادو ؟؟؟ به نظرم تورس بهتره !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •