تلویزیون ال سی دی lg، کابلم hdmi ولی نمیدونم 1.2 یا 1.3 ولی برای xbox 360 گرفته بودم تصویر صاف و شفاف بود ولی برای این انگار نقطه نقطه داره از نزدیک
تلویزیون ال سی دی lg، کابلم hdmi ولی نمیدونم 1.2 یا 1.3 ولی برای xbox 360 گرفته بودم تصویر صاف و شفاف بود ولی برای این انگار نقطه نقطه داره از نزدیک
آره توي دستگاه بلوري اورجينال هست...امكان داره بخاطر فايل eboot kill zone باشه واگه بخاطر eboot هست بايد چيكار كنم؟
شرمنده نبودم نطرات قبلی رو دارم جواب میدم!!
ببین دوست عزیز ناصر راست میگه.من هم وقتی AC2 و هم وقتی AC: B رو بازی میکردم جوری افت فریم میگرفتم که اومدم اینجا گفتم کنسولم خرابه!!
ببین دوست من تلویزیون من Sony Bravia 40" X Series هستش که دقیقا 3.5 تومن خریدیم.(دقیق با قیمتنس که سعید گفت!)
به نظرت دیگه مشکل از این TV هم میتونه باشه؟
من این بازی رو اورجینال بازی کردم ولی فکر نمیکنم به fixed eboot نیاز داشته باشه،اگه هم بخواد میتونی با یه سرچ ساده تو نت پیدا کنی.............
فربد جان آخه من که دروغ نمیگم......
من با Samsung 42' plasma 4 series بازی میکنم و تو هیچ بازی لگ یا تیک نداشتم......
خیلی ممنون
پس یعنی این افت فریم مریمکه دوستان میگن رو منم میتونم
ببینم ؟
(مانیتورم مثه اون دقیق هس یا نه؟)
![]()
نتیجه داستان افت فریم ===>
یا دوستانی که میگن افت نداره متوجه افتش نمی شند یا واقعاً واسه اونا نداره.
اگه نمیشن که کاری نمیشه کرداگه واقعاً ندارند میتونه به خاطر تفاوت تنظیمات Display setting کنسول اونا باشه. واسه همین خواستم اگه ممکن هست تنظیماتشون رو اینجا قرار بدن
![]()
نه بابا این چه حرفیه!
نمیدونم والله! ولی من اونروزی که دیدم اینجوریه به جان خودم بازی رو بردم کلوپ سر کوچه که ببینم رو فت هم اینجوریه یا نه. اونا هم بعد ه 10 دقیقه همه با هم متفق القول گقتیم که بازی لک داره
حالا نمیدونم شاید شما دقت نمیکنی!
به محض اینکه mgs4 دستم بیاد تست میکنم خبر میدم.
اگه شد فیلم میگیرم میزارم اینجا.
داداش فیلم نمیخواد. تنظیماتت رو بذار همینجا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)