کسی نیست جواب بده!
کسی نیست جواب بده!
سایت دارک الکس رو می شه بگید(پی اس پی)
دوست عزیز شما اومدید از خودتون یک عنوان زدید و انتظار دارید بچه ها هم جواب سوال شما را بدهند.
اگه کسی چیزی در این مورد میدونست تا حالا جواب داده بود پس نیاز نیست چندین بار یک سوال را بپرسید.
جواب سوال هم غیر ممکن هست که از psp به عنوان موبایل استفاده کرد.
شما فقط می توانید از طریق اینترنت وایرلس و برنامه skype که بر روی خود psp نصب هست مکالمه اینترنتی داشته باشید.
که برای این کار برای psp های fat و slim باید میکروفن تهیه کنید و در مدل 3000 خود دستگاه دارای میکرفن داخلی هست.
dark-alex.orgسایت دارک الکس رو می شه بگید(پی اس پی)
آقا این تم هایی که با فرمت ctf هستش رو چه شکلی میشه رو psp ریخت.
اگه جوابمو بدبد یک دنیا ممنون میشم
شما باید پلاگین cxmb رو داشته باشی
دوست عزیز من اینو از خودم نگفتم یه نفر تو همین تایپیک irangames اینو که PSP خود را به موبایل تبدیل کنید و یه عالمه چیزه دیگه تنها 30000 تومان
من هم تعجب کردم و گفتم با تاکید کنم
مرسی از جوابت![]()
درباره تبدیل psp به موبایل البته کار نشد نداره . یه نفر این دو رو باهم ادغام کرده!
البته کارش جالب بوده. گوشی رو باز کرده و psp رو وبعد گوشی رو تو قاب psp جا زده! از یه طرف psp هست از یه طرف موبایل!!!
همانطور که علی آقا گفت شما برای اجرای تم های ctf نیاز به یک پلاگین دارید.
در پست زیر طریقه نصب پلاگین مربوطه توضیح داده شده است.
البته این پلاگین برای فریمور 5.00m33 هست.شما اگر فریمور پایین تر از این فریمور دارید میتوانید فریمور خود را از طریق تاپیک زیر به این فریمور آپدیت کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا از اینترنت پلاگین مربوط به فریمور خود را پیدا کنید و همانند آموزش بالا آن را نصب کنید.(طریقه نصب کردن یکی هست اما پلاگین برای هر فریمور فرق داره)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در کل پیشنهاد میکنم اگه فریمور شما زیر 5.00m33 هست به این فریمور آپدیت کنید.چون بیشتر تم های جدید برای این فریمور نوشته می شوند.
توی تاپیک زیر هم تم هایی زیادی با پسوند ctf معرفی شده که مخصوص فریمور 5.00 میباشد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من این کار هم نشد هست.چون اگه شما یک psp را باز کرده باشید متوجه میشید که جا برای محتویات یک گوشی را نداره.خود psp را هم میشه گفت به زور توی این بدنه گذاشته اند.حالا فکر کنید یک گوشی را هم باز کنید و بخواهید اون را به محتویات psp اضافه....![]()
Last edited by choory; 12-01-2009 at 19:36.
کاش زود تر می فهمیدم...........خودم رو واسه دعوا دارم اماده می کنم.........بغییر از 1 گیگ بقیه همه تقلبی...
دهنم سرویس شد.........یک 2 گیگ از پسر خالم سرم کلاه رفته..........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)