مدلش اینجوریه دیگه دوست عزیز ! باید DVD هم داخل کنسول باشه تا بازی رو اجرا کنه !
مدلش اینجوریه دیگه دوست عزیز ! باید DVD هم داخل کنسول باشه تا بازی رو اجرا کنه !
اگه میشه بیشتر توضیح بدید منظورتونو نمیفهمم. مدل دستگاهم premium jasper هسنت
در این حالت فقط وجود DVD رو چک میکنه ولی بازی رو از روی هارد اجرا میکنه!من بازی رو روی هارد xbox نصب کردم اما وقتی میخوام بدون سی دی بازیش کنم میگه باید سی دی رو بذاری؟ چرا؟
مطمینی یا اینکه داری شوخی میکنی؟ پس دیگه وجود هارد واسه چیه وقتی دی وی دی رو میخواددر این حالت فقط وجود DVD رو چک میکنه ولی بازی رو از روی هارد اجرا میکنه!
دوباره میپرسمدوستان تهران کجا بازی روز ارزون هست؟
وجود هارد برای اینه که بازی رو از روی DVD نخونه! پس مشکل حرارتی و صدا کمتر میشه و سرعت زیادتر ... علت درخواست DVD هم اینکه تو مجبور بشی برای بازی کردن DVD رو داشته باشی ... وگرنه یه نفر بازی رو میخرید کل ایران دست به دست میگشت! و عملا نیازی به کپی خور شدن دستگاه نبود!مطمینی یا اینکه داری شوخی میکنی؟ پس دیگه وجود هارد واسه چیه وقتی دی وی دی رو میخواد
یک سر برو سایت baziforoosh بازی هاش 2500 هست
پیک هم داره دم در میاره
یه سوال دیگه؟ چون xbox یه دسته بیشتر فابریکی نداره مجبور شدم یه دسته دیگه بخرم الان که خریدمش وستا بازی خود به خود ارتباطش با کنسول قطع میشه و خاموش میشه: اول چشمک زن میشه بعد خاموش دلیلش چیه؟
باتری دسته رو عوض کردی ؟
یعنی منظورم اینه که این چراغ ها 2 تا 2 تا با هم خاموش روشن میشن ؟
xbox 360 Elite کسی قیمت جدید داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)