كسي از دوستان وانت نيسان نداره؟!
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
بیاکار اقا حامد هست (hshak2006)
این یه پراید باحال کار علی اسکن عزیز هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by king of the kings; 24-11-2008 at 17:33.
بابا ایول.بعد 500سال یه پراید برای جی تی آی دیدیم.کامل شده؟
کی برای دانلود میذاره.کارش خیلی خیلی عالیه.
ببخشید دو تا پست شد.
آقا مجید که این همه ماشین ساخحته به این خوبی چرا از همش یه پک کامل در نمیاره و برای دانلود بذاره؟
چرا جدیدا بازی من تکه تکه میشه؟یعنی اهسته اهسته حرکت میکنه؟
سلام
آقای Mohmmadreza & Officer banned لطفا نظرتون راجع به پیکان دوگانه سوز بدین.
Last edited by SA33D_GT; 26-11-2008 at 04:53.
بنده نظرم رو به عنوان يك كارشناس.. مساعد اعلام ميكنم و از زحمات شما بسيار ممنونم
چرا كه در كنار اتومبيل هاي بنزين سوز ما براي كاهش الودگي هواي سن اندرس به اتومبيل هاي 2 گانه سوز نيازداريم
خارج از بحث كارشناسي: خيلي خوبه عزيز قشنگ شده دستت درد نكنه
نكته مهم: طبق قوانين پست تشكر ممنوع هست بنابر اين براي بيان نظر مساعد از دكمه اي كه براي اي امر در نظر گرفته شده استفاده نمودم![]()
سلام به برو بچ
درمورد حرف آقا تمین گفتن که چرا مجید ماشیناشو نمیزاره.
برای اینکه تا امروز بلد نبوده ماشین رو به جی تی ای تبدیل کنه . اگه تو بازی شما پسون مکس یا تری دی اس اجرا میشه بحت بدم ماشینا رو!! شوخی!
اینم اولین کار من که دارم تبدیلش میکنم برای بازی و کلا از صفر تو مکس ساختمش. و هنوز مشکلاتی داره
اینم عکساش.
![]()
سلام به همگی
اینم وانت پیکان نظر تون چیه؟
دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بزودی وانت نیسان ساخته می شود.
![]()
عالیه ولی لینک خالیه . حذف شده . پیشنهاد میکنم توی سایتش عضو بشید تا فایل هاتون هیچ وقت پاک نشه من الان عضوم . به نظر من هم پیکان و هم وانت عالیه و جای تحسین داره . تنها انتقادی که دارم اینه که قالپاق خیلی کوچیک به نظر میرسه و داخل چراغ جلو هم که سه بعدی ساختین (اگه اشتباه نکنم) ماته با استفاده از آموزش متریال براق یه کم براقش کنید . از پشتم یه عکس بزارین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)