Traceur منظورم بود همین صفحه قبلی...............به من گفت رنک 15 مال من بوده![]()
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
Traceur منظورم بود همین صفحه قبلی...............به من گفت رنک 15 مال من بوده![]()
سلام دوستان cs باز ...
اول از هم خدمت اون دوستمون که میگفت این بازی چرته بگم که اگه این بازی چرته این همه سال پابرجا نبود و این همه مسابقات نداشت ...
نیک من ~v i k ! ~Delicat هست و از قدیمی های آنلاین هستم پاتوقم هم پیشگامان هست P.G
راستی وال جدید هم اومده هر کی خواست بگه ...
وال چیه؟؟؟؟؟؟
اگه منظورت از اون تصاویر پس زمینه توی کانتر هست من هم دارم.........چیزیش هم موجوده![]()
منظورم وال ه.ک هستاز پشت دیوار میتونی بقیه رو ببینی و بزنی
البته اگه قبلا استفاده نکردی بیخیال شو ...
تقلب تو کار ما نیستمنظورم وال ه.ک هستاز پشت دیوار میتونی بقیه رو ببینی و بزنی
البته اگه قبلا استفاده نکردی بیخیال شو ...
چه فرقی میکنه با چیت زدن
تایید میشه
سرور ارم دو ماه پپش خوب بود
موقعی که دو تا ادمیناش فعال بودن
نه فحش بود نه چیت ه اون صورت
ما هم بین رنک 14-15 درجا میزدیم
اما حالا ....![]()
من کل کارهایی که khelane عزیز توی این pdf آموزشیگذاشته بود رو انجام دادم یعنی بازیم رو از لینکی که تو این آموزش بود گرفتم و پچ ورژن 23 رو روی بازی ریختم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
زمانی که میرم داخل بازی هر IP سروری رو که اضافه میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته یعنی IP اد نمیشه.
من IP سرور ها رو از سایت زیر میگیرم :
game-monitor.com
می خواستم ببینم باید چکار کنم.
زمانی که پچ رو میریزی هم فکر نکنم به steam احتیاج باشه.
در ضمن بهترین ورژن انتی چیت هم می خواستم بدونم کدوم هست.
ممنون.
آقا من تا همین دیروز داشتم آنلاین بازی میکردم ولی امروز هر کاری کردم نشد بازی کنم هی پرتم میکرد بیرون چندتا سرور رو امتحان کردم نشد نسخه جدید آنتی چیت رو نصب کردم بازم نشد به نظرتون مشکل از کجاست?
سلام
راستی قرار بود چند نفر آموزش باگ ها و ترفند های بازی رو اینجا بزارن
چی شد؟
دوستان ببخشید اینجا میگم.............ببینم nfs world تاپیک داره؟؟؟؟؟؟؟بریم انلاین بازی کنیم؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)