اگه انلاک باشه نباید فرقی با اورجینالش داشته باشه
اگه انلاک باشه نباید فرقی با اورجینالش داشته باشه
ممنون بهترین گزینه پس استفاده از مودم B612 و سیم کارت FD هستش درسته ؟
این که از چه نوع مودم و سیم کارتی استفاده کنید بستگی به خودتون داره ، شما قصد دارید از fd استفاده کنید یا td ؟ مصرف ماهیانتون چند گیگ هست ؟
من قصدم اینه که سرعت بالا داشته باشم بالای 50 یا 60 مگ ، مصرفم زیاد نیست ولی سرعت برام مهمه
اگر بخواهید از FD استفاده کنید که هزینه ی بیشتری باید برای بسته هاش بپردازید ولی سرعت رو باید تست کنید .معمولا fd پهنای باند بیشتری بهتون میده اما این امکان هم وجود داره که در منطقه ای سرعت td بیشتر باشه ولی برای 50 مگ یا بیشتر خیلی روی td حساب باز نکنید.با توجه به تراکم بالای کاربرها احتمالش ضعیفه بتونه چنین سرعتی بده.
من شنیدم این B612 که دیجی کالا می فروشه مودم های آنلاک شده مبین نت هست.
یعنی اورجینال هواوی نیست.
اولی که درسته چون یه زمانی مودم مبین نت ارزان بود و دی جی کالا هم سو استفاده میکرد ولی فکر نکنم بازم فرقی باشه چون احتمالا همشون ساخت یک شرکت هستند فقط نرم افزاری متفاوت میشن.
مگه اصن تو ایران FDD جایی به صورت گسترده راه افتاده؟ تا جایی که میدونم شبکه همه شون الان TDD هست و تفاوت FDD و TDD هم در اینه که در FDD کانال دانلود و آپلود جدا هستن و نتیجتاً در هر زمان هر دو کار همزمان میتونه توسط مودم انجام بشه در حالی که توی پروتوکل TDD در یک لحظه هر آنتن مودم تنها قادر به ارسال "یا" دریافت اطلاعاته؛ البته این وقفه توسط cpu مودم طوری کنترل میشه که شما چیزی متوجه نمیشین ولی مثلاً توی بازی یا وقتی آپلود دارین بیشتر مشهود باید بشه اینکه تک کانال هست. خود من وقتی آپلود میکنم پینگم میره بالا که به خاطر همین تک کانال بودن TDD هست، اگر ایرانسل پوشش FDD رو راه بندازه دیگه موقع دانلود شاهد کندی آپلود و موقع آپلود شاهد کندی دانلود و پینگ نخواهید بود (مودم من i60 هواوی هستش fdd ساپورته و شمالغرب تهران).
دوست عزیز توضیحات تی دی و اف دی رو برعکس دادید ( طبق گفته دوستان، در بحث هایی که سر این موضوع شده)
FDD همون 4G موبایله و در مورد راه افتادنش دیگه توضیح نمیدم
TD هم همینه که پیش شمارش ۹۴۱ هست
سرعت FD بالاتر از TD هست درسته ؟ همچنین فک کنم هزینه بسته هاشم گرون تر باشه . میدونید تفاوت سرعتش چقدره ؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)