تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 685 از 848 اولاول ... 185585635675681682683684685686687688689695735785 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,841 به 6,850 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooya777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

من 2ماه نامحدود رو گرفتم شیانه
    کجا نوشته توپنلم نیست میشه ی عکس بذارید

- - - Updated - - -
    انرژی ساعتی که اضافه میشه به پنل و علامت بینهایت داره

سلام دوستان...سال نو مبارک...دوستان تو پنل کاربری موقعی که روی قسمت ترافیک باقیمانده کلیک میکنم یه جدول باز میشه که باید ترافیک رو به صورت تفکیک شده نشون بده , ولی برامن هیچ وقت ترافیک ایران رو نشون نمیده با وجود اینکه من اکثرا تو سایتهای مثل زومیت و ... اینجور سایتهای ایرانی وبگردی دارم و حتی دانلودم هم از سایتهایی هست که تو لیست پارس انلاین هستند ...در ضمن وقتی فیلم انلاین از مثلا فیلیمو نگاه میکنم ترافیک رایگان رو در نمودار با رنگ سبز نشون میده.. من 7 روزه که سرویس گرفتم و مودم رو تازه کانفیگ کردم و مک فیلتر هست و همچنین وی پی اس خاموشه , اپدیت ویندوز و گوشی و پلی استور هم خامشه (اتو ماتیک چیزی رو دانلود و نصب نمیکنن)ولی تو این 7 روز 12 گیگ مصرف شده که سه روزش رو خونه نبودم ... ترافیک 10 گیگ هدیه نوروزی فعال کردم واتس اپ و تلگرام و چک کردم و یه ده دقیقه تو اینستا بودم 4 گیگ کم کرد..من قبلا هم با پارس این مشکل رو داشتم رفتم های وب ماهی 40 گیگ حجم داشتم , خودم رو میکشتم تموم نمیشد با وجود اینکه 3 نفر دیگه هم به نت وصل بودن روزی 1 گیگ تا 1/5 گیگ در نهایت مصرف میشد الان خودم تنها با وجود اینکه کمتر تو نت هستم نزدیک 2 گیگ پارس انلاین حجم کم میکنه... یه سوال اینکه مصرف شما هم بالا هست ؟ و بعد اینکه ایا برا شما هم ترافیک ایران رو نشون نمیده ؟
    سلام سال نو شما هم مبارک...برای منهم ترافیک داخلی رو نشون نمیده.چون حجم رو به شکل بین الملل توی پنل نشون میده فکر کنم فقط بین الملل رو گذاشتند.ترافیک داخلی یک دوم بین الملل میشه برای بدست آوردن ریز مصرف توی همون پنل کاربری میتونی گزارش مصرف رو ببینی.من حجم خوری ندیدم.شاید مودمت هک شده باشه ولی اینکه میگی سه روز نبودی و بازم مصرف شده نمیدونم مشکل کجاست.
    Last edited by pooya777; 21-03-2018 at 10:55.

2. این کاربر از pooya777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

درود
    برای من عیدی چیزی نداده ، کدام قسمت باید عیدی را چک کرد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام سال نو شما هم مبارک...برای منهم ترافیک داخلی رو نشون نمیده.چون حجم رو به شکل بین الملل توی پنل نشون میده فکر کنم فقط بین الملل رو گذاشتند.ترافیک داخلی یک دوم بین الملل میشه برای بدست آوردن ریز مصرف توی همون پنل کاربری میتونی گزارش مصرف رو ببینی.من حجم خوری ندیدم.شاید مودمت هک شده باشه ولی اینکه میگی سه روز نبودی و بازم مصرف شده نمیدونم مشکل کجاست.
    سلام من یکی از دلایل حجم خوری ها رو پیدا کردم, من اشتراک 3 ماهه فیلیمو دارم که بعد از ثبت نام منتقل شد به play پارس انلاین دیروز بین ساعت 8 تا 10 صبح فیلم و سریال نگاه کردم بعد دیدم قسمت vod مقدارش ثابت هست ( همون 230 مگی که روز اول تست کردم ببینم ترافیک رایگان هست یا نه ) ولی از ترافیک انرژی 10 گیگ نوروز کم شده ...زنگ زدم پشتیبانی میگم من از سایت play که مال خود پارس هست فیلم نگاه کردم و از حجم اینترنتم کم شده بعد خانومه چک کرده با یه لحن حق به جانب میگه درسته, مشکلی نیست از حجمتون کم نشده از بسته نوروزیتون کم شده ( حجم اصلیتون سر جاش هست ) خلاصه بعد از کلی بحث بهش فهموندم که از هیچ جایی نباید کم بشه چه حجم اصلی چه انرژی و چه هدیه نوروزی ...باید رایگان باشه ... در آخر هم گفت پیگیری میکنیم...نزدیک چهار 5 گیگ حجم ما تو این چند روز کم شده چی؟
    Last edited by m123f; 22-03-2018 at 09:21.

5. 2 کاربر از m123f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2018

پيش فرض

من بسته سه گیگش رو فعال کردم فقط سوالم اینه که اگه الان طرحم تموم شده می تونم از این 3 گیگ استفاده کنم بعد از این 13 روز یا نه؟حتما باید طرح فعال باشه تا این 3 گیگ اضافه بشه؟

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

درود
    برای من عیدی چیزی نداده ، کدام قسمت باید عیدی را چک کرد ؟
    داخل ربات تلگرام پارس. گزینه عیدی

یا داخل پنل کاربری به عنوان عیدی اضافه شده

داره خودمونی میشه hamedjanam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض بسته انرژی

سلام دوستان اولا عیدوتون مبارک بعدش هم یه سوال داشتم که :
    یه عیدی 7000هزارتومن که البته قیمت اصلیش 8000تومن بود و این پارس آنلاین عزیز 1000تومن به ما عیدی داده بهم رسیده !!(حالا بگذریم )

یه بسته ی انرژی 50 گیگی که بنا به گفته ی خودشون از ساعت 12 بامداد تا 21 شب قابلیت مصرف داره .
    من این بسته رو خریدم ولی ساعت 10.30 یه کلیک کوچولو روی عکس انرژی ساعتی داشتم .

ولی انگار با کلیک کردن روش فعال شده چون بعد نیم ساعت دیدم 50گیگ تبدیل شده به 49.5 گیگ بعد دانلود رو قطع کردم و شاید یکی دوتا کلیک دیگه کرده باشم ! الان هم داره از ترافیک ماهانه ی خودم کم میکنه و از بسته ی انرژی کم نمیشه .
    آیا باید ساعت 12 شب دوباره روشس کلیک کنم تا فعال بشه این .بسته ی انرژی یا خودش اتوماتیک وئار فعال میشه .(شب نخوابم صبح پاشم ببینم کل ترافیک ماهانه ام پریده ؟؟)
    Last edited by hamedjanam; 22-03-2018 at 23:00.

پروفشنال feranko724's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2016
    محل سكونت
    $$$

پيش فرض

سلام دوستان اولا عیدوتون مبارک بعدش هم یه سوال داشتم که :
    یه عیدی 7000هزارتومن که البته قیمت اصلیش 8000تومن بود و این پارس آنلاین عزیز 1000تومن به ما عیدی داده بهم رسیده !!(حالا بگذریم )

یه بسته ی انرژی 50 گیگی که بنا به گفته ی خودشون از ساعت 12 بامداد تا 21 شب قابلیت مصرف داره .
    من این بسته رو خریدم ولی ساعت 10.30 یه کلیک کوچولو روی عکس انرژی ساعتی داشتم .

ولی انگار با کلیک کردن روش فال شده چون بعد نیم ساعت دیدم 50گیگ تبدیل شده به 49.5 گیگ بعد دانلود رو قطع کردم و شاید یکی دوتا کلیک دیگه کرده باشم ! الان هم داره از ترافیک ماهانه ی خودم کم میکنه و از بسته ی انرژی کم نمیشه .
    آیا باید ساعت 12 شب دوباره روشس کلیک کنم تا فعال بشه این .بسته ی انرژی یا خودش اتوماتیک وئار فعال میشه .(شب نخوابم صبح پاشم ببینم کل ترافیک ماهانه ام پریده ؟؟)
    دوست عزیزنوشته که از12بامدادتا21شب من خودمم فردابگیرم ببینم چجوری ولی دقت کنین شماتوساعتی که گفته باید استفادکنین درضمن سرویس شما 4مگ با idmچقدر سرعت دانلود میده بهتون
    Last edited by feranko724; 22-03-2018 at 22:57.

10. این کاربر از feranko724 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamedjanam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوست عزیزنوشته که از12بامدادتا21شب من خودمم فردابگیرم ببینم چجوری ولی دقت کنین شماتوساعتی که گفته باید استفادکنین درضمن سرویس شما 4مگ با idmچقدر سرعت دانلود میده بهتون
    با IDM الن سرعت دانلودم 470 هه یه نیم ساعت پیش 500-510 بود!اما روزانه به طور متوسط 500 میده .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

از12بامدادتا21شب فقط برای یک روز یا هر روزه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2018

پيش فرض

سلام توی پنلت نگاه کنی تاریخ اتمامش رو زده دقیق به ساعت هم زده!خیلی چیزا حساب کتاب نداره ولی دیگه منطقی اینه منتقل بشه با تاریخی که زدن
    بله مثل اینکه منتقل میشه. الان سرویس جشنواره 2 مگ 15 ماهه 480 گیگشو خریدم سرعت دانلود 290 کیلو بایته شبانه هم که تا دو ماه رایگان باید هاردمو پر کنم. ولی مالیات بر ارزش افزوده دیگه چه صیغه ایه. زدن 270 تومن بعد با مالیات میشه 295 تومن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •