تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 685 از 1320 اولاول ... 1855856356756816826836846856866876886896957357851185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,841 به 6,850 از 13197

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

سرعت دانلود این بسته ها تا چقدر میشه ؟

بسته های آلفا+ نامحدود شبانه (جدید)
    بسته‌های آلفا+ نامحدود شبانه، بسته های یک روزه، یک هفته و یک ماهه پرسرعت نوترینو با حجم نامحدود هستند که با قیمت مناسب فقط برای استفاده در ساعات مشخصی از شبانه روز ارائه می شوند.
    بسته های اینترنت نامحدود شبانه مدت زمان اعتبار بسته نامحدود میزان حجم قیمت (تومان) کد دستوری فعال سازی
    اینترنت نامحدود شبانه (یک روزه) ۱ روز از ساعت ۲ تا ۷ بامداد نامحدود ۱,۰۰۰ تومان *۱۰۰۰*۲۱۱#
    ۱ روز از ساعت ۱ بامداد تا ۱۱ صبح نامحدود ۵,۰۰۰ تومان *۱۰۰۰*۲۱۲#
    اینترنت نامحدود شبانه (یک هفته) ۷ روز از ساعت ۱ بامداد تا ۱۱ صبح نامحدود ۱۴,۰۰۰ تومان *۱۰۰۰*۲۲۱#
    اینترنت نامحدود شبانه (یک ماهه) ۳۰ روز از ساعت ۱ بامداد تا ۱۱ صبح نامحدود ۲۹,۰۰۰ تومان *۱۰۰۰*۲۳۱#
    این بسته ها برای تمام مشترکین اعتباری و دائمی قابل استفاده می­ باشد.
    لازم بذکر است بسته­ های نامحدود شبانه فاقد رزرو خودکار هستند.
    این بسته­ ها دارای حجم نامحدود هستند.
    امکان خرید این بسته­ ها با بسته­ های آلفا و آلفا+ به طور همزمان وجود دارد.
    مشترک در یک زمان تنها می تواند یک بسته نامحدود شبانه را فعال نماید.
    در صورتیکه مشترک یکی از بسته های آلفا و یا آلفا+ را همزمان با بسته نامحدود شبانه فعال کرده باشد، در ساعات شبانه، اولویت مصرف با بسته اینترنت نامحدود خواهد بود.
    سرعت دانلود بستگی به تعداد کاربران، پهنای باند دکل، نسل 3 یا 4 و سروری که ازش دانلود میکنید داره. در شرایط ایده آل بنده با نسل 3 سرعت 22 مگابیت و با نسل 4 هم حداکثر 24-25 مگابیت گرفتم. سرعت نسل 4 همراه اول بعضا کمتر از نسل 3 هم هست و فعلا برتری خاصی نداره. با بسته های 1 تا 11 صبح با شرایط خوب میشه حدودا 80 گیگابایت دانلود کرد. (من خودم 70 گیگابایت رو گرفتم). اگه دانلود زیاد دارید این بسته ها برای بلند مدت صرفه زیادی داره. مثلا با بسته یکماهه به قیمت 29000 تومن. میشه روزی با تقریبا 1000 تومن به طور متوسط 50-60 گیگ دانلود کرد. و اینطوری هزینه نسبت به ایرانسل کمتر میشه. با ایرانسل با 2000 تومن میتونید 60 گیگ بگیرید که محدودیت 3 ساعته داره و اگه سرعت خوب نباشه نمیتونید از کل 60 گیگ استفاده کنید. البته سرعت دانلود با ایرانسل به طور عمومی بالاتر هست و کار سریعتر انجام میشه. از طرف دیگه با همراه اول سرعت دانلود کمتر ولی 10 ساعت برای دانلود زمان دارید و محدودیت حجمی هم وجود نداره و در شرایط مناسب میتونید بیشتر از 60 گیگ هم دانلود کنید.
    در هر صورت هر کدوم از این دو اپراتور مزیت های خودش رو داره و به نظر شخصی بنده برای دانلود ماهیانه ثابت و با حجم زیاد، یکماهه همراه اول گزینه مناسب هست و برای دانلود های عادی و چند وقت یکبار ، ایرانسل. البته بسته به سرعت و شرایط آنتن دهی این قضیه قابل تغییره.

2. 5 کاربر از xomax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه javadth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    ژاپن

پيش فرض

سرعت دانلود بستگی به تعداد کاربران، پهنای باند دکل، نسل 3 یا 4 و سروری که ازش دانلود میکنید داره. در شرایط ایده آل بنده با نسل 3 سرعت 22 مگابیت و با نسل 4 هم حداکثر 24-25 مگابیت گرفتم. سرعت نسل 4 همراه اول بعضا کمتر از نسل 3 هم هست و فعلا برتری خاصی نداره. با بسته های 1 تا 11 صبح با شرایط خوب میشه حدودا 80 گیگابایت دانلود کرد. (من خودم 70 گیگابایت رو گرفتم). اگه دانلود زیاد دارید این بسته ها برای بلند مدت صرفه زیادی داره. مثلا با بسته یکماهه به قیمت 29000 تومن. میشه روزی با تقریبا 1000 تومن به طور متوسط 50-60 گیگ دانلود کرد. و اینطوری هزینه نسبت به ایرانسل کمتر میشه. با ایرانسل با 2000 تومن میتونید 60 گیگ بگیرید که محدودیت 3 ساعته داره و اگه سرعت خوب نباشه نمیتونید از کل 60 گیگ استفاده کنید. البته سرعت دانلود با ایرانسل به طور عمومی بالاتر هست و کار سریعتر انجام میشه. از طرف دیگه با همراه اول سرعت دانلود کمتر ولی 10 ساعت برای دانلود زمان دارید و محدودیت حجمی هم وجود نداره و در شرایط مناسب میتونید بیشتر از 60 گیگ هم دانلود کنید.
    در هر صورت هر کدوم از این دو اپراتور مزیت های خودش رو داره و به نظر شخصی بنده برای دانلود ماهیانه ثابت و با حجم زیاد، یکماهه همراه اول گزینه مناسب هست و برای دانلود های عادی و چند وقت یکبار ، ایرانسل. البته بسته به سرعت و شرایط آنتن دهی این قضیه قابل تغییره.
    من ایرانسل میگیرم بسته نامحدود شبانه رو 4جی میده روی lh92 که چند روز پیش انلاک کردم و سرعت حدود 1.5 مگ

حالا سیم کارت همراه اول که چد ماه پیش رفتم و اخرین مدلش رو خریدم از خدمات همراه اول داره به من 3جی میده با سرعت 1.3 مگ و اصلا 4جی نمیشه در حالی که ایرانسل روی موبایلم 4جی پلاس هم میشه

سمت پارک شهر

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    ژاپن

پيش فرض

من ایرانسل میگیرم بسته نامحدود شبانه رو 4جی میده روی lh92 که چند روز پیش انلاک کردم و سرعت حدود 1.5 مگ

حالا سیم کارت همراه اول که چد ماه پیش رفتم و اخرین مدلش رو خریدم از خدمات همراه اول داره به من 3جی میده با سرعت 1.25 مگ و اصلا 4جی نمیشه در حالی که ایرانسل روی موبایلم 4جی پلاس هم میشه

سمت پارک شهر

5. این کاربر از javadth بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام همشهری عزیز
    متاسفانه سرعت ۴جی همراه اول اهواز افتضاح شده منم همین مشکل رو دارم سرعت بیشتر ۶-۷ مگابیت بالاتر نمیره

Sent from my iPhone using Tapatalk

داره خودمونی میشه smk1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض تست شبانه یک روزه ساعت 2 تا 7 صبح فرکانس 2600

برای استفاده از نسل 4 ابتدا بسته هفتگی آلفا پلاس گرفتم و بعد اینترنت شبانه یک روزه 2 تا 7 گرفتم مودم رو با فرکانس 2600 و حالت فقط نسل چهار تنظیم کردم آنتن دهی متوسط با RSRP -96 dbm، عرض باند 15 مگاهرتز و سیم کارت دائمی، سرعت خیلی نوسان نداشت و تا 5.5 مگابایت بالا می رفت و 40 گیگابایت رو راحت دانلود کرد بدون اینکه از بسته هفتگی استفاده کنه یا روی قبض چیزی اضافه کند.
    Last edited by smk1981; 28-03-2017 at 06:58.

8. این کاربر از smk1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

برای استفاده از نسل 4 ابتدا بسته هفتگی آلفا پلاس گرفتم و بعد اینترنت شبانه یک روزه 2 تا 7 گرفتم مودم رو با فرکانس 2600 و حالت فقط نسل چهار تنظیم کردم آنتن دهی متوسط با RSRP -96 dbm، عرض باند 15 مگاهرتز و سیم کارت دائمی، سرعت خیلی نوسان نداشت و تا 5.5 مگابایت بالا می رفت و 40 گیگابایت رو راحت دانلود کرد بدون اینکه از بسته هفتگی استفاده کنه یا روی قبض چیزی اضافه کند.
    یعنی شما با بسته ۲ تا ۷ ۴۰ گیگ دانلود کردی؟؟ اخه این بسته محدودیت ۲۰ گیگ داشت. یعنی ورداشتن این محدودیت؟؟

داره خودمونی میشه smk1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی شما با بسته ۲ تا ۷ ۴۰ گیگ دانلود کردی؟؟ اخه این بسته محدودیت ۲۰ گیگ داشت. یعنی ورداشتن این محدودیت؟؟
    من تجربه ام رو با جزئیات به اشتراک گذاشتم و چگونگی برداشت از این تجربه با خواننده است.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    ژاپن

پيش فرض

دوستان بسته های نامحدود شبانه 4جی میدن ؟ من دیشب یکی گرفتم 3جی بالاتر نرفت

ولی امروز رفتم یه سیم کارت دیگه داشتم تعویضش کردم اوردمش یه بسته هدیه روشه 2+2 شبانه داره 4جی میده

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan.it's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوستان بسته های نامحدود شبانه 4جی میدن ؟ من دیشب یکی گرفتم 3جی بالاتر نرفت

ولی امروز رفتم یه سیم کارت دیگه داشتم تعویضش کردم اوردمش یه بسته هدیه روشه 2+2 شبانه داره 4جی میده
    بسته آلفا پلاس داشتید ؟ اگه نداشته باشید رو 4جی رجیستر نمیشه

TapaTALK

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

1. blackbird

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •