تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 685 از 752 اولاول ... 185585635675681682683684685686687688689695735 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,841 به 6,850 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام
    اینجا چند تا هدفون با طراحی های جالب دیدم که دیدنشون خالی از لطف نیست .حداقل هدفونهای بیتس باعث شدن شرکتهای دیگه هم بفکر ظاهر هدفونهاشون باشن(البته بنظر من به کیفیت صدا اهمیت بدن بهتر از ظاهر هست ولی هدفونهای بیتس خلاف این رو تو بازار فروش ثابت کرد)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Faraz_sm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشکر
    پس hd25 orginal نیست چون جعبه اون کلا ابی هست بهمراه ارم adidas .میمونه hd25 1-II که اگه این مدلش باشه حتما فیک هست و hd25 sp2 که احتمالا همین مدل هست و میشه گفت مسافری اورده باشن براشون چون قیمت دلاریش حدود 130 دلار هست.
    لطفا شماره فروشگاه رو برام بفرستین تا اطلاعات کامل ازش بگیرم.
    از اونجا که تل دو تکه داشت نمی تونه sp2 باشه... اطلاعات رو پخ می کنم.

Sent from my Xoom using Tapatalk 2

4. 2 کاربر از Faraz_sm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mahdigholami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

با سلام
    اینجا چند تا هدفون با طراحی های جالب دیدم که دیدنشون خالی از لطف نیست .حداقل هدفونهای بیتس باعث شدن شرکتهای دیگه هم بفکر ظاهر هدفونهاشون باشن(البته بنظر من به کیفیت صدا اهمیت بدن بهتر از ظاهر هست ولی هدفونهای بیتس خلاف این رو تو بازار فروش ثابت کرد)
    سلام
    بسیار زیبا بود سالار جان ولی زیبایی در کنار کیفیت خوب هست
    راستی اگر اطلاعاتی در مورد digiZoid - ZO2 داری به ما بده توایران پیدا میشه؟

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام سالار جان
    یه سوال برام پیش اومده اگه دوستان دیگه هم اطلاعی دارند با ما به اشتراک بزارند(مخصوصا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز)
    الان این همه هدفون مختلف هست در ضمینه ساخت کدوم مورد با هم تفاوت دارند که صدا رو تغییر میده ؟
    نوع سیم پیچ به کار رفته ؟آهن ربا؟دیافگرام؟یا اجزای دیگه هدفون که بیشترین دخالت رو دارند یا شاید تعداد دور سیم پیچ؟
    ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارید کمک کنید
    راستش من متوجه نشدم که دقیقاً دنبال چه نوع اطلاعاتی و در چه سطحی هستی؛ ولی اینجوری میگم دیگه حالا اگر بدردت نخورد، شرمنده

اول هدفون ها رو به دو دستۀ کلی هدفون های توی گوشی و فول سایز تقسیم کنیم
    در قسمت هدفون های توی گوشی، تا اونجا که من به خاطر دارم دو نوع تکنولوژی کلی هست، یکی انواع دینامیک
    ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    قسمت moving coil )

و اونیکی بالانس آرماتور هستش
    خود بالانس آرماتور ها هم انواع مختلفی داره که بیشترین نوعشون همون TWFK SERIES هستن
    ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    لینکیه که توش انواع بالانس آرماتور ها رو گذاشته؛ حدوده یک ماه پیش یدونه از کاربرای هدفای لینک مقاله رو گذاشته بود که من دانلود کرده بودم، الأن هرچی گشتم نتونستم لینک اصلی رو پیدا کنم برای همین مال خودم رو آپلود کردم.)

حالا چه دینامیک باشه چه بالانس آرماتور، شیوه های ساخت و مواد و ... که در اصل میشه همون قسمت تولید صنعتی و برای هر کارخونه متفاوته

دینامیک ها اکثراً بیس بهتری دارن و از حس زنده تری برخوردارن ( warm, airy, more impact ) ، در مقابل بالانس آرماتور دقیق تر، طبیعی تر و سریع تر (more analytical )
    البته همۀ این تفاوت ها میتونه نقض بشه و اینا یکسری چیزای کلیه ولی در عمل، 1 دینامیکی که به خوبی عمل اومده میتونه از خیلی بالانس آرماتورهای رقیبش دقیق تر و سریعتر باشه، یا یک بالانس آرماتوری که دقیق تنظیم شده، میتونه از خیلی دینامیک های رقیبش، بیس بهتری رو بده بیرون
    این ها هم حال داشتی ببین:

اما حالا اگر وارد دنیای فول سایز ها بشیم؛ تا اونجا که من به خاطر دارم، سه نوع کلی تکنولوژی در حال حاضر مورد استفاده قرار می گیره:
    الکترو استاتیک ها، اورتودینامیک ها (پلانار مگنتیک ها) و دینامیک ها

الکترواستاتیک ها (مثل stax sr009 ): فوق العاده سریع ان و کاملاً دقیق و فرکانس های بالا رو فوق العاده عمل میکنن، ولی از لحاظ صدا توی فرکانس های پایین مشکل دارن و ضعیف ان
    دینامیک ها (مثل Sennheiser HD800 ): بیس خیلی خوب و کاملاً تأثیر گذار و( warm, airy, more impact ) در مقابل همون سرعت پایینشون
    اورتودینامیک ها (پلانار مگنتیک ها): چیزی بین الکترواستاتیک ها و دینامیک ها هستن، مزایای هر کدوم رو دارن
    یعنی سرعت بالا و صدای شفاف (مثل hifiman he-6) (نه توی همۀ مدل ها) و دقیق بودن توی فرکانس های بالا و همچنین بیس خیلی خوب و عالی (مثل audeze lcd-2 )

در نهایت اگر دنبال مقالۀ درست حسابی می گردی و می خوایی خوب بفهمی، این ها رو بخون ( خودم هنوز نخوندمشون )

البته این مقاله بالایی ها برای اسپیکر ها هستن (دوتاشون) که در ماهیت با هدفون فرقی نداره

بله فرمایشاتتون کاملا درسته ولی این دوستمون گفتم میخوان صدای حرفه ای رو تجربه کنن منم پیشنهاد دادم فول سایز تهیه کنن.
    من تمامی مطالبی که عنوان کردین رو قبول دارم ولی در حالت کلی که بخوایم کیفیت صدا رو مقایسه کنیم برنده فول سایز هست.(در حالت کلی)

حالا کسی که میخواد برای اولین بار موسیقی رو با کیفیت بالا تجربه کنه (با هدفون) بهتره با فول سایز شروع کنه با هزینه مناسب تااینکه با بهترین و گرونترین inear ها که برای یه شخص اماتور کیفیتشون محسوس هم نخواهد بود.
    بله من متوجه شدم که اون دوست گلمون چی فرمودن و گزینۀ پیشنهادی شما مشکلی نداشت؛ ولی دلیلی که من اون پست رو زدم همون اطمینان بالایی بود که توی این جمله به چشم می خورد
    بله ١٠٠٪ كيفيت هدفونهاي فول سايز بهتر از inear ها هست اينطور هم ميشه گفت كه يه هدفون فول سايز بهتراز يه هدفون inearبا دو يا سه برابر قيمت خودش هست چون اولا درايو بزرگتري داره كه حجم صداي بيشتري خواهد داشت دوما soundstage بازتر و بيشتري داره و يه سري مزيتهاي ديگه كه بعدا باهاشون اشنا خواهيد شد.
    که ممکن بود برای بعضی از دوستان، مقداری کج فهمی ایجاد بکنه

حالا اگه بخوایم مثال کاملا روشنی بزنیم (مقایسه فقط کیفیت صدا بدون در نظر گرفتن نیاز به امپ) ie80 بقیمت 830 و ex1000 به قیمت 600 با m50 بقیمت 320 .بنظرتون از لحاظ کیفیت صدا کدوم برتر هست؟(بدون در نظر گرفتن مزیتهای پرتابل iem ها).خوب مسلما جواب m50 هست با حداقل نصف قیمت inear های گفته شده.
    راستش من صدای هیچکدوم از این ها رو نشنیدم، پس نمیتونم نظری بدم؛ در ضمن مقایسه ایی هم بین ex1000 با m50 نخوندم، ولی براساس چیزایی که از لااقل ex1000 خوندم، و چیزایی که از m50 شنیدم؛ من چنین حسی ندارم که m50 از ex1000 ...
    Last edited by rave-87; 23-04-2012 at 13:56.

7. 2 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

می خواستم بدونم بین این هدفونها کدام بهتر است برای آپاد تاچ؟

AKG K404 : 79 toman
    Pioneer SE-M290: 75 toman
    Enzatech HS-904: 55 toman

ممنون میشم راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه Prínce of Persìa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

11

سلام من امروز رفتم پایتخت هرچی گشتم هدفونcreative ep830پیدا نکردم اگر کسی می دونه از کجا می شه گرفت لطفا راه نمایی کنه مرسی
    آدرسُ براتون پ.خ کردم...

10. 2 کاربر از Prínce of Persìa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    بسیار زیبا بود سالار جان ولی زیبایی در کنار کیفیت خوب هست
    راستی اگر اطلاعاتی در مورد digiZoid - ZO2 داری به ما بده توایران پیدا میشه؟
    با سلام
    راستش نه تو ایران جای ندیدم و فکر نکنم فروشگاهی باشه که بخواد موجود کنه .وضعیت بازار و قیمتها رو که میبینین .همین fiio رو هم که موجود کردن با 5 برابر قیمت دلاری عرضه میکنن.
    ولی کلا رویو هایی که ازش خوندم نظرات مثبتی در بارش داشتن.اینکه صدا رو رنگی و موزیکالیته میکنه و کسانی که از صدای هدفونشون خسته شدن پیشنهاد دادن از این اهپ پرتابل برای هدفونهاشون استفاده کنن(البته inear).
    مقایسه ای هم شده با fiio e11 که که لینکش اینجا
    که همه بهتر از e11 توصیفش کردن.

12. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

می خواستم بدونم بین این هدفونها کدام بهتر است برای آپاد تاچ؟

AKG K404 : 79 toman
    Pioneer SE-M290: 75 toman
    Enzatech HS-904: 55 toman

ممنون میشم راهنمایی کنید
    با سلام
    فعلا enzatech رو فراموش کنین چون اصلا تو کلاس کاری دو هدفون akg و pioneer نیست و کلا enzatech مارک تولید کننده کیبرد و ماوس هست تا هدفون.
    بین akg k404 وse-m290 برای استفاده با ایپاد k404 بهتر هست چون امپدانس 32 اهمی و حساسیت 120db یکی از بهترین بازده ها رو با پلیرهای پرتابل مخصوصا ایپاد خواهد داشت و تجربه ای که از صدای akg دارم بنظرم انتخاب خوبیست.pioneer هم با امپدانس 32 اهمی و حساسیت 102db میتونه انتخابه خوبی باشه ولی با قدرت صدای کمتری نسبت به akg خواهد بود.هر دو از بیس خوبی برخوردارن و صدای هر دو تایید شده هست.ولی همون طور که گفته شد akg k404 انتخاب بهتری هست.

14. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات M0RTEZA_R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    توی

پيش فرض

jabra street یا jabra street 2 قیمتش چنده؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ترو خدا یکی کمک کنه. هدفون in ear اصلی مارک خوب (klipsch - shure - ...) زیر 200 کجا گیر میاد. خیلی نیاز دارم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •