شما اگر تازگی برد عوض کردین بهتر هست که مجددا break in کنید چون وقتی برد پنل رو عوض میکنید شرایط شارژ و دی شارژ پیکسلها که توسط برد پنل تنظیم میشه به حالت پیش فرض کارخونه تغییر پیدا میکنه.
شما اگر تازگی برد عوض کردین بهتر هست که مجددا break in کنید چون وقتی برد پنل رو عوض میکنید شرایط شارژ و دی شارژ پیکسلها که توسط برد پنل تنظیم میشه به حالت پیش فرض کارخونه تغییر پیدا میکنه.
وقتی که برد VT30 من سوخت شاید 20 دقیقه نمی شد که روی مد دینامیک و کنتراست 100 بود.تا اون موقع مد دینامیک استفاده نمی کردم. اکثر مواقع کنتراستم روی 60 بود.
همون 20 دقیقه برد رو تـرکــــوند.
دیگه حتی حاضر نیستم واسه لحضه ای کنتراست رو 100 بزارم. خیلی خطرناکه...
جناب پونل بنده از لحظه ای که تلوزیون رو خریدم تا شهریور پارسال که سوخت کنتراستش روی 100 بود و مد هم مد داینامیک، 20 دقیقه چیه برادر؟!
این برد بر اثر طراحی نامناسب مشکل داره و عمرش محدوده، شما باکنتراست 60 ممکنه 2000 ساعت و من با کنتراست 100 ممکنه 500 ساعت برام کار کنه.
ضمنا اصلا از برق و دکمه پاور و ...که دوستان اشاره کردند نیست و الکی پی این قضایا نرید.
در مورد تلوزیون من این Break in رو با صفحه سفید، یا خاکستری یا برفکی انجام بدم؟
با سلام
مثل اینکه این مشکل سوختن برد رو اکثرا دارن!!!! این فقط تو تلویزیونای پلاسمای پاناسونیک اتفاق میفته یا کلا تو همه پلاسما هاست؟؟!
الآن مدلای GT50 و ST60 تو بازار هست؟ قیمتشون چه حدودیه؟
مشکل برد و سوختن اینچنینیش و اشتباه در طراحی و عدم سازگاری با نهایت کنتراست و زیربار نرفتن کمپانی و عدم تصحیح و رفع اساسی عیب و تکرار دوباره این اشتباه در سری بعد، تا کنون فقط در پاناسونیک دیده شده.
Last edited by arash_a59; 01-07-2014 at 03:19.
دوستانی که vt30 یا st30 دارین بدون مشکل کانال irib hd پخش میشه؟
نه دوست عزيز، تصوير خش دار پخش ميشه، البته وقتى تصوير ثابته مثلا روى كالر باره اين حالت وجود نداره! مشكل از گيرنده داخلى تلويزيونه،من با گيرنده ديجيتال جداگانه تست كردم مشكلى نداشت
با سلام خدمت دوستان گرامی
کسی اینجا با تلوزیون پاناسونیک مدل tx- l47ft60e آشنایی دارد آیا؟ من هرچی سرچ میکنم سایتهای فارسی که هیچ. سایتهای خارجی هم که اطلاعاتی در مورد این تلوزیون دارند به زبان انگلیسی نیستند. این تلوزیون مدلی منزوی است آیا؟
سوالی که البته من دارم مربوط به motion rate این tv هست!!! آیا 1600hz صحیح می باشد یا 100hz ؟ و اینکه اگر اینجا کسی داره از کیفیت تصویرش راضی هست؟
دوست عزیز رویو کامل و جامع برای مدل 42 اینچ هستش و زیاد نتایج با 47 اینچ تفاوتی نخواهد داشت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون 1600 هرتز مربوط به اسکن بک لایت هست و الگویی که پاناسونیک برای نوردهی زمینه قرار داده و اسکن حرکتی رو نمیدونم چقدره اما مطمئن باشید یکی از نرم ترین تصاویر بین led ها رو داراست.
قیمت 47 اینچش تو بازار حدود 4 میلیون و 700 هست و اگر نظر بنده رو بخواهید کمی بیشتر هزینه کنید مدل 50 اینچ سونی w850 رو تهیه فرمایید بهتره.
البته دیزاین ft60 واقعا بی نظیره و با تمام محاسنش در کنتراست ضعیفه و در نور کم منزل با نشت نور روبرو خواهید بود و اگر حساس باشید این قضیه کمی رو اعصاب راه میره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)