تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 685 از 720 اولاول ... 185585635675681682683684685686687688689695 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,841 به 6,850 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    مشکل ماندگاری تصویر روی صفحه تلوزیون من خیلی حاد شده، الان اگه تصویری بالای 5-6 ثانیه فیکس شه تا 3-4 دقیقه روی صفحه جاش میمونه، آرم یکی از شبکه های تلوزیونی که زیاد میبینم هم به طور همیشگی اون بالا مونده
    چکار کنم ؟ تلوزیونم هم VT30 50 هست
    کارکرد هم نزدیک به 3سال.
    شما اگر تازگی برد عوض کردین بهتر هست که مجددا break in کنید چون وقتی برد پنل رو عوض میکنید شرایط شارژ و دی شارژ پیکسلها که توسط برد پنل تنظیم میشه به حالت پیش فرض کارخونه تغییر پیدا میکنه.

2. 2 کاربر از ............ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

علت سوختن برد فقط کنتراست بالاست.کنتراستی که برای استفاده توی فروشگاه طراحی شده و با استفاده طولانی مدت باعث صدمه زدن به برد میشه.موردی که تو مشخصات و دفترچه این تی وی ذکر شده ولی متاسفانه ما رعایت نمی کنیم.البته حق داریم چون پاناسونیک رو این افزایش کنتراستش کلی تبلیغات کرد و به نوعی مشتری های خودش فریب داد و بعد از خرید مشخص شد که نباید از حداکثر کنتراست استفاده کنیم.
    وقتی که برد VT30 من سوخت شاید 20 دقیقه نمی شد که روی مد دینامیک و کنتراست 100 بود.تا اون موقع مد دینامیک استفاده نمی کردم. اکثر مواقع کنتراستم روی 60 بود.
    همون 20 دقیقه برد رو تـرکــــوند.
    دیگه حتی حاضر نیستم واسه لحضه ای کنتراست رو 100 بزارم. خیلی خطرناکه...

4. 2 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

وقتی که برد VT30 من سوخت شاید 20 دقیقه نمی شد که روی مد دینامیک و کنتراست 100 بود.تا اون موقع مد دینامیک استفاده نمی کردم. اکثر مواقع کنتراستم روی 60 بود.
    همون 20 دقیقه برد رو تـرکــــوند.
    دیگه حتی حاضر نیستم واسه لحضه ای کنتراست رو 100 بزارم. خیلی خطرناکه...
    جناب پونل بنده از لحظه ای که تلوزیون رو خریدم تا شهریور پارسال که سوخت کنتراستش روی 100 بود و مد هم مد داینامیک، 20 دقیقه چیه برادر؟!
    این برد بر اثر طراحی نامناسب مشکل داره و عمرش محدوده، شما باکنتراست 60 ممکنه 2000 ساعت و من با کنتراست 100 ممکنه 500 ساعت برام کار کنه.
    ضمنا اصلا از برق و دکمه پاور و ...که دوستان اشاره کردند نیست و الکی پی این قضایا نرید.
    در مورد تلوزیون من این Break in رو با صفحه سفید، یا خاکستری یا برفکی انجام بدم؟

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

با سلام

مثل اینکه این مشکل سوختن برد رو اکثرا دارن!!!! این فقط تو تلویزیونای پلاسمای پاناسونیک اتفاق میفته یا کلا تو همه پلاسما هاست؟؟!

الآن مدلای GT50 و ST60 تو بازار هست؟ قیمتشون چه حدودیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با سلام

مثل اینکه این مشکل سوختن برد رو اکثرا دارن!!!! این فقط تو تلویزیونای پلاسمای پاناسونیک اتفاق میفته یا کلا تو همه پلاسما هاست؟؟!

الآن مدلای GT50 و ST60 تو بازار هست؟ قیمتشون چه حدودیه؟
    مشکل برد و سوختن اینچنینیش و اشتباه در طراحی و عدم سازگاری با نهایت کنتراست و زیربار نرفتن کمپانی و عدم تصحیح و رفع اساسی عیب و تکرار دوباره این اشتباه در سری بعد، تا کنون فقط در پاناسونیک دیده شده.
    Last edited by arash_a59; 01-07-2014 at 03:19.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستانی که vt30 یا st30 دارین بدون مشکل کانال irib hd پخش میشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستانی که vt30 یا st30 دارین بدون مشکل کانال irib hd پخش میشه؟
    نه دوست عزيز، تصوير خش دار پخش ميشه، البته وقتى تصوير ثابته مثلا روى كالر باره اين حالت وجود نداره! مشكل از گيرنده داخلى تلويزيونه،من با گيرنده ديجيتال جداگانه تست كردم مشكلى نداشت

10. این کاربر از farshid k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان گرامی
    کسی اینجا با تلوزیون پاناسونیک مدل tx- l47ft60e آشنایی دارد آیا؟ من هرچی سرچ میکنم سایتهای فارسی که هیچ. سایتهای خارجی هم که اطلاعاتی در مورد این تلوزیون دارند به زبان انگلیسی نیستند. این تلوزیون مدلی منزوی است آیا؟
    سوالی که البته من دارم مربوط به motion rate این tv هست!!! آیا 1600hz صحیح می باشد یا 100hz ؟ و اینکه اگر اینجا کسی داره از کیفیت تصویرش راضی هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوست عزیز رویو کامل و جامع برای مدل 42 اینچ هستش و زیاد نتایج با 47 اینچ تفاوتی نخواهد داشت:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اون 1600 هرتز مربوط به اسکن بک لایت هست و الگویی که پاناسونیک برای نوردهی زمینه قرار داده و اسکن حرکتی رو نمیدونم چقدره اما مطمئن باشید یکی از نرم ترین تصاویر بین led ها رو داراست.
    قیمت 47 اینچش تو بازار حدود 4 میلیون و 700 هست و اگر نظر بنده رو بخواهید کمی بیشتر هزینه کنید مدل 50 اینچ سونی w850 رو تهیه فرمایید بهتره.
    البته دیزاین ft60 واقعا بی نظیره و با تمام محاسنش در کنتراست ضعیفه و در نور کم منزل با نشت نور روبرو خواهید بود و اگر حساس باشید این قضیه کمی رو اعصاب راه میره!

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خبری از ax900. نشده هنوز؟ ax800 که فیدبک خوبی گرفته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •