تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 685 از 1421 اولاول ... 1855856356756816826836846856866876886896957357851185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,841 به 6,850 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام اون سرویست از شرکت خصوصیه با هزینه بیشتر کمی بهتر حداقل از نظر سرعت باید باشه هرچند از نظر حجم کم فروشی میکنه
    من مخابرات هم دارم،اصلا" با نت مخابرات کاری نمی تونم بکنم،نه می شه f b باز کرد نه می شه وبگردی کرد،https سرعتش پایین،اصلا" هیچی،فقط خوبه ازسرور داخلی بزاری دانلود کنه.

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام مخابرات مازندران نامحدود 1 مگ چند سرعت دانلودش 2 مگ چطور چند دانلودش ؟
    سرعتاش همه یکیه،اما اگه یک خط داری و هر جا هستی،همون جا بمونی بهتره،اگه کارت با سرور داخلی هستش مخابرات بین 200 تا 400 سرعت می ده به شما

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

سرعتاش همه یکیه،اما اگه یک خط داری و هر جا هستی،همون جا بمونی بهتره،اگه کارت با سرور داخلی هستش مخابرات بین 200 تا 400 سرعت می ده به شما
    من مخابرات هم دارم،اصلا" با نت مخابرات کاری نمی تونم بکنم،نه می شه f b باز کرد نه می شه وبگردی کرد،https سرعتش پایین،اصلا" هیچی،فقط خوبه ازسرور داخلی بزاری دانلود کنه.
    دوستان عزیز یه ضرب المثل معروف هست میگه در دیزی بازه حیای گربه کجا من همین الان تو بدی اوضاع سرعت تک لیتک دارم 60-80 سرعت می گیرم از سرور خارجی و با 5-6 لینک سرعتم به 380 می رسه و مطمینم برا 70 درصد کاربر ها هم همینطوره حالا من نمی دونم دوستان چرا توقعشون اینقدر بالا رفته تمام شرکت ها 128 نا محدود با قیمت مخابرات سرعت دانلودشون 16 هست و با قیمت دو برابر مخابرات نهایت 60 و در چنتا شرکت تا 90 هم میره اما با کلی محدودیت که یه 20-30 گیگ دانلود کردید باز سرعت میشه 16 از نظر وب گردی هم که اره درسته از شرکت های دیگه ضعیف تره ولی دیگه اونقدر هم بد نیست الان اگه سری به تاپیک های دیگه هم بزنین وضعیت کلی اینترنت ایران داغونه و همه دارن تو شرکت های دیگه هم می نالن
    دیگه حداقل دارین به دوستان دیگه مشاوره می دین به طور کامل سیاه نمایی نکین واقعیت ها رو بگین بزارین طرف خودش سبک سنگین کنه ببینه براش می صرفه بیاد یا نه نه اینکه جوری بگین طرف دو پا هم قرض کنه در بره
    Last edited by maskot; 13-07-2013 at 12:06.

4. 4 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان عزیز یه ضرب المثل معروف هست میگه در دیزی بازه حیای گربه کجا من همین الان تو بدی اوضاع سرعت تک لیتک دارم 60-80 سرعت می گیرم از سرور خارجی و با 5-6 لینک سرعتم به 380 می رسه و مطمینم برا 70 درصد کاربر ها هم همینطوره حالا من نمی دونم دوستان چرا توقعشون اینقدر بالا رفته تمام شرکت ها 128 نا محدود با قیمت مخابرات سرعت دانلودشون 16 هست و با قیمت دو برابر مخابرات نهایت 60 و در چنتا شرکت تا 90 هم میره اما با کلی محدودیت که یه 20-30 گیگ دانلود کردید باز سرعت میشه 16 از نظر وب گردی هم که اره درسته از شرکت های دیگه ضعیف تره ولی دیگه اونقدر هم بد نیست الان اگه سری به تاپیک های دیگه هم بزنین وضعیت کلی اینترنت ایران داغونه و همه دارن تو شرکت های دیگه هم می نالن
    دیگه حداقل دارین به دوستان دیگه مشاوره می دین به طور کامل سیاه نمایی نکین واقعیت ها رو بگین بزارین طرف خودش سبک سنگین کنه ببینه براش می صرفه بیاد یا نه نه اینکه جوری بگین طرف دو پا هم قرض کنه در بره
    بله.maskot جان به همین صورت است،اما من وضعیت خودم را شرح دادم،شما امتحان کنید از ساعت 12 ظهر به بعد سایت speedtest اصلا" باز می شه یا نه،من اینترنت مخابرات و فقط واسه دانلود سرورای داخلی نگه داشتم.کیفیت اینترنت و سرعت تک لینک به شما نشان می دهد،شما از سایت speedtest که تست می گیرید سرعت تک لینک را به شما نشان می دهد،شما وبهایی که باز می کنید،سرعت باز شدن صفحات به سرعت تک لینک مربوطه،پینگ هم که دیگه گویای این مسئله هست،اما اگه قیمت و بزاریم کنار،در حال حاضر بد کیفیت ترین سرویس واسه مخابراته،آسیاتک و شاتل و کلا" همه isp ها از نظر کیفیت بهترن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تنکابن

پيش فرض

من تاحالا از سرویس های دیگه استفاده نکردم،اگر بخوام جای مخابرات از جای دیگه سرویس بگیرم ،از کی بگیرم بهتره؟تنکابن
    دانلود رایگان،سرعت،نسبت هزینه کدوم شرکت بهتره؟(جز مخابرات)

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

من تاحالا از سرویس های دیگه استفاده نکردم،اگر بخوام جای مخابرات از جای دیگه سرویس بگیرم ،از کی بگیرم بهتره؟تنکابن
    دانلود رایگان،سرعت،نسبت هزینه کدوم شرکت بهتره؟(جز مخابرات)
    دوست عزیز بهترین کار اینه یه سر به تاپیک شرکت های دیگه بزنی و مشکلات کاربرای اونا رو بخونی و سوالتو اونجا بپرسی اینجا همه مثل خودت مخابرات دارند شاید نتونن جواب کاملی بهت بدن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

دیروز از سامانه رسیدگی به درخواست ها و شکایت نوشتم که سرعت خیلی پایینه و.... . جواب: باسلام
    بعلت محدود بودن پهنای باند وسرعت این مشکل وجود دارد مسئولین ذی ربط در حال رفع مشکل می باشند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

امروز سرعت بشدت افت کرده حتی پی سی ورلد هم به سختی باز میشه.

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

خدارو شکر مشکل پینگ حل شد. مخصوصا پینگ داخلی.

11. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

مشکل پینگ حل شده ولی سرعت دانلود از سرور داخلی هنوز پایینه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •