آآآآآآ!
آواتور رو چرا عوض كردي ؟ نشناختمت اولش
منم بايد برم يه فكري كنم! مركز مخابرات نزديكه پياده مي رم ببينم چي ميگه
اين آدر وردس! يعني چراغ لينكت خاموش بشه كه خب مسلما وقتي لينك نداشته باشه اينترنت هم نداري!
یکی از فانتزیام اینه امشب بازی رو از طریق نت ببینم
کسی تا حالا با 512 نامحدود بازی دیده ؟
باهاش بازي نديدم ولي ازش بازي ديدم
خب اينطور كه نميشه گفت ميشه يا نميشه! خب چه كيفيتي مي خواي ببيني؟ مثال بزنم فرض كن شبكه داخلي مي خواي ببيني شبكه 3 سه تا استاندارد پخش داره 64 و 128 و 256 كه هر سه رو ميشه با 512 ديد. يه استريم ديگه هم داره كيفيت بالاتر كه 500 هست تقريبا ميشه با 512 ديد. يه ذره ممكنه گير داشته باشه.
حتما بايد سرور داخلي باشه كه پينگ بياد پايين وگرنه بيشتر از استريم 256 كيلوبيت رو نميشه ديد.
حداكثر استريم هم 500 پس نميشه فول اچ دي تصاوير رو دريافت كرد!
دوستان بهترین سرویس در کوی طالقانی (اهواز) چی هست ؟؟؟
ممنونم
بچه ها برای من کندی سرعت رفع شده حالا دیگه نمیدونم مشکل مخابرات حل شده یا چون بقیه کاربرایی که باهاشون شیر هستم استفاده نمیکنن سرعت اینقدر بالاست .مال شما ها تغییری در سرعت وبگردی نکرده ؟
شبکه 3 که 90 میذاره ولی شبکه ورزش بازی رو میده.
شبکه ورزش رو حالا میگردم ببینم میشه آنلاین دید یا نه![]()
یعنی آواتارمو برگردونم؟
آواتور مثل مسواكه!
ولي خوب با اون قبليه ارتباط برقرار كرده بوديم![]()
شما چطور ثبت نام کردید؟
سریع وصل کردن
من یه هفته پیش حضوری مرکز ولیعصر ثبت نام کردم برای 2 مگ نامحدود همون روزم بانک پرداخت کردم شماره فیش و طرف وارد کرد...
تا دیروز خبری نشد با چه مکافاتی 2020 داخلی 1 (بخش فروش) و بعد از 40 دقیقه انتظار تونستم با اپراتور صحبت کنم جریان گفتم گفت هزینه پرداخت کردی
گفتم اره گفت تایید نشدههیچ دوباره مشخصات فیش و براش خوندم گفتم حالا کی؟ گفت یکی دو روز اینده حتی امروز دوباره رفتم
مرکز ولیعصر طرف قول داد پیگیر شه که امروزم خبری نشد
دوستان با توجه به تجربشون کجا برم میتونم سریع وصلش کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)