تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 685 از 2605 اولاول ... 18558563567568168268368468568668768868969573578511851685 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,841 به 6,850 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

این حرف یکی مدیران ارشد انجمن هاستینگ سرور ؟! یکی از پر طرفدارترین انجمن که بیشتر فروشنده سرور.. اینجا هستن؟!
    چه آواتاری هم داره

اون یکی مدیر ارشد هم تو همون تاپیک گفته

مشکل از طرف یکی از تامین کننده های پهنای باند هست موقتا در دسترس نیست!
    سوال اینجاست که فرض کنید پهنای باند ایران از چند مسیر تامین میشه ، بعد یکی از این مسیرها قطع بشه ، در این حالت ، وب گردی و دانلود از سایت های فیل تر نشده بدون هیچ مشکلی انجام میشه ، ولی اتصال به یک ip خارجی بعد از 30 ثانیه یا یک دقیقه هی قطع میشه ؟! منطقیه به نظرتون ؟!

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

شما الان همینو تو بازی سنتر نگذاشتی ؟
    مطمئنم خودتی ..
    دیگه کسی نیست من نشناسه من فروم نیست که عضو نباشم ........ اونجا که پست نزده حذف میشه 200 پست زدن پاک کردن...

سوال اینجاست که فرض کنید پهنای باند ایران از چند مسیر تامین میشه ، بعد یکی از این مسیرها قطع بشه ، در این حالت ، وب گردی و دانلود از سایت های فیل تر نشده بدون هیچ مشکلی انجام میشه ، ولی اتصال به یک ip خارجی بعد از 30 ثانیه یا یک دقیقه هی قطع میشه ؟! منطقیه به نظرتون ؟!
    اره منم هنگ کردم اختلا بشه کلا همه چی میریزه به هم پینگ میره بالاتر ولی الان اومده پایین بعد چرا فعل یکی پورت کل باید مشکل بخوره اونم سر ثانیه مشخص بسته بشه ؟!

Last edited by Fusi0n; 05-05-2013 at 16:32.

3. این کاربر از Fusi0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دیروز فقط udp بود اما الان ssh tunneling و openv?n هم بعد چند ثانیه استفاده قطع میشه ولی باز هر کاری کنن بازم ما راه باز میکنیم اگه اون روز بیاد که من نتونم فیسبوق برم که نمیاد همون روز جمع میکنم از ایران میرم سمت افغانستان الان فقط نمیذارن ما جوونا بازی کنیم جوون بی سرگرمی هم خطرناک میشه
    اصلا بحث نوع پروتکل یا تونل نیست ، بحث اتصال ثابت به یک ip خارجی هست ، حالا پروتکل و نوع تونل هر چی میخواد باشه. بعد از یکی دو دقیقه قطع میشه و دوباره باید وصل بشه!

5. این کاربر از The Dreadnaught بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

کاملا تایید می شود .نه تنها پینگ پایین آمده بلکه سرعت دانلود از سایتهای بدون هیلتر هم خوب هست پس این نشان می دهد این حرفها چرندیات هست و دلیل آن چیز دیگری هست .باید منتظر چیز جدیدتری نسبت به کریو باشیم.چون اینطور که معلوم هست فاتحه کریو کلا خوانده شد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    Where humans aren't worth

پيش فرض

دیگه کسی نیست من نشناسه من فروم نیست که عضو نباشم ........ اونجا که پست نزده حذف میشه 200 پست زدن پاک کردن...

اره منم هنگ کردم اختلا بشه کلا همه چی میریزه به هم پینگ میره بالاتر ولی الان اومده پایین بعد چرا فعل یکی پورت کل باید مشکل بخوره اونم سر ثانیه مشخص بسته بشه ؟!

نه من نمیشناسمت .
    خیلی تابلو پست زدی من تو BC بودم هم اینجا یهو دیدم 2 تا پست پشت هم تو یه تایم ...
    من که کلا ا.نجا رو گذاشتم کنار و دیگه پست نمیدم ادمینش اومده میگی من سایتم اله بله پست اونطوری ندید ج.ا بدش میاد و عصلام به خطر میوفته ...

8. این کاربر از Persian-swag بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ezio7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

به گزارش آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) از روابط عمومی و امور بین
    الملل شرکت ارتباطات زیر ساخت ، قطعی و اختلال در سرعت اینترنت ناشی از قطعی کابل
    های بین المللی سوئز بوده است که به زودی با اتصال مجدد آن اختلال و کندی سرعت قطع
    خواهد شد.

بر اساس این گزارش ، قطعی کابل های بین المللی مسیر کانال سوئز با توجه به ترافیک
    بالای آن ، این مسیر را به عنوان یکی از مسیرهای نا امن برای ارائه خدمات مطلوب
    ارتباطی به کاربران تبدیل کرده است.

در این اطلاعیه آمده است: شرکت ارتباطات زیر ساخت به منظور رفع این مشکل اقدام به
    ایجاد مسیرهای جایگزین جهت ترانزیت ارتباطات بین الملل از جمله مسیر ترانزیت شمال –
    جنوب از طریق پروژه ارتباطات ایران – اروپا EPEG) ) نموده است که به زودی فاز اول
    این پروژه افتتاح خواهد شد.

به گزارش ایستنا، فروردین امسال وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در گفتگو با سایت
    اطلاع رسانی دولت تاکید کرده بود در سال 92 قطعی اینترنت نخواهیم داشت.

کار کاره کوسه هاس فکر کنم کابل های اینترنت ایران طعم توت فرنگی میده کوسه ها خیلی دوست دارن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

کار کاره کوسه هاس فکر کنم کابل های اینترنت ایران طعم توت فرنگی میده کوسه ها خیلی دوست دارن
    اگه اینا اشخاصی بودن که حرفشون رو میشد باور کرد ، یه چیزی!

ولی هیچ بعید نیست که مشغول تست سیستم های جدیدشون بودن و اختلال ناشی از اون رو انداختن گردن قطعی کابل! تو پست های قبلی هم این سوال رو مطرح کردم که قطعی کابل چطور میتونه چنین وضعیتی رو به وجود بیاره با این مشخصات ؟!

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ماشال فعال هستن محاجرت کردن از خلیج فارس به اروپا انقدر فعال که رفتن داخل روتر اروپا ویزا کارت گرین کارت راحت گرفتن ....

پروفشنال ezio7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ماشال فعال هستن محاجرت کردن از خلیج فارس به اروپا انقدر فعال که رفتن داخل روتر اروپا ویزا کارت گرین کارت راحت گرفتن ....
    کوسه ها باهوشن باو چی فکر کردی تازه به بهداشت هم خیلی اهمیت میدن یکیشون میگفت ما از کابلا به جای نخ دندون استفاده میکنیم
    گرین کارت واسه چی مگه آب های آزاد گرین کارت میخواد یا مگه روتر وسطه دریاس؟

13. این کاربر از ezio7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه m64m64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دیگه ملی شد رسما =)))))))))

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •