تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 685 از 1805 اولاول ... 18558563567568168268368468568668768868969573578511851685 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,841 به 6,850 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliTavakoli7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

بهرحال امشب که خبری ازاصلاح سرعت ها نبود تا ببینیم تو شب های اینده چی پیش می یاد

256 مونو کردن 90. چقدر بدبختم که دارم به مثلا 120 راضی میشم. پول طلایی دادم سرعتو برنزی کردن. حالا میخام به سرعت نقره ای راضی بشم چون مخابرات بیش از ظرفیتش فروخته حالا بجای طلا نقره میده. کم فروشی یعنی چی؟ از جیب منو امثال من میلیاردر میشن من هر شب تا آخر شب بخاطر چندرغاز دانلود بیدار بشینم. بنظر من اصلاحات یعنی طلایی بشه 256 همونو که موقع خرید بود. کمتر از این یعنی کوتاه اومدن در مقابل زیاده خواهی. سرعت وبگردی هم که صفر.

2. 6 کاربر از AliTavakoli7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

256 بنظر من اصلاحات یعنی طلایی بشه 256 همونو که موقع خرید بود. کمتر از این یعنی کوتاه اومدن در مقابل زیاده خواهی. سرعت وبگردی هم که صفر.
    خوب نکته همیجاست دیگه .
    طرف که روز اول میره یه سرویس راه اندازی کنه چمیدونه که مثلا طرح طلایی و یا نقره ایی سرعت و پهنای باندشون چقدره .
    فکر میکنه مثل اسم هاشون ( طلایی ) ازش طلا میریزه و یا فکر میکنه واقعا ارزشش مثل طلاست .

اینا همش 30یاست هایی هستش که منو شما و امثال ما نمیتونیم واسش کاری کنیم .

4. 2 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

مخابرات "خراسان رضوی" جایزه ملی اپراتور برتر را گرفت

به گفته مدیرعامل شرکت مخابرات خراسان رضوی، این استان با دارا بودن 6 میلیون مشترک تلفن ثابت و سیار توانسته است امسال به عنوان اپراتور برتر کشور جایزه ملی کیفیت را از آن خود کند.

فراتر از این دیگر انتظار نمی رود.بدرود
    Last edited by masking; 03-11-2013 at 06:34.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

[

به گفته مدیرعامل شرکت مخابرات خراسان رضوی، این استان با دارا بودن 6 میلیون مشترک تلفن ثابت و سیار توانسته است امسال به عنوان اپراتور برتر کشور جایزه ملی کیفیت را از آن خود کند.

جل الخالق يكي نيس بگه آخه كميت چه ربطي به كيفيت داره؟
    تونسته سر ملت رو شيره بماله هي اينترنت بفروشه
    جايزه ملي كيفيت واسه چي؟

7. این کاربر از ataearmy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستان من 3 ماه بعثت دارم . دیشب تونستم 1 گیگ دانلود کنم . اما سرعت وبگردی پایین هنوز . از حجمم هم 7 گیگ کم شده ، زنگ زدم به 202 گفت بررسی میشه !

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

256 مونو کردن 90. چقدر بدبختم که دارم به مثلا 120 راضی میشم. پول طلایی دادم سرعتو برنزی کردن. حالا میخام به سرعت نقره ای راضی بشم چون مخابرات بیش از ظرفیتش فروخته حالا بجای طلا نقره میده. کم فروشی یعنی چی؟ از جیب منو امثال من میلیاردر میشن من هر شب تا آخر شب بخاطر چندرغاز دانلود بیدار بشینم. بنظر من اصلاحات یعنی طلایی بشه 256 همونو که موقع خرید بود. کمتر از این یعنی کوتاه اومدن در مقابل زیاده خواهی. سرعت وبگردی هم که صفر.
    علی جان من که این هفته رو هم صبرمی کنم ببینم چی می شه اگه یک تغییرجدی کرد وسرعتم به نزدیک ترین حدو خودش یعنی همون 250رسید که هیچی واگرنه مجبورم برم وایمکس ایرانسل بگیرم چون فن اوا هم منطقه ما رو ساپورت نمی کنه دیگه ازاسم شبانه هم حالم بدم می شه می رم همون یک مگ نامحدود ایرانسل رو می گیرم درسته گرونه ولی دیگه می دونم ثابته هرروز یک بامبولی درنمی یاره گرچه تو این مملکت هیچی رو صددرصد نمی شه گفت قطعیه

داره خودمونی میشه mohsen1849's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

بعد از مدت ها خواستم دانلود شبانه رو تست کنم ببینم برقرار یا نه ،اتفاق جدید این بود که اگه در دانلود شبانه از ساعت 7 رد بشه سیستم نمی تونه تشخیص بده و همه رو به حساب روزانه می زنه !! قبلا برای من اینطور نبود. دوستانی دیدم میگن تست کردم شبانه داشته و صبح دیدم از حجم کم کرده شاید این مشکل براشون پیش اومده. این دانلود شبانه هم شده قصه هزار و یک شب .
    Last edited by mohsen1849; 03-11-2013 at 10:16.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

دوستان بعثتی این موضوع هم به اطلاع آقای جعفریان برسونید و به بازرسی شکایت کنید.
    با عرض سلام و خسته نباشید
    قیمت خرید زمان برای طرح بعثت و نقره ای ماهی 7500 تومان میباشد
    در صورتی که طرح بعثت سرعتش 1 مگ و طرح نقره ای 1.5 مگ میباشد
    من طرح بعثت دارم چرا باید هزینه سرعت 1.5 را بدهم
    لطفا قیمت ماه اضافه بعثت را کاهش دهید
    طرح برنزی با سرعت 1 مگ هزینه ماه اضافه 4770 تومان میباشد
    و با بعثت هیچ تفاوتی ندارد چرا بعثت باید هزینه ماه اضافه آن بیشتر باشد؟
    لطفا هزینه ماه اضافه بعثت را اصلاح کنید
    با تشکر

بازرسی مخابرات
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

علی جان من که این هفته رو هم صبرمی کنم ببینم چی می شه اگه یک تغییرجدی کرد وسرعتم به نزدیک ترین حدو خودش یعنی همون 250رسید که هیچی واگرنه مجبورم برم وایمکس ایرانسل بگیرم چون فن اوا هم منطقه ما رو ساپورت نمی کنه دیگه ازاسم شبانه هم حالم بدم می شه می رم همون یک مگ نامحدود ایرانسل رو می گیرم درسته گرونه ولی دیگه می دونم ثابته هرروز یک بامبولی درنمی یاره گرچه تو این مملکت هیچی رو صددرصد نمی شه گفت قطعیه

1 مگ نگیری که گریه ات می گیره

الان سرعت خوب و با ثبات در ایرانسل فقط 512 است اینو میتونی تو تالار ایرانسل هم ببینی

13. 3 کاربر از rtmreza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ای بابا برای چی یعنی سرعتش ثابت نیست؟

15. این کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •