دلمون به شبانه خوش بود که معلوم نیس چیکارش کردن.
سرعت شبانه تا یه هفته پیش هم 230 بود ولی یه چند روزیه به زور رو 18 هست
تا آخر ماه رمضان صبر می کنیم اگه درست شد که هیچی اگه درست نشد میریم یه شرکت دیگه
دلمون به شبانه خوش بود که معلوم نیس چیکارش کردن.
سرعت شبانه تا یه هفته پیش هم 230 بود ولی یه چند روزیه به زور رو 18 هست
تا آخر ماه رمضان صبر می کنیم اگه درست شد که هیچی اگه درست نشد میریم یه شرکت دیگه
من سرعت دیشبم خوب بود. مرکز فیض اصفهان.
شاید دارن تغییراتی میدن و به تدریج سرعت همه به حال طبیعی برگرده. اون دوست عزیز که پشتیبان صبا بود، خواهشا در این مورد توضیح برن
من با مسئول پشتیبانیشون صحبت کردم گفت تا هفته بعد درست میشه دارن پهنای باند اضافه میکنن اگر تا هفته دیگه درست نشه خوب درست نشده دیگه چیکار میتونید بکنید
من از مرکز بهشتی اصفهان می گیرم....سرعت دیشب هم در حد افتضاح و بدتر بود! یاهو مسنجر هم به زور لاگین می شد....تازه در طول روز هم سرعت بدتر شده ...دیگه واقعا داره کفرم در میاد...آخه چه مرضیتونه دائم یه گنده کاری می کنید تو اینترنت...مشترک آزاری را هم باید به جمع بیماری ها اضافه کرد
اگه چیزی بود 10 روز طول نمیکشید این وضع مسخره باز شماها سرعت روزانتون درسته ماله من روزانم رو 3 کیلو بایته 10 روزه !
متا سفانه پشتیبانی صبانت بسیار ضعیفه
Last edited by hooman85hooman; 01-08-2012 at 17:52.
کلاً 2 ساعت با دوستات میری بیرون، باید یه 30 الی 40 هزار تومنی پیاده بشی !
دلخوشیمون یه همین فیلم دیدن و گیم بود! که اونم خداروشکر میگین ماله مرفهینه !
یک سوال دارم، غیر نفس کشیدن و مردن، چی دیگه سهم ماست تا حداقل تکلیف خودمونو بدونیم!
پشتیبانی جواب نمیده! تیکت پشتیبانی جواب نمیده ! ایمیل جواب نمیده !
کلاهبرداری از این بزرگتر ؟
اگه مشکلتون پینگ بالاس که ربطی به پشتیبانی نداره
لینک یکی از خروجی ها قطع شده
که احتمالا اهواز باشه
پینگ رفته بالا کل منطقه اینطوره
پس خیلی اعصاب خودتونو خرد نکنید
عجب
عزیز شما trace بگیرید ببینید خرابی میره کجا
همه کسانی که مشکل پینگ دارن در هر جایی از کشئر که به لینک اهواز مرتبط میشه وقتی TRACE بگیرن از شهر خودشون صد دصد خارج میشه
این یعنی ربطی به ای اس پی شما نداره
من خودم مخابرات دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)