سرعت داغونه . به زور وصل میشه هی قطع و وصل میشه . چراغ آنتن اکثراً کمه .
پورت مورت های وی پـی ان ها و برنامه های گذر از فیــلتر رو هم که همه رو ترکوندن ظاهراً .
سرعت داغونه . به زور وصل میشه هی قطع و وصل میشه . چراغ آنتن اکثراً کمه .
پورت مورت های وی پـی ان ها و برنامه های گذر از فیــلتر رو هم که همه رو ترکوندن ظاهراً .
من کرج هستم و اصلا مشکلی ندارم از دیروز که دوستان میگن قطع میشه و سذعت کمه برای من سرعت همش روی 130 هستش 5 تا آنتن پره و قطعی هم اصلا نداشتم![]()
منم شمال شرق تهرانم. مدام آنتن قطع و وصل میشه و فرکانس تغییر میکنه. چند دقیقه ای وصل میشه بعد دوباره از اول سرچ فرکانس. سرعت دانلود هم شدیدا نوسان داره.
آنتن وايمكس من ديشب دقيقا از ساعت 12 رفت و تا ساعت 2:15 كه چك كردم هم آنتن نداشت. با اجازهتون رفتم خوابيدم صبح ديگه وصل شده بود!![]()
دوست عزيز من هم خودم 1 مگ دارم و مثل شما شايد ماهي به زور به 40-50 گيگ برسه. اما با اين حال به نظرم اين صحبت شما در مورد مردممون بيانصافيه. شما مطمئن باشيد اگه اينرنت 100 مگ با قيمت منصفانه براي مردم مهيا بود مردم ما هم نميرفتن اين جور ديوانهوار دانلود كنن، چون ديگه احتياجي نداشتن و اصلا ميرفتن فيلمها رو آنلاين تماشا ميكردن. مشكل اينه كه مردم ما هيچ وقت به حقشون نرسيدن و براي همين اين طور بي ظرفيت و نديد بديد شدن. البته اين رو هم بگم كه من هم خودم جزء همين ملتم و منظورم از بيظرفيت شامل خودم هم ميشه!![]()
منم صبح برام قعطو وصل میشد ولی الان اگه چشم نخوره درسته و صحیح کار میکنه
مال منم وصل شد ولی سرعتش توی تورنت و گشت زنی خیلی کمه ولی با چیز پی ان بدک نیست سایتها رو خوب و سریع باز میکنه
بازم شکر همین یکذره رو داریم همش دعا میکنم اینجا مثل کره شمالی نشه
من در غرب هستم طبقه 9 هستم و 5 تا چراغم روشن هستش و مشکل سرعت ندارم. ولی اینا دارن کاری میکنن سرعت کم بشه بعد اینترنت ملی رو با سرعت خیلی عالی ارائه میدن و اینکه به کره شمالی خوش آمدید))
این هفته کلا مشکلات زیاد بود . من یه پول ریختم یه بسته خریداری کردم ولی گویا بسته فعال نشده بود!
چند بار ثبت کردم. زنگم زدم گفتم آقا من پول ریختم میخوام بسته بخرم ولی فعال نمیشه!! یکم ور رفت گفت ده دقیقه دیگه فعال میشه
فعال که نشد هیچ ، کل پولم در سوت ثانیه مصرف شد!
ماله منم به زور وصل می شه و سرعتش افتضاحه اعصابمونو به هم ریخته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)