سلام
ببخشید کسی میتونه راهنماییم کنه که لپ تاپ کم یاب و حتی نایاب Asus N73JQ رو چطور تهیه کنم؟ من دوست دارم حتما این مدل رو خریداری کنم. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
سلام
ببخشید کسی میتونه راهنماییم کنه که لپ تاپ کم یاب و حتی نایاب Asus N73JQ رو چطور تهیه کنم؟ من دوست دارم حتما این مدل رو خریداری کنم. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها این چطوره؟
سلام یه لپتاپ برای کار های 3d و مدلینگ و رندر میخوام چی بگیرم ؟
سلام
من این دو مدلو میشناسم toshiba Satellite A665-3D به قیمت 1780000 تومان وmsi fx600-3d به قیمت1560000 تومان که در کل به نظر من توشیبا بهتره مشخصاتشونم میتونی سرچ کنی
به نظر من فعلا لپ تاب 3d نخر، تقریبا 450 تومان پول 3d هست که کیفیت خوبی دارن (نه عالی) اصلا هم کاربرد نداره.
سلام
نظرتون راجع به این لب تاپ چیه؟
hp-dv6 1115 ef
4 gb ram
cpu: dual cor 2
vga 512
hdd 250
lcd 15.6
web-hdmi-lan-wifi
رنگ سفید
چند ماه کار کرده 8 ماه از گاراتیش مونده
به نظر شما 700 ارزش داره؟
ممنون
سلام
به نظر دوستان کدوم یکی از اینا بهتره؟ N43JQ , N61JQ یا A42JA
باسلام یه لپ تاپ میخوام که با کیفیت.سبک.سریع.رم و cpu خوب با قابلیت کارکرد با نرم افزارهای عمرانی و بادوام باطری بالا
لطفا فوری فردا میخوام بگیرم؟
یه نمونه hpفکرکنم 1101 دیدم که جمع و جوره این خوبه؟؟؟
تا 1.5 چه لب تابی رو پیشنهاد می کنید
a42ja ya n43jq ya ea36 ya 3063hp
سلام، من یه لپتاپ حدود ۱.۳۰۰ میخوام ، وزن و ابعاد نمایشگر خیلی مهم نیست، ساعتهای زیادی روشن میمونه و بازی هم نمیکنم، بنظرتون کدوم یکی رو بگیرم کلا تو این قیمت انتخاب بهتری باشه هم ممنون میشم بفرمایید
ASUS N52JV و ASUS N61JV پردازنده Core i5 520M که فکر کنم بهترین انتخاب برام باشه
Notebook Ideapad Y460 گرافیکش قویتره
ASUS X4GJF گرافیک قویتر فرکانس رم 1066MHz
HP Pavilon DV6-3150 رم ۶ گیگ و گرافیک بهتر
نظرتون در مورد HP Pavilion DV6-3052 چیه؟ پردازنده Core i7 و بقیه مشخصاتش خیلی جذابه ولی گویا میگن زیاد گرم میشه که البته برای این پردازنده دور از انتظار هم نیست
دل هم انتخاب نکردم چون یکی از دوستان از سری Latitude خریده بود که کمتر از یک سال هارد و صفحه نمایش مشکل جدی پیدا کردن، هرچند همین الان من یه دل اینسپایرون دارم حدود ۵ سال کار کرده و کاملا راضی هستم ازش ولی چون متاسفانه پولدار نیستم ترجیح میدم ریسک نکنم![]()
Last edited by merikhi; 23-01-2011 at 17:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)