تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 685 از 1135 اولاول ... 185585635675681682683684685686687688689695735785 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,841 به 6,850 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

پروفشنال saurron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    IN MY CURSED DREAM

پيش فرض

خب درسته سرعت دانلود سرویس 512 60 کیلوبایت بود و نسبت به قیمتش خوب بود.فقط مشکل پینگش هست.
    توصیه شما چه سرویسی و چه شرکتی هست/؟
    یک دهم 60 کیلوبایت جیگر، نه یک دهم 512. یعنی سرعت میشه 6 کیلوبایت
    شما اگه توقعتونو خیلی خیلی بیارید پایین شاید یه پیشنهادهایی بشه داد، تو شیراز این چیزی که شما قبلا داشتید نیست اصلا
    قبلا چه شهری بودید و از چه شرکتی سرویس داشتید؟

2. 2 کاربر از saurron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

یک دهم 60 کیلوبایت جیگر، نه یک دهم 512. یعنی سرعت میشه 6 کیلوبایت
    شما اگه توقعتونو خیلی خیلی بیارید پایین شاید یه پیشنهادهایی بشه داد، تو شیراز این چیزی که شما قبلا داشتید نیست اصلا
    قبلا چه شهری بودید و از چه شرکتی سرویس داشتید؟
    فک نمیکنم اینطوری باشه دوست من.من بندرعباس بودم از مخابرات این سرویس رو داشتم دقیقا با همین قیمت و مشخصات و اینکه اشتراک یک به ده بود سرعت دانلود 60 کیلوبایت بود.برای مثال 128 سرعت حدود 18 کیلوبایت داشت.
    شرکت های دیگه هم این سرویسی که جزو قانون تصویب شده بود رو ارائه میدن با همین قیمت و سرعت.
    خوب واسه من مسئله داشتن یک خط با سرعت خوب و حجم مناسب و قیمت معقول هست نه چیز دیگه شما چه شرکتی رو توصیه می کنید و چه سرویسی رو ؟

4. این کاربر از sas_l3oy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    IN MY CURSED DREAM

پيش فرض

فک نمیکنم اینطوری باشه دوست من.من بندرعباس بودم از مخابرات این سرویس رو داشتم دقیقا با همین قیمت و مشخصات و اینکه اشتراک یک به ده بود سرعت دانلود 60 کیلوبایت بود.برای مثال 128 سرعت حدود 18 کیلوبایت داشت.
    شرکت های دیگه هم این سرویسی که جزو قانون تصویب شده بود رو ارائه میدن با همین قیمت و سرعت.
    خوب واسه من مسئله داشتن یک خط با سرعت خوب و حجم مناسب و قیمت معقول هست نه چیز دیگه شما چه شرکتی رو توصیه می کنید و چه سرویسی رو ؟
    جدا اونم اشتراک یک به ده بود؟ البته به هر حال حجمی بوده، سرعت سرویسای حجمی رو محدود نمیکنن، ولی خیلی حجمتون زیاد بوده
    به هر حال دوست عزیز من از منطقه شما خبر ندارم، ولی اینجا میتونی سرویسای مخابرات شیرازو ببینی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سرویس 512 نامحدود با سرعت حدود 60 کیلوبایت (طبق گفته چند تا از دوستان) 33 تومن
    همچنین اگه سرویس حجمی 256 رو بگیرید که سرعتش خوبه، با 22 تومن که قبلا پرداخت میکردید میتونید تقریبا 9 گیگ دانلود کنید
    (4 گیگ *2900 تومان) + (5 گیگ* تومان1900) = 21100 تومان

6. 2 کاربر از saurron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اینجا سرویسهای شیر 1به 10 را محدود میکنن به حداقل سرعت یعنی همون 1به 10 ام که دوستمون گفتند

8. 2 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

جدا اونم اشتراک یک به ده بود؟ البته به هر حال حجمی بوده، سرعت سرویسای حجمی رو محدود نمیکنن، ولی خیلی حجمتون زیاد بوده
    به هر حال دوست عزیز من از منطقه شما خبر ندارم، ولی اینجا میتونی سرویسای مخابرات شیرازو ببینی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سرویس 512 نامحدود با سرعت حدود 60 کیلوبایت (طبق گفته چند تا از دوستان) 33 تومن
    همچنین اگه سرویس حجمی 256 رو بگیرید که سرعتش خوبه، با 22 تومن که قبلا پرداخت میکردید میتونید تقریبا 9 گیگ دانلود کنید
    (4 گیگ *2900 تومان) + (5 گیگ* تومان1900) = 21100 تومان
    آره دوست من اشتراک یک به ده بود.نه کلا سرویس مخابرات اونجا نا محدود نداشت و سرویس هاش حجمی بود.ولی بودن دوستانی که از شاتل نامحدود داشتن با همین قیمت و همین سرعتی که ما استفاده می کردیم.
    بازم از شما ممنون واسه راهنماییتون.

10. 2 کاربر از sas_l3oy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahroozs2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    .:313:.

پيش فرض

سلام دوستان.

من 50 روزه که از اینترنت بیست نت استفاده میکنم(512 نامحدود) و تا حالا حسابم 51 تومن شده(تو این 50 روز).یک بار هم قبض تلفن برام اومد ولی تو قبض پول اینترنتو وارد نکرده.
    به شرکت زنگ زدم گفتن ما اطلاعی نداریم که چرا این اتفاق افتاده.

کسی میدونه مشکل من چیه و چه جور باید حل بشه,چون نمیخوام هزینه جمع بشه رو هم.

12. این کاربر از Shahroozs2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    IN MY CURSED DREAM

پيش فرض

شنیدم دو ماهی یه بار میاد. ولی مطمئن نیستم

14. 3 کاربر از saurron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

شنیدم دو ماهی یه بار میاد. ولی مطمئن نیستم
    اره چون قبض تلفن دوماه یکبار میاد و هزینه بیست نت هم رو قبض میاد درنتیجه هزینشو باید دوماه یکبار پرداخت کرد حالا برای ایشون قبض اومده ولی هزینه ای نیومده شاید دوره اول اینجور باشه!

16. 3 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    IN MY CURSED DREAM

پيش فرض

اره چون قبض تلفن دوماه یکبار میاد و هزینه بیست نت هم رو قبض میاد درنتیجه هزینشو باید دوماه یکبار پرداخت کرد حالا برای ایشون قبض اومده ولی هزینه ای نیومده شاید دوره اول اینجور باشه!
    احتمالا
    .....

18. 2 کاربر از saurron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوستان عزیز یه سوال.
    من آسیاتک آنلاین ثبت نام کردم خطم هم رانژه شد اما چراف دیتا یا ای دی اس ال مودمم اصلا روشن نمیشه با پشتیبانی تماس گرفتم گفتند گزارش خرابی میفرستیم برای مرکز.میخواستم بدونم این مشکل آیا قابل حل هست و چه مدت زمان میبره چون نیاز ضروری به ای دی اس ال دارم.

20. این کاربر از khavaj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •