یک دهم 60 کیلوبایت جیگر، نه یک دهم 512. یعنی سرعت میشه 6 کیلوبایت
شما اگه توقعتونو خیلی خیلی بیارید پایین شاید یه پیشنهادهایی بشه داد، تو شیراز این چیزی که شما قبلا داشتید نیست اصلا
قبلا چه شهری بودید و از چه شرکتی سرویس داشتید؟
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
یک دهم 60 کیلوبایت جیگر، نه یک دهم 512. یعنی سرعت میشه 6 کیلوبایت
شما اگه توقعتونو خیلی خیلی بیارید پایین شاید یه پیشنهادهایی بشه داد، تو شیراز این چیزی که شما قبلا داشتید نیست اصلا
قبلا چه شهری بودید و از چه شرکتی سرویس داشتید؟
فک نمیکنم اینطوری باشه دوست من.من بندرعباس بودم از مخابرات این سرویس رو داشتم دقیقا با همین قیمت و مشخصات و اینکه اشتراک یک به ده بود سرعت دانلود 60 کیلوبایت بود.برای مثال 128 سرعت حدود 18 کیلوبایت داشت.
شرکت های دیگه هم این سرویسی که جزو قانون تصویب شده بود رو ارائه میدن با همین قیمت و سرعت.
خوب واسه من مسئله داشتن یک خط با سرعت خوب و حجم مناسب و قیمت معقول هست نه چیز دیگه شما چه شرکتی رو توصیه می کنید و چه سرویسی رو ؟
جدا اونم اشتراک یک به ده بود؟ البته به هر حال حجمی بوده، سرعت سرویسای حجمی رو محدود نمیکنن، ولی خیلی حجمتون زیاد بوده
به هر حال دوست عزیز من از منطقه شما خبر ندارم، ولی اینجا میتونی سرویسای مخابرات شیرازو ببینی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس 512 نامحدود با سرعت حدود 60 کیلوبایت (طبق گفته چند تا از دوستان) 33 تومن
همچنین اگه سرویس حجمی 256 رو بگیرید که سرعتش خوبه، با 22 تومن که قبلا پرداخت میکردید میتونید تقریبا 9 گیگ دانلود کنید
(4 گیگ *2900 تومان) + (5 گیگ* تومان1900) = 21100 تومان
اینجا سرویسهای شیر 1به 10 را محدود میکنن به حداقل سرعت یعنی همون 1به 10 ام که دوستمون گفتند
آره دوست من اشتراک یک به ده بود.نه کلا سرویس مخابرات اونجا نا محدود نداشت و سرویس هاش حجمی بود.ولی بودن دوستانی که از شاتل نامحدود داشتن با همین قیمت و همین سرعتی که ما استفاده می کردیم.
بازم از شما ممنون واسه راهنماییتون.
سلام دوستان.
من 50 روزه که از اینترنت بیست نت استفاده میکنم(512 نامحدود) و تا حالا حسابم 51 تومن شده(تو این 50 روز).یک بار هم قبض تلفن برام اومد ولی تو قبض پول اینترنتو وارد نکرده.
به شرکت زنگ زدم گفتن ما اطلاعی نداریم که چرا این اتفاق افتاده.
کسی میدونه مشکل من چیه و چه جور باید حل بشه,چون نمیخوام هزینه جمع بشه رو هم.
شنیدم دو ماهی یه بار میاد. ولی مطمئن نیستم
اره چون قبض تلفن دوماه یکبار میاد و هزینه بیست نت هم رو قبض میاد درنتیجه هزینشو باید دوماه یکبار پرداخت کرد حالا برای ایشون قبض اومده ولی هزینه ای نیومده شاید دوره اول اینجور باشه!
احتمالا
.....
دوستان عزیز یه سوال.
من آسیاتک آنلاین ثبت نام کردم خطم هم رانژه شد اما چراف دیتا یا ای دی اس ال مودمم اصلا روشن نمیشه با پشتیبانی تماس گرفتم گفتند گزارش خرابی میفرستیم برای مرکز.میخواستم بدونم این مشکل آیا قابل حل هست و چه مدت زمان میبره چون نیاز ضروری به ای دی اس ال دارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)