من شنیده بودم سه پایه و قلم اضافه رو برداشتن ولی کابل TV رو تا به حال کسی نگفته بود از تو پکیجش حذف کرده باشن
من شنیده بودم سه پایه و قلم اضافه رو برداشتن ولی کابل TV رو تا به حال کسی نگفته بود از تو پکیجش حذف کرده باشن
سلام دوست من
یه نگاهی به این فایل بنداز:
من اینو وقتی ورژن 40 اومد درست کردم الان ورژن 53 هم اومده (گرچه دیگه ندارم گوشی رو) شما اینو دنبال کن مشکلی نداری.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگرم می خوای ه.ک کنی گوشی رو:
اینم باز ماله ورژن 40 بود اما روش کار تو ورژن 53 هم تا جایی که می دونم همینه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها برای این گوشی crash یا بازی ها مشابه سراغ ندارید؟
worms چی
تو کفه بازی های همچینی با گرافیکه جلبم
کسی میتونه برمانه SMART GPS نسخه فارسیشو برا من بزاره
میخوام حتما سینگ شده باشه
سلام
یکی Convertor خوب سراغ نداره برای تبدیل فیلم ... فرمت رزولیشن مناسبشم بگین لطفا
من شخصا تاپیک کلی زدم برای کانورت ها یکی دو تا
فقط پیدا نمیکنمش
با همون جت آئودیو یا ... تبدیل کنید
encoder: mpeg4 + aac
640 در 320
فریم ریت هم 20 خوبه
بیت ریت تصویر 512 به بالا
بیت ریت صدا هم 96 به بالا
استریو هم کانورت کنید
دیگه چی مونده بازم چیزی مونده؟!
یه چیزی بهتون بگم میخواهین باور کنید یا نه.
بیشترین فروومی که تا بحال توش فعالیت داشتم فرووم شرکت iaudio هست سازنده jetaudio هیچ کدوم از مسولین فرروم لحظه ایی هم از این نرم افزار استفاده نکردنند اصلا دوست ندارند و از قابلیتهاش هم کامل مطلع نیستند.
حالا خود من از وقتی یادمه تقریبا همه چی رو تو کامپیوترم با این نرم افزار میدیدم.
نمیدونم چه مسئله ایی هست که انقدر تو همه چی بین ما ایرانی ها با بقیه فرق میزاره.
نه برای دیدن که منم استفاده نمیکنم ازش چون سنگینه ولی برای تبدیل هم تصویری و هم صوتی حرف اول رو میزنه این برنامه
قابلیت های خوبی هم داره سرعتش هم تقریبا خوبه کیفیت فایل های خروجیش هم به مراتب از برنامه های دیگه بهتره
سلام
اگه دقت کرده باشید میزان پیامک های فرستاده شده که در گوشی در قسمت Sent Box ذخیره می شوند ، 20 تای آخری است. چجوری می توان این مقدار را بیشتر و یا بینهایت کرد.
یه سوال دیگه. آیا نرم افزاری در زمینه ی اس ام اس وجود دارد که پیامک هایی رو که به یک شخص فرستادیمم به صورت conversation نشان دهد؟ یعنی یک چیزی مثل سیستم پیامک های امنیا I900. اگر آره لطفا معرفی کنید.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)