سلام دوستان تو مشهد یک سرویس نامحدود بالای 512 میخوام که بشه با کارت دانشجویی گرفت آخه کار اصلیم دانلوده و به معرفی از دانشگاه و این چیزا نیاز نداشته باشه البته اگه شدنی هست !!!
سلام دوستان تو مشهد یک سرویس نامحدود بالای 512 میخوام که بشه با کارت دانشجویی گرفت آخه کار اصلیم دانلوده و به معرفی از دانشگاه و این چیزا نیاز نداشته باشه البته اگه شدنی هست !!!
سلام.شما مورد پست 6820رو چک کردین؟
دوستان توی تهران جایی هست که Adsl روی فیبر نوری بدهند ؟ یا باید برم سراغ وایمکس
سرویس وایرلسی به قیمت وایمکس سراغ دارید ؟
صبانتیا:
به نظر میاد دیگه سرعت تو اکانت روزانه کم نمیشه و برگشته به سابق... الان من 15 دقیقه ـس دارم مداوم دانلود میکنم و دیگه سرعت کم نمیشه...
امیدوارم بمونه.....
البته پینگ فعلاً یکمی بالاس و بین 300 تا 600 و بعضاً timeout میچرخه... به نظر میاد دارن کارایی میکنن و شبکه کمی تا قسمتی رو هواس...
UPDATE
نه سرعت ثابت نمیمونه ولی تغییراتی ایجاد شده... الان برعکس قبلاً که بعد از 3-4 مگابایت (30 ثانیه) دانلود و اتصال مداوم سرعت از 120 برمیگشت به 15-20 ، بعد از حدود 10 مگابایت اولیه شروع دانلود (اتصال ثابت) (یعنی پس از حدود 1:30 ثانیه) سرعت نه به 15-20 بلکه به 50-60 برمیگرده... عکس زیر رو ببینید همه چیز معلومه :
![]()
Last edited by Cleeev; 07-08-2010 at 10:27.
سلام دوستان
نظرتون در مورد سرویس C11 شرکت توانا چیه ؟ کلا ISP ِ خوبی هست توانا ؟
--------
کسی از دوستان هست که تو محدوده ی شهدای گمنام باشه و از ADSL ِش راضی باشه ؟ آسیاتک که اینجا واقعا داغونه ....
بچه ها منطقه سعادتمند هیچ شرکتی پورت خالی نداره.چکار کنم...
دوستان کسی اینجا از شرکت توانا سرویس داره ؟ سرعت دانلود،آپلود و پینگ خوب هست یا نه ؟
اگه کسی از دوستان از منطقه ی مخابراطیِ شهدای گمنام سرویس داره ممنون میشم راهنمایی کنه...
ببخشید من یه شهرستان داغون تو خوزستانم: بهبهان
256 (2 گیگ ) محدود ماهی 22 تومن دارم
چرا اینقد گرونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به دوستان عزیز...یه سوال!!من سرویس ADSL آسیا تک دارم..از سرعتشم راضیم...ولی به خاطر اینکه شبانه نداره میخوام برم از یه شرکت دیگه بگیرم...برای تغییر سرویس:
1-آیا پولی باید پرداخت کنیم برای تخلیه خط؟
2-اگر باید پول برای تخلیه بدهیم حدودا چقدر است؟
کلا کار تغییر سرویس را برایم توضیح دهید!!!البته اگه زحمتی نیست...
باتشکر!!!!![]()
دوست عزیز من یک آشنا دارم . اون خیلی ارزون تر گرفته بوده . می پرسم و خبرت میدم .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)