تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 685 از 1759 اولاول ... 18558563567568168268368468568668768868969573578511851685 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,841 به 6,850 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

دوست عزيز ممنون

درست حدس زدي من بدون عينكم اما خب قبول كنين كه درشت نويسي اشكال نداره درشت گويي بده اما چشم

راستي usb مرخصه يعني چي اگه lan بگيرم مشكلي در نصبش نيست يعني به جاي يو اس بي بايد به لن مادربرد وصل بشه
    مودم های Combo رو میشه هم با USB به PC وصل کرد هم با LAN . مودم برای شبکه کردن سیستم ها نیاز به راه اندازی LAN تو سیستم داره. اگه از کابل LAN استفاده کنید که همه چی حله ولی اگه با USB وصل کنید باید اول Driver مودم رو نصب کنید تا یه LAN مجازی بسازه ( هرچند کارت شبکه هم داشته باشید یا مادربرد خودش داشته باشه). در نتیجه اصلا طرف USB نرید. از نظر سرعت هیچ فرقی باهم ندارن.

---------------------------

...... فکر کنم pppoe بهتر باشه نه؟خودمم نمیدونم چی میخوام!
    حالا اگه یکی لطف منه طریقهاتصال سیما و جلوگیری از هوا دار شدن صدا در تلفن و نحوه استفاده از اسپلیتر م توضیح بده واقعا ممنون میشم.
    سوال دیگه که داشتم:امکان اتصال به اینترنت از طریق اتصال LAN به مودم ADSL و به روش Bridge وجود داره ؟ویا این که اگه از طریث lan وصل شم هم با bridge میشه رفت هم با pppoe?
    1- برای جلوگیری از افتادن نویز رو خط باید از Splitter استفاده کنید. روی مودم حتما باید بذارید. بعد وارد نت شین و اگه دیدید که تفلن ها نویز داره باید واسه اونها هم بذارید.
    تو صفحات اول راهنمای مودمتون طریقه ی نصب رو بسیار عالی با تصویر گذاشته!

2- شما چه با LAN مودم رو به PC وصل کنید و چه با USB می تونید هم تنظیمات رو روی Bridge قرار بدین و هم روی PPPoE. من خودم PPPoE زدم تا وقتی مودم وسیستم رو روشن میکنم خودش وصل شه.
    Last edited by a6l3i; 04-04-2010 at 17:54.

2. 2 کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parinaz571's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

مودم های Combo رو میشه هم با USB به PC وصل کرد هم با LAN . مودم برای شبکه کردن سیستم ها نیاز به راه اندازی LAN تو سیستم داره. اگه از کابل LAN استفاده کنید که همه چی حله ولی اگه با USB وصل کنید باید اول Driver مودم رو نصب کنید تا یه LAN مجازی بسازه ( هرچند کارت شبکه هم داشته باشید یا مادربرد خودش داشته باشه). در نتیجه اصلا طرف USB نرید. از نظر سرعت هیچ فرقی باهم ندارن.

---------------------------

1- برای جلوگیری از افتادن نویز رو خط باید از Splitter استفاده کنید. روی مودم حتما باید بذارید. بعد وارد نت شین و اگه دیدید که تفلن ها نویز داره باید واسه اونها هم بذارید.
    تو صفحات اول راهنمای مودمتون طریقه ی نصب رو بسیار عالی با تصویر گذاشته!

2- شما چه با LAN مودم رو به PC وصل کنید و چه با USB می تونید هم تنظیمات رو روی Bridge قرار بدین و هم روی PPPoE. من خودم PPPoE زدم تا وقتی مودم وسیستم رو روشن میکنم خودش وصل شه.
    ببخشید فقط یک سوال داشتم که اگه مودمو بذاریم bridge و از طریث لنم وصل کننیم بعدا میشه خودم تو خونه اینو عوظ کنم و مثلا با usp وصل کنم و بذارم رو pppoe یا نه؟ اخه یکجا خوندک که مای یکی رو isp رو bridge قفل کرده بوده و هر دفعه میهواد بره رو pppoe یا بر عکس با ید زنگ بزنه isp که براش از حالت قفل درارن.

سوال دیگم دارم.:درسته که حالت pppoe چون ویندوزامون اصل نیست بعد یک مدت مشکل ایجاد میکنه؟

من تصمیم گرفتم حالت lanباشه , bridge . به نظر شما خوبه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام سوالی دارم شاید جاش اینجا نباشه ولی محض رضای خدا راهنمایی کنید من وی پی ان دارم ولی مرتب مودم ارور 800 میده راهنمایی کنید ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

ببخشید فقط یک سوال داشتم که اگه مودمو بذاریم bridge و از طریث لنم وصل کننیم بعدا میشه خودم تو خونه اینو عوظ کنم و مثلا با usp وصل کنم و بذارم رو pppoe یا نه؟ اخه یکجا خوندک که مای یکی رو isp رو bridge قفل کرده بوده و هر دفعه میهواد بره رو pppoe یا بر عکس با ید زنگ بزنه isp که براش از حالت قفل درارن.
    کی گفته !!!! بگین برم توجیهش کنم. شاید دروغ 13 بوده!! شما میتونید با چند تا کلیک و ریست مودم بین Bridge و PPPoE تغییر حالت بدین.

سوال دیگم دارم.:درسته که حالت pppoe چون ویندوزامون اصل نیست بعد یک مدت مشکل ایجاد میکنه؟
    من تصمیم گرفتم حالت lanباشه , bridge . به نظر شما خوبه؟
    اینا رو از کدوم سایت ها خوندین !! من 5 ساله PPPoE دارم. که از همون اول روی 2 تا PC خونه (ویندوز غیر Original ) و هم لپ تاپ ( Original Windows) دارم کار میکنم.
    انتخاب بین PPPoE و Bridge بستگی کامل به کاربر داره و هیچ مزیت فنی ای بهم ندارم. مثلا من می خوام مودم دائم تو نت باشه تا همیشه بتونم با موبایل و لپ تاپ ها با Wireless وصل شم. شما که یه سیستم دارید ،میتونین از Bridge هم استفاده کنید.
    Last edited by a6l3i; 04-04-2010 at 21:15.

6. این کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

سلام سوالی دارم شاید جاش اینجا نباشه ولی محض رضای خدا راهنمایی کنید من وی پی ان دارم ولی مرتب مودم ارور 800 میده راهنمایی کنید ممنون میشم

1- طبق قوانین فروم ، پست زدن در مورد این موضوع ممنوع هستش. تو اینترنت و شبکه بگردی تاپیکاش هست. ولی اکثراٌ بسته یا رها شدن.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2- وقتی ازش استفاده نمی کنین ، باز هم همین Error رو میده؟

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من بعد از 6 سال تونسم از مخابرات ADSL بگیرم(128) حالا میخام مودم بگیرم و مدل D-link 2520 (خوب هست؟)دو پورت برای دو تا pc .میخام بدونم که با چه سیمی باید از مودم به pc وصل شه برای دیتا (همونی که برای دایل آپ استفاده میشه "تلفن"؟)
    سیم دیگه ای هم داره مثلا برای ارتباط با pc مثلا usb ممکنه باشه ؟
    اگه pc که مودم بهش وصل خاموش باشه pc دوم میتونه از adsl استفاده کنه؟
    فاصله pc ها چقدر در سرعت دخالت داره( طول سیم برای pc دوم) فکر کنم فاصله دو pc کمتر از 9 متره

مممممممممممممنننننننننننن نننننننننننننننوووووووووو ووووووووووونننننننننننننن ننننننن
    Last edited by ELSIN; 04-04-2010 at 23:28.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

من بعد از 6 سال تونسم ADSL بگیرم حالا میخام مودم بگیرم و مدل D-link 2520 (خوب هست؟)دو پورت برای دو تا pc .میخام بدونم که با چه سیمی باید از مودم به pc وصل شه (همونی که برای دایل آپ استفاده میشه "تلفن"؟)
    سیم دیگه ای هم داره مثلا برای ارتباط با pc مثلا usb ممکنه باشه ؟
    اگه pc که مودم بهش وصل خاموش باشه pc دوم میتونه از adsl استفاده کنه؟
    فاصله pc ها چقدر در سرعت دخالت داره( طول سیم برای pc دوم) فکر کنم فاصله دو pc کمتر از 9 متره

مممممممممممممنننننننننننن نننننننننننننننوووووووووو ووووووووووونننننننننننننن ننننننن
    سلام
    خوش اومدی ، امیدوارم سرویس خوب و راضی کننده اب واست باشه

1- به نظرم پست های قبلی (لاقل 4 صفحه ی آخر) تاپیک رو نخونده باشین. چون در همین رابطه چند تا پست واسه راهنمائی دوستان زدم که قطعا براتون مفید خواهد بود و جواب سوال هائی که پرسیدین تا 80% توشون هست !!!

2- واسه وصل کردن مودم به PC ، بسته به نوع خروجی مودم میشه اون رو با کابل LAN یا USB یا بدون سیم (Wireless) وصل کرد.

3- برخی مودم ها (مثل 2520 ای که گفتین) یه خروجی USB دارن و یه LAN .که شما می تونید یکی رو به یه PC بزنی و دیگری رو به یه PC دیگه. ( عکسش رو 4 پست قبل تر زدم)

4- این مودم باید حدود 40 تومن باشه (؟) . پیشنهاد مبکنم مودم Combo نگیرید. چون USB داره واسه این کار منقرض میشه و همه با LAN کار میکنن. (تو چند پست عقب تر توضیح دادک)

5- وقتی مودم رو برای اولین بار تنظیم می کتید ، مشخصات ISP رو تو خودش Save می کنه و هر وقت روشنش کنی خودش به اینترنت وصل میشه و سیستم هائی که به مودم مستقیم وصل هستن به نت وصل میشن.

6- شما با فاصله مشکلی نداری. من خودم 5 سال پیش که ADSL گرفتم و مودم تک خروجی USB داشت ، مجبور بودم سیستم ها رو بهم شبکه کنم. واسه این کار یه کابل به طول 40 متر بین طبقات کشیدم و هنوز هم اون سیستم از همون سیم استفاده میکنه.!!
    Last edited by a6l3i; 04-04-2010 at 23:48.

10. 2 کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

1- طبق قوانین فروم ، پست زدن در مورد این موضوع ممنوع هستش. تو اینترنت و شبکه بگردی تاپیکاش هست. ولی اکثراٌ بسته یا رها شدن.

کد:
    2- وقتی ازش استفاده نمی کنین ، باز هم همین Error رو میده؟
    سلام چشم حق با شماست من نمیدونستم
    اصلا وصل نمیشه فقط ارور میده بار اول هست که از این مورد استفاده میکنم تا حالا نداشتم

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

سلام

سلام چشم حق با شماست من نمیدونستم
    اصلا وصل نمیشه فقط ارور میده بار اول هست که از این مورد استفاده میکنم تا حالا نداشتم
    حق هم با منه هم با شما !!

بطور کلی Error-800 مربوط به عدم امکان برقراری ارتباط با سرور هست.
    Firewall و برنامه های امنیتی رو خاموش کنید ، ببینید وصل میشه؟

یه سرچ تو گوگل کنی کلی سایت میآره. مثلا بزن :
    "error 800"
    و خود کلمه ی وی پی ان.

یا حق . . . .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

کد:

با تشکر از شما
    خیلی لطف کردین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •