دوست عزيز ممنون
درست حدس زدي من بدون عينكم اما خب قبول كنين كه درشت نويسي اشكال نداره درشت گويي بده اما چشم
راستي usb مرخصه يعني چي اگه lan بگيرم مشكلي در نصبش نيست يعني به جاي يو اس بي بايد به لن مادربرد وصل بشه
مودم های Combo رو میشه هم با USB به PC وصل کرد هم با LAN . مودم برای شبکه کردن سیستم ها نیاز به راه اندازی LAN تو سیستم داره. اگه از کابل LAN استفاده کنید که همه چی حله ولی اگه با USB وصل کنید باید اول Driver مودم رو نصب کنید تا یه LAN مجازی بسازه ( هرچند کارت شبکه هم داشته باشید یا مادربرد خودش داشته باشه). در نتیجه اصلا طرف USB نرید. از نظر سرعت هیچ فرقی باهم ندارن.
---------------------------
...... فکر کنم pppoe بهتر باشه نه؟خودمم نمیدونم چی میخوام!
.gif)
حالا اگه یکی لطف منه طریقهاتصال سیما و جلوگیری از هوا دار شدن صدا در تلفن و نحوه استفاده از اسپلیتر م توضیح بده واقعا ممنون میشم.
سوال دیگه که داشتم:امکان اتصال به اینترنت از طریق اتصال LAN به مودم ADSL و به روش Bridge وجود داره ؟ویا این که اگه از طریث lan وصل شم هم با bridge میشه رفت هم با pppoe?
1- برای جلوگیری از افتادن نویز رو خط باید از Splitter استفاده کنید. روی مودم حتما باید بذارید. بعد وارد نت شین و اگه دیدید که تفلن ها نویز داره باید واسه اونها هم بذارید.
تو صفحات اول راهنمای مودمتون طریقه ی نصب رو بسیار عالی با تصویر گذاشته!
2- شما چه با LAN مودم رو به PC وصل کنید و چه با USB می تونید هم تنظیمات رو روی Bridge قرار بدین و هم روی PPPoE. من خودم PPPoE زدم تا وقتی مودم وسیستم رو روشن میکنم خودش وصل شه.