تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 685 از 940 اولاول ... 185585635675681682683684685686687688689695735785 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,841 به 6,850 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

برات آپلود كردم فقط بيد يا ويستا داشته باشي يا اگه از xp استفاده مي كني دات نت 3.5 رو داشته باشي

اينم لينكش نيم مگ هست حجمش

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

چطوری میشه تیم را به دو صورت دفاعی و هجومی ارنج کرد و در زمانی که تیم گل میخوره 4.3.3 یا ..... بشه و مثلا زمانی که گل میزنی و میخوای نتیجه را حفظ کنی 5.4.1 یا 5.3.2 کرد

تو قسمت set information یک چیزایی هست که شما دو تا استراتژی مختلف را پیاده میکنی ولی نحوه سوییچ از استراتژی سیستم حمله به استراتژی دفاع را چیزی نگفته و حین بازی با کدام دکمه این کار امکان پذیر هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لطفا اگر کسی میدونه جواب بده

با تشکر
    شما میتونی 2تا استراتژی مختلف رو بریزی
    بعد توی قسمت set tactics کلیدهایی رو مشخص بکنید برای اجرای اون استراتژی ها
    مثلا با Lt و مربع دفاع آفساید گیری بکنه یا یکی از سیستم های مورد نظر اجرا بشه

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

توي مستر ليگ هر كاري مي كنم رونالدو نمياد درجه منچستر A هست درجه تيم من S مستر ليگ لول روي Very Easy هست پولي كه پيشنهاد ميدم به رونالدو 60000 پوند (ماكسيمم) و حقوق 5000 پوند (ماكسيمم) هست بالاتر از اين كاري هست؟ اين پيشنهاد رو به هركي كرردم تا الان اومده ولي رونالدو نمياد چرا؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

يه جايي بود ميرفتي سه تا بازيكن و انتخاب ميكردي واسه كرنر و ضربه آزادا اضافه ميشدن از كجا بايد تنظيم كرد . اگه كسي ميدونه بگه ممنون ميشم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدي.ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    isfahan

پيش فرض

همون جا گه ضربه ازاد زنارو انتخاب میکنی اخرین گزینه player go up فکر کنم همین باشه رو انتخاب کن خیلی هم کارسازه من بایه دفا هام تو یه نیم فصل 6تا گل زدم

7. این کاربر از مهدي.ف بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام به دوستان
    من یه فایل می خواستم برای ترانسفر نیم فصل تیم ها که اگه مقدوره فایل سیو و... باشه که با یه کپی پیست کارو تموم کنم چون من این برنامه هایی که معرفی کردید رو دانلود نکردم چرا که حجمش زیاد بود و وقتشو نداشتم. در ضمن داوریش خیلی مشکل داره نمی شه با یه فایلی اون رو درست کرد اوانتاژاش خیلی مزخرفه.
    من با گیم پد یه مشکلی دارم اون هم اینه که تو قسمت ستینگ همه چیز درسته اما وقتی که داخل بازی می شم انالوگها همون کار دکمه های جهت و پاس و شوت و... انجام می دن چه کا ر کنم؟

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

سلام.

من اینو تو pc دارم بازی می کنم ولی اصلا دکمه های شوت و پاس و پاس هوایی اصلا و سرعت اصلا درست نیستند ..
    اگه میشه بگین کدوم ها شوت و پاس ها هستش...
    با تشکر.
    با کیبورد کامپیوتر دارم بازی می کنم.
    منتظر جوابم

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام.

من اینو تو pc دارم بازی می کنم ولی اصلا دکمه های شوت و پاس و پاس هوایی اصلا و سرعت اصلا درست نیستند ..
    اگه میشه بگین کدوم ها شوت و پاس ها هستش...
    با تشکر.
    با کیبورد کامپیوتر دارم بازی می کنم.
    منتظر جوابم
    خارج از بازي يه فايل setting هست با اون ميتوني دكمه ها رو به قولي remap كني

سلام به دوستان
    من یه فایل می خواستم برای ترانسفر نیم فصل تیم ها که اگه مقدوره فایل سیو و... باشه که با یه کپی پیست کارو تموم کنم چون من این برنامه هایی که معرفی کردید رو دانلود نکردم چرا که حجمش زیاد بود و وقتشو نداشتم. در ضمن داوریش خیلی مشکل داره نمی شه با یه فایلی اون رو درست کرد اوانتاژاش خیلی مزخرفه.
    من با گیم پد یه مشکلی دارم اون هم اینه که تو قسمت ستینگ همه چیز درسته اما وقتی که داخل بازی می شم انالوگها همون کار دکمه های جهت و پاس و شوت و... انجام می دن چه کا ر کنم؟
    معمولا هيچ كس حوصله نمي كنه بشينه نرانسفر ها رو روي اديت فايل اعمال كنه آپديت روسترها با پچ امكان پذير هست يا اينكه بايد راه اورجينال رو بري يعني از داخل بازي و با استفاده از گزينه دانلودفايل cv0f رو دانلود كني كه جديد تغييرات كونامي اعمال بشه متاسفاه حجم فايل 180 مگ هست و من يه اديت فايل منطبق بر اين cv0f ساختم و اسامي رو اصلاح كردم به صورت پچ هم در آورد يه 7 8 صفحه پيش هم لينكش رو گذاشتم تو تاپيك

11. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

سلام.

این بازی رو میشه گزارشگر فارسی کرد ؟
    چطوری ؟ کجا باید بریزم ؟!

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

توي مستر ليگ هر كاري مي كنم رونالدو نمياد درجه منچستر A هست درجه تيم من S مستر ليگ لول روي Very Easy هست پولي كه پيشنهاد ميدم به رونالدو 60000 پوند (ماكسيمم) و حقوق 5000 پوند (ماكسيمم) هست بالاتر از اين كاري هست؟ اين پيشنهاد رو به هركي كرردم تا الان اومده ولي رونالدو نمياد چرا؟
    تو قسمت edit پست رونالدو رو دروازه بان کن و دروازه بانها ای که در حال حاضر داری رو مهاجم کن و ترنسفر رو انجام بده بعد از اومدن رونالدو همه چیز رو به حالت اول برگردان.
    من با این روش هم زمان تونستم ronaldo, kaka, gerard, roony, رو با هم تو یک هفته بیارم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •