برات آپلود كردم فقط بيد يا ويستا داشته باشي يا اگه از xp استفاده مي كني دات نت 3.5 رو داشته باشي
اينم لينكش نيم مگ هست حجمش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برات آپلود كردم فقط بيد يا ويستا داشته باشي يا اگه از xp استفاده مي كني دات نت 3.5 رو داشته باشي
اينم لينكش نيم مگ هست حجمش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما میتونی 2تا استراتژی مختلف رو بریزی
بعد توی قسمت set tactics کلیدهایی رو مشخص بکنید برای اجرای اون استراتژی ها
مثلا با Lt و مربع دفاع آفساید گیری بکنه یا یکی از سیستم های مورد نظر اجرا بشه
توي مستر ليگ هر كاري مي كنم رونالدو نمياد درجه منچستر A هست درجه تيم من S مستر ليگ لول روي Very Easy هست پولي كه پيشنهاد ميدم به رونالدو 60000 پوند (ماكسيمم) و حقوق 5000 پوند (ماكسيمم) هست بالاتر از اين كاري هست؟ اين پيشنهاد رو به هركي كرردم تا الان اومده ولي رونالدو نمياد چرا؟
يه جايي بود ميرفتي سه تا بازيكن و انتخاب ميكردي واسه كرنر و ضربه آزادا اضافه ميشدن از كجا بايد تنظيم كرد . اگه كسي ميدونه بگه ممنون ميشم.
همون جا گه ضربه ازاد زنارو انتخاب میکنی اخرین گزینه player go up فکر کنم همین باشه رو انتخاب کن خیلی هم کارسازه من بایه دفا هام تو یه نیم فصل 6تا گل زدم
سلام به دوستان
من یه فایل می خواستم برای ترانسفر نیم فصل تیم ها که اگه مقدوره فایل سیو و... باشه که با یه کپی پیست کارو تموم کنم چون من این برنامه هایی که معرفی کردید رو دانلود نکردم چرا که حجمش زیاد بود و وقتشو نداشتم. در ضمن داوریش خیلی مشکل داره نمی شه با یه فایلی اون رو درست کرد اوانتاژاش خیلی مزخرفه.
من با گیم پد یه مشکلی دارم اون هم اینه که تو قسمت ستینگ همه چیز درسته اما وقتی که داخل بازی می شم انالوگها همون کار دکمه های جهت و پاس و شوت و... انجام می دن چه کا ر کنم؟
سلام.
من اینو تو pc دارم بازی می کنم ولی اصلا دکمه های شوت و پاس و پاس هوایی اصلا و سرعت اصلا درست نیستند ..
اگه میشه بگین کدوم ها شوت و پاس ها هستش...
با تشکر.
با کیبورد کامپیوتر دارم بازی می کنم.
منتظر جوابم![]()
خارج از بازي يه فايل setting هست با اون ميتوني دكمه ها رو به قولي remap كني
معمولا هيچ كس حوصله نمي كنه بشينه نرانسفر ها رو روي اديت فايل اعمال كنه آپديت روسترها با پچ امكان پذير هست يا اينكه بايد راه اورجينال رو بري يعني از داخل بازي و با استفاده از گزينه دانلودفايل cv0f رو دانلود كني كه جديد تغييرات كونامي اعمال بشه متاسفاه حجم فايل 180 مگ هست و من يه اديت فايل منطبق بر اين cv0f ساختم و اسامي رو اصلاح كردم به صورت پچ هم در آورد يه 7 8 صفحه پيش هم لينكش رو گذاشتم تو تاپيك
سلام.
این بازی رو میشه گزارشگر فارسی کرد ؟
چطوری ؟ کجا باید بریزم ؟!![]()
تو قسمت edit پست رونالدو رو دروازه بان کن و دروازه بانها ای که در حال حاضر داری رو مهاجم کن و ترنسفر رو انجام بده بعد از اومدن رونالدو همه چیز رو به حالت اول برگردان.
من با این روش هم زمان تونستم ronaldo, kaka, gerard, roony, رو با هم تو یک هفته بیارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)