تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 685 از 1004 اولاول ... 185585635675681682683684685686687688689695735785 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,841 به 6,850 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

داره خودمونی میشه ir.warez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان شمار ه دفتر مرتبط با اینترنت مخابرات مرکزی ارومیه رو میتونید برام پیام خصوصی کنید.

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستان شمار ه دفتر مرتبط با اینترنت مخابرات مرکزی ارومیه رو میتونید برام پیام خصوصی کنید.
    شما اول زنگ بزن 2020 ، بگو که میخوام اعلام خرابی کنم ، بعد که تو سیستم ثبت شد باید یکی دو روز منتظر باشی تا درست کنن اگه درست کردن که هیچ! اما اگه درست نکردن به شماره زیر زنگ بزن و پیگیر باش
    04412220543
    Last edited by urumchi; 30-01-2014 at 19:50.

3. 2 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

شما اول زنگ بزن 2020 ، بگو که میخوام اعلام خرابی کنم ، بعد که تو سیستم ثبت شد باید یکی دو روز منتظر باشی تا درست کنن اگه درست کردن که هیچ! اما اگه درست نکردن به شماره زیر زنگ بزن و پیگیر باش
    04412220543
    ممنونم از توجهتون.این شماره مال کدوم بخش هست.منظورم اینه وقتی تماس گرفتم مستقیم راجب سرعت پائین گلایه کنم یا به بخش های دیگه وصل میکنن.شما خودتون از این طریق و این شماره به نتیجه ای رسیدید ؟
    منظورم اینه که کار راه بنداز هستن یا مثل 2020 هست.و اینکه حتما باید اول اعلام خرابی بشه و منتظر موند بعد به اینجا زنگ زد.2020 میگه سرعتت عالی هست.فکر نکنم اقدامی انجام بدن.
    ممنون.
    یا علی.

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

ممنونم از توجهتون.این شماره مال کدوم بخش هست.منظورم اینه وقتی تماس گرفتم مستقیم راجب سرعت پائین گلایه کنم یا به بخش های دیگه وصل میکنن.شما خودتون از این طریق و این شماره به نتیجه ای رسیدید ؟
    منظورم اینه که کار راه بنداز هستن یا مثل 2020 هست.و اینکه حتما باید اول اعلام خرابی بشه و منتظر موند بعد به اینجا زنگ زد.2020 میگه سرعتت عالی هست.فکر نکنم اقدامی انجام بدن.
    ممنون.
    یا علی.
    از من میشنوی برو 512 رو بگیر اینجوری در حقیقت داری پول اضافه میدی
    دیگه از من که بیشتر نمیتونی شکایت کنی اینا اهمیتی به شکایت و سرعت و پینگ نمیدن اگرم شکایت کنی فقط میان برای رفع تکلیف ! اکثرا هم میگن مشکل از خودته مشکل از ما نیست !

6. 2 کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rama00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیز
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم چند وقت پیش در مهاباد یه همچین مشکل مشابهی داشتم با وجود اینکه پهنای باند 2048 گرفته بودم ولی سرعت داونلود بیشتر از 110 نمیرفت با پیگیریهای مکرر اخرش 2020 یه شماره تلفن بهم دادن که ماله ارومیه بود بعد از بررسی اونها هم یه شماره دادن که ماله مرکز مخابراتی خوده مهاباد بود از اونجا پیگیری کردم بحمدالله بعد از چند ساعت قطعی تلفن مشکل رو برام حل کردن و الان سرعت داونلودم 230 الی 250 میره

8. این کاربر از rama00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

ممنون.
    یا علی.
    ماشالله چقدر شما روحیه دارید!!!
    اون شماره مستقیم مسئول رسیدگی به خرابی adsl مخابرات استان هست
    اما حتما قبل از زنگ زدن به اون شماره باید اعلام خرابی کرده باشید
    در واقع اون شماره رو برای این دادم که شما بعد از اعلام خرابی اگر نتیجه نگرفتید، ازطریق اون شماره تلفن پیگیر باشید
    ==========================
    مخصوص ناصر ضمنا فیس الدین هم فیـلتر نیست

Last edited by urumchi; 31-01-2014 at 16:36.

10. 2 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

اقا دست همتون درد نکنه.واقعا ممنونم از توجهتون.فردا برم مخابرات ببینم با حرف میتونم راضیشون کنم این دیتا ریت رو بالا ببرن یا باید کفش های مخصوص کوه نوردی بپوشم ببینم چه باید بکنم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز میتونید بگین چه کارایی کردن توی مهاباد روی خطتتون ؟
    اینجا یه خانوم گذاشتن به عنوان مسول که نمیتونم اصلا تو اتاق خودش پیداش کنم.این یکی کارمندا هم وقتی میگم دیتا ریت من پائین هست میگن : ها !!!

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

kim tutar beni?

داره خودمونی میشه rama00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اقا دست همتون درد نکنه.واقعا ممنونم از توجهتون.فردا برم مخابرات ببینم با حرف میتونم راضیشون کنم این دیتا ریت رو بالا ببرن یا باید کفش های مخصوص کوه نوردی بپوشم ببینم چه باید بکنم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز میتونید بگین چه کارایی کردن توی مهاباد روی خطتتون ؟
    اینجا یه خانوم گذاشتن به عنوان مسول که نمیتونم اصلا تو اتاق خودش پیداش کنم.این یکی کارمندا هم وقتی میگم دیتا ریت من پائین هست میگن : ها !!!
    بعد از پیگیری هایی که کردم از خوده مرکز مهاباد( البته مخابرات اصلی منظورم نیست یکی از مرکزها که خط تلفنم مربوط به اونجاست ) باهام تماس گرفتن گفتن که شما مودم رو عوض کن ببین بازم سرعت پایینه ؟ و گفتن که بعد از 2 ساعت دیگه باهام تماس میگیرن منم که یه مودم داشتم باز وضعیت مثل قبل بود بعد از اینکه دوباره زنگ زدن و دیدن که مشکل بازم برقراره گفتن که تا 2 الی 3 ساعت تلفنت قطح میشه ما درستش میکنیم ! حالا نمیدونم دیگه از خوده مرکز دستکاری میکردن یا از باکسه سره کوچه ! من که چیزی ندیدیم بعد از 3 ساعت قطح تلفن مودم رو که روشن کردم و رفتم برای داونلود دیدیم که به به شده 250 k/s

14. این کاربر از rama00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

بعد از پیگیری هایی که کردم از خوده مرکز مهاباد( البته مخابرات اصلی منظورم نیست یکی از مرکزها که خط تلفنم مربوط به اونجاست ) باهام تماس گرفتن گفتن که شما مودم رو عوض کن ببین بازم سرعت پایینه ؟ و گفتن که بعد از 2 ساعت دیگه باهام تماس میگیرن منم که یه مودم داشتم باز وضعیت مثل قبل بود بعد از اینکه دوباره زنگ زدن و دیدن که مشکل بازم برقراره گفتن که تا 2 الی 3 ساعت تلفنت قطح میشه ما درستش میکنیم ! حالا نمیدونم دیگه از خوده مرکز دستکاری میکردن یا از باکسه سره کوچه ! من که چیزی ندیدیم بعد از 3 ساعت قطح تلفن مودم رو که روشن کردم و رفتم برای داونلود دیدیم که به به شده 250 k/s
    دوست عزیز این سایتی که شما ازش دانلود میکنی هرگاه دیدی سرعتت خیلی پایین اومد به هنگام دانلود . لینک دانلود رو تبدیل به FTP کن ! یا همون ابتدا با FTP دانلود کن . آموزش رو خود سایت قرار داده ، البته منظورم سایت warez31.in هست درسته؟! که همون warez.ir یا فری آفلاین قدیمیه میشه !
    البته هرگاه بخوای در IDM میتونی لینک رو از Http به Ftp و بالعکس تغییر بدی بدون اینکه مشکلی در رزوم دانلود پیش بیاد کافیه روی فایل دانلودی دابل کلیک کنی و در محل آدرس ، آدرس Http یا ftp همون فایل رو بدی و تمام

16. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •