دوستان شمار ه دفتر مرتبط با اینترنت مخابرات مرکزی ارومیه رو میتونید برام پیام خصوصی کنید.
دوستان شمار ه دفتر مرتبط با اینترنت مخابرات مرکزی ارومیه رو میتونید برام پیام خصوصی کنید.
شما اول زنگ بزن 2020 ، بگو که میخوام اعلام خرابی کنم ، بعد که تو سیستم ثبت شد باید یکی دو روز منتظر باشی تا درست کنن اگه درست کردن که هیچ! اما اگه درست نکردن به شماره زیر زنگ بزن و پیگیر باش
04412220543
Last edited by urumchi; 30-01-2014 at 19:50.
ممنونم از توجهتون.این شماره مال کدوم بخش هست.منظورم اینه وقتی تماس گرفتم مستقیم راجب سرعت پائین گلایه کنم یا به بخش های دیگه وصل میکنن.شما خودتون از این طریق و این شماره به نتیجه ای رسیدید ؟
منظورم اینه که کار راه بنداز هستن یا مثل 2020 هست.و اینکه حتما باید اول اعلام خرابی بشه و منتظر موند بعد به اینجا زنگ زد.2020 میگه سرعتت عالی هست.فکر نکنم اقدامی انجام بدن.
ممنون.
یا علی.
از من میشنوی برو 512 رو بگیر اینجوری در حقیقت داری پول اضافه میدی
دیگه از من که بیشتر نمیتونی شکایت کنیاینا اهمیتی به شکایت و سرعت و پینگ نمیدن اگرم شکایت کنی فقط میان برای رفع تکلیف ! اکثرا هم میگن مشکل از خودته مشکل از ما نیست !
دوست عزیز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم چند وقت پیش در مهاباد یه همچین مشکل مشابهی داشتم با وجود اینکه پهنای باند 2048 گرفته بودم ولی سرعت داونلود بیشتر از 110 نمیرفت با پیگیریهای مکرر اخرش 2020 یه شماره تلفن بهم دادن که ماله ارومیه بود بعد از بررسی اونها هم یه شماره دادن که ماله مرکز مخابراتی خوده مهاباد بود از اونجا پیگیری کردم بحمدالله بعد از چند ساعت قطعی تلفن مشکل رو برام حل کردن و الان سرعت داونلودم 230 الی 250 میره
ماشالله چقدر شما روحیه دارید!!!
اون شماره مستقیم مسئول رسیدگی به خرابی adsl مخابرات استان هست
اما حتما قبل از زنگ زدن به اون شماره باید اعلام خرابی کرده باشید
در واقع اون شماره رو برای این دادم که شما بعد از اعلام خرابی اگر نتیجه نگرفتید، ازطریق اون شماره تلفن پیگیر باشید
==========================
مخصوص ناصرضمنا فیس الدین هم فیـلتر نیست
![]()
Last edited by urumchi; 31-01-2014 at 16:36.
اقا دست همتون درد نکنه.واقعا ممنونم از توجهتون.فردا برم مخابرات ببینم با حرف میتونم راضیشون کنم این دیتا ریت رو بالا ببرن یا باید کفش های مخصوص کوه نوردی بپوشم ببینم چه باید بکنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز میتونید بگین چه کارایی کردن توی مهاباد روی خطتتون ؟
اینجا یه خانوم گذاشتن به عنوان مسول که نمیتونم اصلا تو اتاق خودش پیداش کنم.این یکی کارمندا هم وقتی میگم دیتا ریت من پائین هست میگن : ها !!!
kim tutar beni?![]()
بعد از پیگیری هایی که کردم از خوده مرکز مهاباد( البته مخابرات اصلی منظورم نیست یکی از مرکزها که خط تلفنم مربوط به اونجاست ) باهام تماس گرفتن گفتن که شما مودم رو عوض کن ببین بازم سرعت پایینه ؟ و گفتن که بعد از 2 ساعت دیگه باهام تماس میگیرن منم که یه مودم داشتم باز وضعیت مثل قبل بود بعد از اینکه دوباره زنگ زدن و دیدن که مشکل بازم برقراره گفتن که تا 2 الی 3 ساعت تلفنت قطح میشه ما درستش میکنیم ! حالا نمیدونم دیگه از خوده مرکز دستکاری میکردن یا از باکسه سره کوچه ! من که چیزی ندیدیم بعد از 3 ساعت قطح تلفن مودم رو که روشن کردم و رفتم برای داونلود دیدیم که به بهشده 250 k/s
دوست عزیز این سایتی که شما ازش دانلود میکنی هرگاه دیدی سرعتت خیلی پایین اومد به هنگام دانلود . لینک دانلود رو تبدیل به FTP کن ! یا همون ابتدا با FTP دانلود کن . آموزش رو خود سایت قرار داده ، البته منظورم سایت warez31.in هست درسته؟! که همون warez.ir یا فری آفلاین قدیمیه میشه !
البته هرگاه بخوای در IDM میتونی لینک رو از Http به Ftp و بالعکس تغییر بدی بدون اینکه مشکلی در رزوم دانلود پیش بیاد کافیه روی فایل دانلودی دابل کلیک کنی و در محل آدرس ، آدرس Http یا ftp همون فایل رو بدی و تمام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)