درود...رادیاتور عوض کردن پراید سخت هست؟ خودم میتونم انجام بدم؟؟؟؟
درود...رادیاتور عوض کردن پراید سخت هست؟ خودم میتونم انجام بدم؟؟؟؟
ما سمند 86 کارخانه دوگانه سوز داریم
چند مدته ماشین رو بنزین بد کار میکنه و ریپ میزنه ، اصلا بزور راه میره ماشین ، دنده دو به بالا داعونه و ریپ میزنه همش
انژکتور هم جدیدا شستشو دادیم ولی باز همینطوره
یه مشکلم هست که ماشین دیر استارت میخوره ، جوری که موقع استارت باید حتما گاز بدیم تا روشن بشه و حدود 3 4 ثانیه میکشه روشن بشه
سلام...حیف اینهمه خرج...چجوری فهمیدی مشکل از اونه؟...مشکلو نه پی تی..نه پی سی نه تی تی ووو نتونستن بفهمن!![]()
Last edited by esmigel; 12-08-2015 at 23:33.
درود
اگر با احتیاط باز کنید که موقع باز کردن جوینت ها چیزی رو نشکنید با 4 تا پیچ و دو تا بسن جوینت و یک فیش سوکت کابلباز و بسته می شه
ماشین کامل سرد و پر کردن دوباره با اب و ضد یخ فراموش نکنید قبل از بستن می تونید با اب شستشو بدید و ترموستات رو هم چک و عوض کنید
در موقع تعویض ترموستات مواظب باشید درپوش اون خیلی راحت میشکنه
دوست گرامی تمام مشکل شما به همون مورد بنزین بر می گرده اولین مساله پیل تر بنزین هست و راه های ارتباطی که ممکنه گرفته باشه و یا هوا داشته باشه
بعد از اون می رسیم به پمپ بنزین که ضعیف یا گرفته باشه
سپس تنظیم ای سی یو ها و استپر بنزین که سالم و تمیز باشند
سلام
راستی چرا میگن ترموستات پائین بندازید، فن بیشتر کار میکنه؟!
فرض کنیم من ترموستات انداختم 50 درجه!!
خوب این دما موتور رو تا 50 درجه نگه میداره، بعد که بیشتر شد، ترموستات باز میشه.. حالا آب که رسید به 91 ، فشنگی عمل میکنه و فن میزنه...تا دما برسه به 83 درجه و فن خاموش کنه.
دیگه ترموستات چه 82 باشه چه 50 درجه ، وقتی باز شد ، دیگه کل آب در جریان هست ، پس چه فرقی میکند؟
- - - Updated - - -
سلام
راستی چرا میگن ترموستات پائین بندازید، فن بیشتر کار میکنه؟!
فرض کنیم من ترموستات انداختم 50 درجه!!
خوب این دما موتور رو تا 50 درجه نگه میداره، بعد که بیشتر شد، ترموستات باز میشه.. حالا آب که رسید به 91 ، فشنگی عمل میکنه و فن میزنه...تا دما برسه به 83 درجه و فن خاموش کنه.
دیگه ترموستات چه 82 باشه چه 50 درجه ، وقتی باز شد ، دیگه کل آب در جریان هست ، پس چه فرقی میکند؟
با سلام
عزیزان من این دفعه با خبر خوب آمدم!!
خوب دیگر نیاز به تکرار مکررات نیست از کارهایی که کردم.
اما مشکل من خاموش نشدن فن ماشین بود. یعنی یکسره نبود اما اگر روشن میشد دیگر خاموش نمیشد!
حتی کاپوت می دادم بالا و صبر می کردم وقتی هوا خنک بود اما خبری از خاموش شدن نبود..
نتیجه گیری مشکل از 2 جا وجود داشت:
ترموستات 82 درجه ، با اینکه مکانیک و خیلی ها گفتند مشکل نداره و آب در چرخش هست، نشان داد که گیر داشت و با ترموستات 76 درجه دیناپارت تعویض شد.
مشکل تا حدی با عویض ترموستات حل شد اما کامل نه!
مشکل دوم: سوکت سمت رله فن ها و مخزن کمکی آب بود. که قرمز و سفید بود.
امروز با مولتی متر رفتم قبل از خورد کردن سوکت، چک کردم دیدم بین یکی از سیم ها اتصال بسیار ناقصی برقرار هست و بگیر نگیر داره.
فیش برنجی هم نخریدم. همان سوکت رو خورد کردم و رسیدم به فیش نر و ماده.
مستقیم زدم داخل هم دیگه و با چسب برق عایق کاری کردم و یک لوله پلاستیکی نرم هم زدم روش اونها و باز چسب برق زدم که اب هم نره داخلش.
خداروشکر تا الان مشکل برطرف گردیده
به هر حال خیلی دوستان رو زحمت دادیم و سوال کردیم ببخشید خلاصه
![]()
من ماشینو (131se)بعدا ازروشن شدن چراغ چک بردم نمایندگی دیاگ زدم گفتن از سنسور میل سوپاپ که باید عوض کنی ولی متاسفانه قطعه ندارن.'گفت خودت باید تهیه کنی بردم شوش خیلی شلوغ بود گفت باید تو نوبت باشه.ولی مشکل من اینه که فردا پس فردا میخوام برم مسافرت نمیدونم اگه عوضش نکنم مشکلی داره یانه چون از همشون پرسیدم گفتن مشکلی نداره معلوم نیست این قطعه نقش چیو تو این ماشین بازی میکرده فقط یکم مصرف سوخت و میبره بالا. حالا موندم با هزینه خودم عوض کنم یا بیخیال بشم باهتش برم مسافرت اتفاقی نمی افته؟؟؟
ما سمند داریم الان 1 ساله دیاگ خطای سنسور میلی سوپاپ میدهروزی نزدیک 200 کیلومتر هم ماشین میره
سنسور میلی سوپاپ مصرف سوخت و بالا میره خراب باشه تا اونجا که میدونم
Last edited by light; 14-08-2015 at 23:05.
سلام
این مطلب برای شما مفید است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
سلام
این مطلب برای شما مفید است
http://www.a-t-c.ir/?page_id=84
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)