تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 685 از 905 اولاول ... 185585635675681682683684685686687688689695735785 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,841 به 6,850 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

درود...رادیاتور عوض کردن پراید سخت هست؟ خودم میتونم انجام بدم؟؟؟؟

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

ما سمند 86 کارخانه دوگانه سوز داریم

چند مدته ماشین رو بنزین بد کار میکنه و ریپ میزنه ، اصلا بزور راه میره ماشین ، دنده دو به بالا داعونه و ریپ میزنه همش
    انژکتور هم جدیدا شستشو دادیم ولی باز همینطوره

یه مشکلم هست که ماشین دیر استارت میخوره ، جوری که موقع استارت باید حتما گاز بدیم تا روشن بشه و حدود 3 4 ثانیه میکشه روشن بشه

داره خودمونی میشه esmigel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    ECU خراب هست متاسفانه
    سلام...حیف اینهمه خرج...چجوری فهمیدی مشکل از اونه؟...مشکلو نه پی تی..نه پی سی نه تی تی ووو نتونستن بفهمن!
    Last edited by esmigel; 12-08-2015 at 23:33.

4. این کاربر از esmigel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

درود...رادیاتور عوض کردن پراید سخت هست؟ خودم میتونم انجام بدم؟؟؟؟
    درود
    اگر با احتیاط باز کنید که موقع باز کردن جوینت ها چیزی رو نشکنید با 4 تا پیچ و دو تا بسن جوینت و یک فیش سوکت کابلباز و بسته می شه
    ماشین کامل سرد و پر کردن دوباره با اب و ضد یخ فراموش نکنید قبل از بستن می تونید با اب شستشو بدید و ترموستات رو هم چک و عوض کنید
    در موقع تعویض ترموستات مواظب باشید درپوش اون خیلی راحت میشکنه

6. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ما سمند 86 کارخانه دوگانه سوز داریم

چند مدته ماشین رو بنزین بد کار میکنه و ریپ میزنه ، اصلا بزور راه میره ماشین ، دنده دو به بالا داعونه و ریپ میزنه همش
    انژکتور هم جدیدا شستشو دادیم ولی باز همینطوره

یه مشکلم هست که ماشین دیر استارت میخوره ، جوری که موقع استارت باید حتما گاز بدیم تا روشن بشه و حدود 3 4 ثانیه میکشه روشن بشه
    دوست گرامی تمام مشکل شما به همون مورد بنزین بر می گرده اولین مساله پیل تر بنزین هست و راه های ارتباطی که ممکنه گرفته باشه و یا هوا داشته باشه
    بعد از اون می رسیم به پمپ بنزین که ضعیف یا گرفته باشه
    سپس تنظیم ای سی یو ها و استپر بنزین که سالم و تمیز باشند

8. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    راستی چرا میگن ترموستات پائین بندازید، فن بیشتر کار میکنه؟!
    فرض کنیم من ترموستات انداختم 50 درجه!!
    خوب این دما موتور رو تا 50 درجه نگه میداره، بعد که بیشتر شد، ترموستات باز میشه.. حالا آب که رسید به 91 ، فشنگی عمل میکنه و فن میزنه...تا دما برسه به 83 درجه و فن خاموش کنه.
    دیگه ترموستات چه 82 باشه چه 50 درجه ، وقتی باز شد ، دیگه کل آب در جریان هست ، پس چه فرقی میکند؟

- - - Updated - - -

سلام
    راستی چرا میگن ترموستات پائین بندازید، فن بیشتر کار میکنه؟!
    فرض کنیم من ترموستات انداختم 50 درجه!!
    خوب این دما موتور رو تا 50 درجه نگه میداره، بعد که بیشتر شد، ترموستات باز میشه.. حالا آب که رسید به 91 ، فشنگی عمل میکنه و فن میزنه...تا دما برسه به 83 درجه و فن خاموش کنه.
    دیگه ترموستات چه 82 باشه چه 50 درجه ، وقتی باز شد ، دیگه کل آب در جریان هست ، پس چه فرقی میکند؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با سلام
    عزیزان من این دفعه با خبر خوب آمدم!!
    خوب دیگر نیاز به تکرار مکررات نیست از کارهایی که کردم.
    اما مشکل من خاموش نشدن فن ماشین بود. یعنی یکسره نبود اما اگر روشن میشد دیگر خاموش نمیشد!
    حتی کاپوت می دادم بالا و صبر می کردم وقتی هوا خنک بود اما خبری از خاموش شدن نبود..

نتیجه گیری مشکل از 2 جا وجود داشت:
    ترموستات 82 درجه ، با اینکه مکانیک و خیلی ها گفتند مشکل نداره و آب در چرخش هست، نشان داد که گیر داشت و با ترموستات 76 درجه دیناپارت تعویض شد.
    مشکل تا حدی با عویض ترموستات حل شد اما کامل نه!

مشکل دوم: سوکت سمت رله فن ها و مخزن کمکی آب بود. که قرمز و سفید بود.
    امروز با مولتی متر رفتم قبل از خورد کردن سوکت، چک کردم دیدم بین یکی از سیم ها اتصال بسیار ناقصی برقرار هست و بگیر نگیر داره.
    فیش برنجی هم نخریدم. همان سوکت رو خورد کردم و رسیدم به فیش نر و ماده.
    مستقیم زدم داخل هم دیگه و با چسب برق عایق کاری کردم و یک لوله پلاستیکی نرم هم زدم روش اونها و باز چسب برق زدم که اب هم نره داخلش.

خداروشکر تا الان مشکل برطرف گردیده
    به هر حال خیلی دوستان رو زحمت دادیم و سوال کردیم ببخشید خلاصه

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من ماشینو (131se)بعدا ازروشن شدن چراغ چک بردم نمایندگی دیاگ زدم گفتن از سنسور میل سوپاپ که باید عوض کنی ولی متاسفانه قطعه ندارن.'گفت خودت باید تهیه کنی بردم شوش خیلی شلوغ بود گفت باید تو نوبت باشه.ولی مشکل من اینه که فردا پس فردا میخوام برم مسافرت نمیدونم اگه عوضش نکنم مشکلی داره یانه چون از همشون پرسیدم گفتن مشکلی نداره معلوم نیست این قطعه نقش چیو تو این ماشین بازی میکرده فقط یکم مصرف سوخت و میبره بالا. حالا موندم با هزینه خودم عوض کنم یا بیخیال بشم باهتش برم مسافرت اتفاقی نمی افته؟؟؟

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

من ماشینو (131se)بعدا ازروشن شدن چراغ چک بردم نمایندگی دیاگ زدم گفتن از سنسور میل سوپاپ که باید عوض کنی ولی متاسفانه قطعه ندارن.'گفت خودت باید تهیه کنی بردم شوش خیلی شلوغ بود گفت باید تو نوبت باشه.ولی مشکل من اینه که فردا پس فردا میخوام برم مسافرت نمیدونم اگه عوضش نکنم مشکلی داره یانه چون از همشون پرسیدم گفتن مشکلی نداره معلوم نیست این قطعه نقش چیو تو این ماشین بازی میکرده فقط یکم مصرف سوخت و میبره بالا. حالا موندم با هزینه خودم عوض کنم یا بیخیال بشم باهتش برم مسافرت اتفاقی نمی افته؟؟؟
    ما سمند داریم الان 1 ساله دیاگ خطای سنسور میلی سوپاپ میده روزی نزدیک 200 کیلومتر هم ماشین میره
    سنسور میلی سوپاپ مصرف سوخت و بالا میره خراب باشه تا اونجا که میدونم
    Last edited by light; 14-08-2015 at 23:05.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    این مطلب برای شما مفید است
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- - - Updated - - -

سلام
    این مطلب برای شما مفید است
    http://www.a-t-c.ir/?page_id=84

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •