کسی key سالم کسپر اسکای 2010 رو داره؟فوری نیاز دارم
کسی key سالم کسپر اسکای 2010 رو داره؟فوری نیاز دارم
نسخه ای تحت عنوان 30 روزه و یا کامل نداریم. چیزی که در تفاوت هست فقط key هاست.
کی های جدید کسپرسکای 2010 را از سایت زیر دانلود کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما از این دو پست دوستان استفاده کنید
تمام نسخه ها و محصولات کسپرسکی برای کاربران خانگی در مرحله اول و قبل از رجیستر کردن با کی های لو رفته و تقلبی 30 روزه هستند و کاربران میتونند هر نسخه ای را که دوست داشتند دانلود کرده و به مدت زمان 30 روز ازش استفاده کنند.
بعد از تمام شدن 30 روز هم امکان اکتیو کردن با یک کی دیگه وجود داره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مي خواستم بدونم چه جوري ميشه سخت افزارهاي كاممپيوتر ( پورت سخت افزاري ) رو با kasper مسدود كرد تو اين تاپيك گشتم ( تا جايي كه ميشد) البته چيزي پيدا نكردم ، تو قسمت سوالات متداول هم يه عنوان بود كه اون هم مال kasper 8 بود ولي من kasper 2010 ورژن 9 رو نصب كردم .
خيلي ممنون ميشم اگه يه كمكي بكنيد
حجم پوشه پشتیبان آپدیت های کاسپر هست.برای من هم 142 مگ هست.
دوست عزیز من این کارو انجام دادم عرضم اینه که من تعدای از این نرم افزارها رو که کسپر نشون میده رو اصلا نمیشناسم نمیدونم باید روی چه حالتی تنظیم بشن....
یعنی یه جوون مرد پیدا نمیشه به ما هم کمکی بکنه؟![]()
Kaspersky Internet Security 2010 Offline Update 2010-03-13
روش به روز رسانی:می دانید که نسخه های 2010 محصولات Kaspersky را نمی توان از طریق فایل به روز کرد. در واقع شرکت Kaspersky این امکان را در نسخه های 8 به بالا غیر فعال کرده است. فایلهای Updateی هم که از طریق سایت این شرکت قابل دانلود است نسخه های 7 را به روز می کند.
1- ابتدا فایل دانلود شده را اجرا و آن را از حالت فشرده خارج می کنید. به داخل فولدر باز شده می روید و به فولدر KIS9Update می رسید.
2- این فولدر را در مسیری مانند ریشه درایو C کپی می کنید.
3- به داخل برنامه Internet Security یا Anti-Virus می روید و به قسمت Settings و سپس My Update Center رفته و در قسمت Update Source بر روی Settings کلیک می کنید.
4- بر روی Addکلیک کرده و فولدر KIS9Update که در درایو C است را انتخاب کرده و OK را می زنید.
5- گزینه Kaspersky Lab's Update servers را از حالت انتخاب خارج کنید و OK را بزنید.
6- دوباره OK را بزنید.
7- به قسمت My Update Center در برنامه بروید و بر روی Start Update کلیک کنید. برنامه بدون مشکل به روز می شود.
نکات:
1- این فایل بر روی نسخه Kaspersky Internet Security 2010 9.0.0459 تست شده است و ممکن است بر روی نسخه های بالاتر و البته 2010 نیز کار کند.
2- این روش Update از بلک لیست (Blacklist) شدن کلید (Key) ها جلوگیری نمی کند و نیاز شما را به Key جدید برطرف نمی کند.
3- تنظیمات را می توانید در تصویر بزرگ برنامه ببینید.
4- فایل تا حداکثر ممکن فشرده شده است.
---------- Post added at 12:17 AM ---------- Previous post was at 12:15 AM ----------
Kaspersky Anti-Virus 2010 Offline Update 2010-03-13
روش به روز رسانی:می دانید که نسخه های 2009 محصولات Kaspersky را نمی توان از طریق فایل به روز کرد. در واقع شرکت Kaspersky این امکان را در نسخه های 8 به بالا غیر فعال کرده است. فایلهای Updateی هم که از طریق سایت این شرکت قابل دانلود است نسخه های 7 را به روز می کند.
1- ابتدا فایل دانلود شده را اجرا و آن را از حالت فشرده خارج می کنید. به داخل فولدر باز شده می روید و به فولدر KAV9Update می رسید.
3- به داخل برنامه Internet Security یا Anti-Virus می روید و به قسمت Settings و سپس Update رفته و بر روی Settings کلیک می کنید.
4- بر روی Addکلیک کرده و فولدر KAV9Update که در درایو C است را انتخاب کرده و OK را می زنید.
5- گزینه Kaspersky Lab's Update servers را از حالت انتخاب خارج کنید و OK را بزنید.
6- دوباره OK را بزنید.
7- به قسمت Update در برنامه بروید و بر روی Start Update کلیک کنید. برنامه بدون مشکل به روز می شود.
3- به داخل برنامه Internet Security یا Anti-Virus می روید و به قسمت Settings و سپس Update رفته و بر روی Settings کلیک می کنید.
4- بر روی Addکلیک کرده و فولدر KAV9UpdateSoftgozar که در درایو C است را انتخاب کرده و OK را می زنید.
6- دوباره OK را بزنید.
7- به قسمت Update در برنامه بروید و بر روی Start Update کلیک کنید. برنامه بدون مشکل به روز می شود.
نکات:
1- این فایل بر روی نسخه Kaspersky Anti-Virus 2010 9.0.0.763 تست شده است و بر روی نسخه های بالاتر و البته 2010 نیز کار می کند.
2- این روش Update از بلک لیست (Blacklist) شدن کلید (Key) ها جلوگیری نمی کند و نیاز شما را به Key جدید برطرف نمی کند.
3- تنظیمات را می توانید در تصویر بزرگ برنامه ببینید.
4- فایل تا حداکثر ممکن فشرده شده است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)