تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 685 از 1126 اولاول ... 185585635675681682683684685686687688689695735785 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,841 به 6,850 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

دوست عزیز همچین گزینه ای در دسترس نبود :(
    الان چکار باید کرد به نظرتون؟
    با نرم افزار paragon partion هم میتونید اینکارو بکنید نشد همونطور که گفتم سی دی xp بوت میکنین و کل پارتیشن ها رو پاک کنید و دوباره بسازین

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

خوب اگه میشه راهنمایی کنید با چه روشی میتونم آن د سکتورهای خراب هاردمو کنار بزارم ؟؟

هیچی اونها است کاری نمیشه کرد ولی اگه دیدید در حال زیاد شدن است هارد ببرید به یک مرکز تخصصی

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

هیچی اونها است کاری نمیشه کرد ولی اگه دیدید در حال زیاد شدن است هارد ببرید به یک مرکز تخصصی
    الان من از هاردم بک آپ تهیه کردم ببرم بدم همین مقدارش رو هم برطرف کنند بهتر نیست به نظر شما ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

الان من از هاردم بک آپ تهیه کردم ببرم بدم همین مقدارش رو هم برطرف کنند بهتر نیست به نظر شما ؟
    اگه زیاد نمیشه نمیخواد کاری بکنید تو همین حالت هم استفاده کنید ولی به صورت نرم افزاری فکر نکنم راهی باشه که بشه همون مقدار رو برطرف کرد

6. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

اگه زیاد نمیشه نمیخواد کاری بکنید تو همین حالت هم استفاده کنید ولی به صورت نرم افزاری فکر نکنم راهی باشه که بشه همون مقدار رو برطرف کرد
    الان که دارم دقت میکنم یادم میاد حدود یک هفته پیش حدود 181 سکتور خراب داشت هاردم ولی الان شده 182 پس با این وجود خطریه ؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

الان که دارم دقت میکنم یادم میاد حدود یک هفته پیش حدود 181 سکتور خراب داشت هاردم ولی الان شده 182 پس با این وجود خطریه ؟؟؟؟؟
    بعد از 10 روز ببینید زیاد میشه یا نه اگه زیاد میشه بله باید جدی بگیرید چون بعد از یک مدت fail میشه و باید ببرید یک مرکز تخصصی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با نرم افزار paragon partion هم میتونید اینکارو بکنید نشد همونطور که گفتم سی دی xp بوت میکنین و کل پارتیشن ها رو پاک کنید و دوباره بسازین
    تمام گزینه های این برنامه غیر فعال بود و هی پشت سر هم ارور مییداد!
    مشکل اینه الان که ویندوز 8 دارم هر کاری میکنم از طریق بوت نه ویندوز 7 نصب میشه نه xp !هیچ راهی نداره؟؟
    مشکل کلیه من اینکه وقتی از طریق بوت میخوام ویندوز نصب کنم نه فرمت میشه درایو c و نه قابلیت delete هنگام بوت فعاله!روی هیچ درایوی هم نمیتونم نصب کنم ویندوز رو جز همین درایو c!
    Last edited by baranlmd; 17-06-2013 at 14:50.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

بعد از 10 روز ببینید زیاد میشه یا نه اگه زیاد میشه بله باید جدی بگیرید چون بعد از یک مدت fail میشه و باید ببرید یک مرکز تخصصی
    مرسی .
    والا از زمانی که ویندوز 7 نصب کردم بعضی اوقات که ویندوز بالا میاد و بعضی اوقات هم موقع اسکرین سیور انگار که سیستم هنگ میکنه و صفحه دسکتاپ 3 سانت به سمت چپ متمایل میشه و در این موقع مجبور میشم سیستم رو ریست کنم من فکر میکنم اضافه شدن این سکتور ها بخاطر این مورد هست .
    شما نظری نداری ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام من یه هارد 2ترا اینترنال خریدم موقعی که شرکت کامپیوتری میخواست پارتیشن بندیش کنه 50 گیگ واسه درایو ویندوزم گذاشت و ما بقی رو که حدود 1800 گیگ هست رو کرد دو قسمت 340 و 1440 . بعد پشیمون شدم خودم خودم اومدم 2تا پارتیشن رو پاک کردم تا کل 1800گیگ رو بکنم یک درایو حالا هر کاری میکنم پارتیشن جدید ایجاد کنم با حجم باقی مانده که تقریبا همون 1800 هست اررور میده
    There is not enough space available on the disk(s) to complete this operation!!
    واسه پارتیشن بندی از Computer Management که تو ویندوز 7 هست دارم استفاده میکنم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینم عکسش والا دقیق اندازه دوتا درایوی که پاک کردم یادم نیست ولی یادم هست که از همه فضای ممکن به غیر از 100مگ استفاده شده بود. در ضمن یه هارد 160 هم به کیسم وصله جهت اطلاع گفتم وگرنه دخل و خرجی به این موضوع نداره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستای عزیز سلام . من یک هارد یک ترابایت وسترن مای پسپورت دارم که وقتی به سیستم یا دستگاه های دیگه وصل می کنم چراغش روشن میشه ثابته و هیچ عمل دیگه ای اتفاق نمی افته . حتی شناسایی هم نمیشه . من موندم باید چکار کنم . همه ی اینا هم یک دفعه اتفاق افتاد . تا این حد که تا قبل ظهر عالی کار می کرد سیستم و خاموش و روشن کردم و رفت که دیگه بیاد . لطفاً یک راهنمایی بکنید . هیچ حا هم شناسایی نمیشه نه تو دیوایس منیجر نه تو نرم افزارهای مدیریت پارتیشن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •