با سلام خدمت اساتید محترم
قصد خرید دوربین برای مصارف خانگی در محدوده قیمت 200 تا 250 را دارم . کیفیت عکس و فیلمبرداری خوب HD برایم مهم است . ممنون میشم مناسبترین گزینه را معرفی کنید .
بسیار ممنون
با سلام خدمت اساتید محترم
قصد خرید دوربین برای مصارف خانگی در محدوده قیمت 200 تا 250 را دارم . کیفیت عکس و فیلمبرداری خوب HD برایم مهم است . ممنون میشم مناسبترین گزینه را معرفی کنید .
بسیار ممنون
كلا سري g و s كنون دوربين هاي كامپكتي هستن كه كيفيت عكس فوق العاده اي دارن. g11 هم كه بحثي تو كيفيت عكس فوق العادش نيست و امكان نصب فلاش هم داره. البته 200 تومني با sx 210 تفاوت قيمت داره كه بايد ببيني برات به صرفه هست يانه. فيلم برداريش هم HD نيست
من خودم sx 210 رو از ديجي كالا خريدم:
359000 تومن
گارانتی طلایی دیجی کالا (یکماه تعویض + یکسال تعمیر + بیمه بدنه و سرقت ایران) | ساخت ژاپن | همراه با کیف مخصوص دوربین عکاسی + سه پايه قدي
آفومار هم فكر كنم منظورت اينه كه 388 گذاشته چون 288 غيرممكنه. ولي در كل آفومار الكي گرونه .
Last edited by hobgoblin; 13-09-2010 at 07:56.
دوستان من میخوام یک fz35 بخرم. کمترین قیمتی که تو تهران دیدین چنده؟
اگر ممکنه تو پیغام خصوصی آدرس بدین.
با تشکر
با سلام . اساتید محترم با سقف 250 تومن و در نظر گرفتن کیفیت خوب عکس و فیلمبرداری HD و ساخت ژاپن بودن کدام را پیشنهاد می نید ؟
Canon IXUS 105 IS
IXUS 200 IS
Ixus 100 IS
IXUS120 IS
(Panasonic Lumix DMC-FX550 (FX580
اگر 50 تا بالا تر برم و Canon PowerShot SX200 IS برم چطوره ؟ برای مصارف خانگی می خواستم .
ممنون
Last edited by siavash45; 12-09-2010 at 14:34.
فکر کنم قیمت رو اشتباه نوشتی 359000 تومن هست Sx 210
خیلی ممنون بابت راهنمایی شما ...... البته حدود شصت صفحه ایی رو خوندم و تصمیم به خرید (Canon IXUS 200 IS (IXY 930 گرفتم . حداقل به من بگید که کارت حافظه SD Card ADATA 4GB کلاس شش خوبه برای این دوربین بگیرم؟
sx 200 به مراتب عكسهاي بهتري از ixus200 مي گيره و زوم بيشتر و امكان تنظيمات دستي هم داره
تنها چيزي كه ixus 200 داره اينه كه صفحش تاچ اسكرينه
من بودم 40-50 تومن بيشتر مي دادم اونو مي گرفتم
آخه از آسیب پدیر بودن فلاش اون زیاد شنیدم .
در كل اين دوربينهاي ديجيتال مخصوصا كامپكت ها خيلي خيلي حساس و ظريف هستن.
پس هر مدلي كه گرفتي فرقي نداره بايد تو پر قو نگهش داري.
سلام خدمت همه دوستانجسارتا یه مشورتی میخواستم ازتون. من یه دوربین میخوام که زوم اپتیک بالایی داشته باشه (رشته م معماریه و به شدت لازمه) بودجم هم حدود 300 تومنه. خودم sony H55 مدنظرمه. با اینکه زومش 10ه ولی چیزه دیگه ای که این کیفیت داشته باشه پیدا نکردم. نظر دوستان چیه؟ با سپاس
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)