تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 685 از 2376 اولاول ... 18558563567568168268368468568668768868969573578511851685 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,841 به 6,850 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

امیر قلعه نوعی: واعظ آشتیانی باید مشکلات را حل کند
    سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران گفت: بدون شک مدیرعامل جدید باشگاه باید در رفع مشکلات مالی تیم درایت خود را به همه ثابت کرد.

امیر قلعه نوعی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: مطمئنا فتح الله زاده برای استقلال زحمات زیادی کشیده که جای تقدیر دارد اما حضور واعظ آشتیانی به عنوان مدیرعامل جدید باشگاه را به فال نیک می گیرم و امیدوارم با درایتی که ایشان دارد بتواند مشکلات مالی تیم را حل کند.

وی در ادامه گفت: معتقدم که تیم ما در بحران بود و خوشبختانه با پیروزی پرگل مقابل همنام اهوازی این فشارها از روی دوش ما برداشته شد و امیدواریم در مقابل راه آهن نیز سه امتیاز بازی را کسب کنیم.

قلعه نوعی تصریح کرد: مطمئنا صحبت در مورد بازی با پیروزی زود است چرا که معتقدم تیم ما بازی به بازی برنامه هایش را پیش می برد

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

پيروز قرباني: سه امتياز بازي با راه آهن با ارزش است
    مدافع تيم فوتبال استقلال تهران گفت: استقلال از نظر روحي در وضعيت مناسبي قرار دارد و كسب سه امتياز بازي با راه آهن ارزش بالايي براي ما دارد.

پيروز قرباني مدافع و كاپيتان تيم فوتبال استقلال تهران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: برد و كسب امتيازي در مقابل استقلال اهواز با گل هاي زيادي همراه بود، باعث شد تا از نظر روحي و بدني در وضعيت مناسبي قرار بگيريم و آماده بازي با راه آهن و پرسپوليس باشيم.

وي ادامه داد: راه آهن بهترين تيم چند سال اخير خود را در اختيار دارد و حريف سرسختي براي ما خواهد بود.

وي تصريح كرد: سه امتياز بازي با راه آهن هيچ فرقي با ديگر بازي ها ندارد و ما بايد اين سه امتياز را كسب كنيم.

قرباني با اشاره به سعد كميل داور شهرآورد استقلال و پرسپوليس گفت: شناخت زيادي از اين داور ندارم ولي صحبت هاي كارشناسان حاكي از آن است كه اين داور اخلاق ملايمي دارد و به راحتي و آرامي بازي را اداره مي كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

واعظ آشتیانی:
    اولین کار ایجاد آرامش در استقلال است

مدیر عامل باشگاه استقلال تهران گفت: برقرار کردن آرامش همراه با نظم و انضباط اولین کاری است که می توان در باشگاه استقلال کرد.

امیر واعظ آشتیانی، مدیر عامل جدید باشگاه استقلال تهران، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: بعد از آنکه مسئولیت مدیر عاملی را بر عهده گرفتم، اهداف مدنظر سیاست گذاری کلانی است که باشگاه را به سمت و سوی بهتر شدن هدایت می کند و خواهش دارم که رسانه ها و تمام کسانی که دلشان برای باشگاه مردمی استقلال می سوزد، حمایتشان را از ما دریغ نکنند.

وی ادامه داد: هیچ تغییری در تیم فوتبال استقلال بخصوص کادر فنی ایجاد نمی شود و سر مربی و دیگر اعضای کادر فنی همچنان در پست خود باقی می مانند و با قدرت کار خود را ادامه می دهند.

واعظ آشتیانی در مورد فعالیت کار گروه اقتصادی در باشگاه استقلال تهران گفت: مسائل و مشکلات اقتصادی توسط این اعضا حل خواهد شد و از تجربیات و علم این اشخاص برای درآمدزایی و بحث هم خوانی درآمد و هزینه در باشگاه استفاده می شود

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

کمک مربی سابق تیم فوتبال پیروزی تهران:
    به قلعه نوعی مشاوره می دهم

کمک مربی سابق تیم فوتبال پیروزی تهران گفت: به امیر قلعه نوعی سر مربی استقلال مشاوره می دهم، وی در دیدار با استقلال اهواز از مشاوره های من برای شکست حریف استفاده کرد.

علیرضا مرزبان، کمک مربی سابق تیم فوتبال پیروزی تهران، به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: در حال حاضر حریفان استقلال را آنالیز می کنم و به سر مربی این تیم راهنمایی های لازم را برای رویارویی با حریفان انجام می دهم و قلعه نوعی در دیدار با استقلال اهواز از مشاوره های من بهره برد که نتیجه هم دیدیم و برای مسابقه با راه آهن نیز به وی راهنمایی های لازم را خواهم داد زیرا در حال آنالیز بازی های این تیم هستیم.

مرزبان درباره نشستن روی نیمکت استقلال در دیدار با پیروزی گفت: مشکلی در این زمینه ندارم و در صورتیکه مقدمات این کار فراهم شود و قلعه نوعی از من بخواهد روی نیمکت استقلال در دیدار با پیروزی خواهم نشست، در غیر این صورت با توجه به اینکه کادر فنی این تیم را به خوبی می شناسم مشاوره های لازم را برای پیروزی در این دیدار به قلعه نوعی خواهم داد.

مرزبان در پایان از اظهار نظر درباره صحبت های حمید استیلی درباره همکاری با استقلال خودداری کرد./ح

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیشب جای دوتا خیلی خالی بود.1.داش رضا گل فکر کنم رفته زیر تریلی.
    2.یکیم کسی که اولین پست تاپیک رو داده و خیلی گله vorojax عزیز.

کـاربـر بـاسـابـقـه ali-07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NoWhere

پيش فرض

سلام بچه ها اينم عكس هاي ما ما هم به قول خودمون عمل كرديم و عكسارو گذاشتم بفرماييد

همه عكس هارو يكجا بزاريم و بعد ميكسشون كنيم همه توي يه عكس باشن
    4تا عكسن 3 تا ديگه هم درام اونارو هم ميزارم اگه خواستين
    Last edited by ali-07; 25-09-2008 at 13:54.

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

در مراسم معارفه مدیر عامل جدید
    انصاری: مجموعه استقلال را نجات می دهیم
    خبرگزاری فارس: عضو جدید هیئت مدیره باشگاه استقلال گفت: تلاش می كنیم باشگاه را نجات دهیم و آن را از نظر اقتصادی خودكفا كنیم.
    به گزارش خبرگزاری فارس، علی انصاری در حاشیه مراسم معارفه واعظ آشتیانی در جمع خبرنگاران گفت: به استقلال آمده ایم تا فكر خوب به باشگاه تزریق كنیم و منشا خیر و بركت باشیم، البته نظر هیئت مدیره مهم است.
    وی افزود: هرآنچه هیئت مدیره تصویب كند را انجام خواهیم داد. ظرفیت خوبی را در این باشگاه می بینم و معتقدم نباید به صورت كوتاه مدت به استقلال نگاه شود. مدیران باشگاه قصد دارند این مجموعه را نجات دهند و استقلال را از نظر اقتصادی خود كفا كنند.
    وی در خصوص اینكه چقدر اهل فوتبال است، گفت: اگر اهل فوتبال نباشم علاقمند به آن هستم.
    انصاری در خصوص مشكل مجتبی جباری و قهر او از استقلال گفت: مشكل جباری و بقیه بازیكنان حل خواهد شد. استقلال بازیكنان غنی

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

از عکسها ممنون سعی میکنم تا شب اسم تمام بچه ها را در یک جا بیارم...

اقا حس گفتن خاطره نیست! اخه از صبح تا حالا هرچه فکر میکنم یک خاطره خوب به یاد بیارم چیز خاصی به فکرم نمیاد چون تمام عمرم تحت تاثیر استقلال بوده و یک جای خاص را به یاد ندارم!

خاطره ی تلخ هم چیزی پیدا نکردم چون الان شکستهای تیم هم رفته جز خاطرات خوب....

این هم از سروری ما در اسیا!

اخر خودمون باید بریم در اسیا و سومین قهرمانی را بدست بیاریم کار دیگر تیم ها نیست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2.یکیم کسی که اولین پست تاپیک رو داده و خیلی گله vorojax عزیز.
    به vorojax گفته بودم و قرار بود با کت و شلوار بیاد...

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    دوستان کجایید
    چرا اینجا خلوته ...کسی صدای منو میشنوه

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

هاشم بيگ زاده: اميدوارم به گلزني مقابل راه آهن
    بازيكن تيم فوتبال استقلال تهران كه توانست در ديدار گذشته تيمش موفق به گلزني شود اميدوار است در اين هفته به راه آهن نيز گلزني كند.

هاشم بيگ بازيكن تيم فوتبال استقلال تهران به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: تمرينات بسيار مناسب و مفيدي را پشت سر گذاشته ايم و اميدوارم در ديدار مقابل راه آهن تهران نيز بهترين بازي خود را به نمايش بگذارم.

وي ادامه داد: امير قلعه نوعي، بازي هاي راه آهن تهران را مقابل حريفانش به طور كامل آناليز كرده و با نقاط ضعف و قوت تيم راه آهن شناخت كافي داريم و مطمئن باشيد براي شكست حريف آماده ايم.

بازيكن تيم فوتبال استقلال تهران خاطر نشان كرد: از نيمكت نشيني در استقلال به هيچ وجه ناراحت نمي شوم و با قدرت به وظيفه اي فكر مي كنم با تمام وجود بر سر تمرينات حاضر مي شوم و كار خود را دنبال مي كنم و مطيع نظرات كادر فني هستم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •