تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 685 از 2014 اولاول ... 18558563567568168268368468568668768868969573578511851685 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,841 به 6,850 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز فاطـمه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

تنها راه عدم اجازه پخش زنده تلويزيوني است
    به گزارش مرجع خبری و کانون هواداران پرسپولیس ، ناصر شفق در گفت و گویی درباره اينكه صدا و سيما حاضر نشده حق پخش تلويزيوني را به فدراسيون بدهد، اظهار داشت: اين موضوع دو مرحله دارد. در مرحله اول بايد از ورود دوربين‌هاي متفرقه جلوگيري شود و اگر نتيجه نداد، اجازه حق پخش تلويزيوني را ندهيم.
    وي افزود: مردم اگر مي خواهند بازي‌ها را از نزديك ببينند، بايد به صدا و سيما فشار بياورند تا حق پخش را به ما بدهد. البته يك راه ديگر هم وجود دارد.
    شفق تصريح كرد: سازمان تربيت بدني يك شبكه مخصوص ورزش را به صورت خصوصي در اختيار بگيرد. با ايجاد اين شبكه، سازمان حداقل سالانه 200 تا 300 ميليارد تومان درآمد خواهد داشت.
    عضو هئيت رئيسه فدراسيون با بيان اينكه تنها راه همين است و چاره اي جز اين نيست، اظهار داشت: اميدوارم حق پخش را بدهند. بايد اين دو مرحله را در همان بازي استقلال و پگاه در جام حذفي اجرا مي كرديم.
    شفق گفت: در همان بازي هم اين بحث مطرح شد؛ اما دوستان گفتند كه صدا و سيما حق پخش را مي دهد؛ اما چنين نشد

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

مرسی بابت خبرها
    این روزا سرم شلوغه نمیرسم به تاپیک زیاد
    بقیه دوستان باید جامونو پر بکنن
    خواهش می کنم قابلی نداشت
    ولی بهانت پذیرفته نیست
    دل بده به کار

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

هدايتي و عابدزاده از داربي محروم نيستند
    کانون هواداران پرسپولیس : رييس كميته‌ي انضباطي فدراسيون فوتبال با اشاره به طرح اين كميته براي بازي داربي گفت: دو بازيكن از پرسپوليس و استقلال طي نامه‌اي از هوادارانشان خواهند خواست كه ضمن احترام به تيم حريف و هوادارانش، تنها به تشويق تيم‌شان بپردازند.
    مجتبي شريفي با اعلام اين خبر درباره تمهيداتي كه كميته انضباطي فدراسيون فوتبال براي بازي داربي در نظر گرفته است، گفت: تمامي اعضاي كميته انضباطي به همراه خودم با حضور در استاديوم شرايط اين بازي را از نزديك زير نظر مي‌گيريم، ضمن اين كه هواداران دو تيم بايد به اين افق برسند كه محيط، علت تامه خشونت نيست؛ انسان اين قابليت را دارد كه در شرايط روحي سخت هم خود را كنترل كند. ما شرايط اين بازي را به خوبي درك مي‌كنيم اما ملزم به اجراي قانون هستيم.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

نيكبخت : به تصميم قطبي احترام مي گذارم
    عليرضا نيكبخت واحدي قطعا مهم ترين سوژه رسانه ها در آستانه دربي هاي پايتخت است. او كه پيش از اين پيراهن استقلال را بر تن داشته و حالا با پيراهن سرخ مقابل تيم سابقش قرار مي گيرد اميدوار است فرصت حضور در اين مسابقه را از دست ندهد.
    نيكبخت كه در آستانه دربي سعي مي‌كند كمتر حرف بزندمي‌گويد:آن قدر حرفه‌اي هستم كه خودم را به عمد سه اخطاره نكنم.اصلاً اينطور نيست كه من چندين بار به عمد خودم را پيش از داربي محروم كرده‌ام. مثلا دو سال پيش زمان مربيگري دنيزلي و بازي با پاس با وجود دو اخطاره بودن پيش از داربي بازي كردم و سه اخطاره هم نشدم بنابراين فكر مي‌كنم بعضي‌ها دوست دارند در هر حالتي براي من حاشيه بسازند.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

تيم داوري مسابقه تيم هاي استقلال و پرسپوليس معرفي شدند
    كميته داوران فدراسيون فوتبال داوران بازي پرسپوليس و استقلال تهران از هفته را به شرح زير اعلام كرد:
    داور وسط: سعد كميل
    كمك داور اول: حسين نجاتي
    كمك داور دوم: اسماعيل صفيري
    داور چهارم: يدا.. جهانبازي
    ناظر داوران: مسعود عنايت
    ديدار اين دو تيم روز جمعه مورخ 12/7/87 راس ساعت 15 در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

جلسه هيئت مديره پرسپوليس با بازيكنان
    مسئولان باشگاه قصد دارند براي بالا بردن روحيه بازيكنان 48 ساعت قبل از دربي تهران، جلسه‌اي را با حضور بازيكنان برگزار كنند.
    در صورت تاييد هيئت مديره، قرار است پاداشي نيز قبل از دربي به بازيكنان اهدا شود.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

محدثي: پستي در پرسپوليس ندارم كه استعفا كنم
    محمد محدثي در گفت و گو یی اظهار داشت: از روي علاقه‌اي كه به پرسپوليس و مصطفوي دارم، سعي كرده‌ام در خدمت اين تيم باشم تا علاقه خودم را ثابت كنم.
    وي افزود: در پرسپوليس پستي ندارم كه بخواهم استعفا كنم. مي‌دانم برخي در چند روز گذشته به همين دليل قصد حاشيه‌سازي در باره من را داشته‌اند.
    محدثي عنوان كرد: با كمال ميل در خدمت اين تيم هستم؛ اما همانطور كه گفتم، ابلاغي در خصوص بودن در قسمت حقوقي ندارم. البته با كمال ميل بدون هيچ چشمداشتي، در خدمت اين تيم هستم

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تيم داوري مسابقه تيم هاي استقلال و پرسپوليس معرفي شدند
    كميته داوران فدراسيون فوتبال داوران بازي پرسپوليس و استقلال تهران از هفته را به شرح زير اعلام كرد:
    داور وسط: سعد كميل
    كمك داور اول: حسين نجاتي
    كمك داور دوم: اسماعيل صفيري
    داور چهارم: يدا.. جهانبازي
    ناظر داوران: مسعود عنايت
    ديدار اين دو تيم روز جمعه مورخ 12/7/87 راس ساعت 15 در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود.

خوبه
    کمکای خوب و به نامی داره.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

عابدزاده بخشيده شد، هدايتى تخفيف گرفت
    عابدزاده و حسين هدايتى در آستانه بازى حساس دربى بخشيده مى شوند قرار بود جواب اين سوال را اعضاى شوراى استيناف شنبه اعلام كنند اما اين نشست صبح روز پنجشنبه با حضور صالحى، حسينى عرب و افتخارى انجام شد و اعضاى كميته استيناف با بررسى پرونده هدايتى و عابدزاده به اين نتيجه رسيدند كه محروميت عابدزاده را به حالت تعليق درآورند و ۴ جلسه محروميت هدايتى را به ۲ جلسه كاهش دهند. البته در اين نشست افتخارى يكى از اعضاى كميته استيناف در جمع اعضا عنوان كرد كه عابدزاده جانباز ورزش ما است. او در ورزش فوتبال سر و پاى خود را فدا كرده است پس روا نيست كه وى محروم بماند. به همين خاطر اعضا با پيشنهاد افتخارى محروميت عابدزاده را به حالت تعليق درآوردند و به نوعى مربى دروازه بانان پرسپوليس را بخشيدند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

خوبه
    کمکای خوب و به نامی داره.
    آره ولی تجربه نشون داده همیشه نامهای بزرگ نیستند که خوبند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •