تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 685 از 1219 اولاول ... 1855856356756816826836846856866876886896957357851185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,841 به 6,850 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

پروفشنال alipsp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کرج گوهردشت

پيش فرض

بچه ها من بازی gran turismo 5 رو نمیتونم انجام بدم .کاستل فریمور 3.55 هم دارم اما وقتی از تو مولتی منیجر بازی رو دانلود میکنم و میخوام شروع کنم درباره استارت بازی ارر میده میره تو بازی صفحه سیاه میاد دوباره بر میگرده تو صفحه اول پلی 3 .

این ارر رو میده:
    an error occurred during the start operation
    (80010009)

من نیم ساعت دنبال ایبوت فیکس کاستل فریمور 3.55 میگشتم تازه فهمیدم که اصلا این بازی برای خود فریمور 3.55 هست و نیازی به فیکس ایبوت نداره!!!!!1پس چرا این ارر رو میده؟دستگاه منم کاستل فریمور 3.55 هست
    دوست عزیز این بازی کپیش کلا مشکل داره شما هر کار بکنی بازم بازی به مشکل میخوره
    این ارور هم مربوط به eboot هست احتمالا بازی رو پچ کردن اشتباهی
    ولی کلا گرن توریسمو کپیش مشکل داره عزیز

2. 3 کاربر از alipsp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

اقا منم در متال گیر افت فریم ندیدم....عجب ها...
    نکنه اون جاهایی که میرفت رو مین یا انفجاری روش میوفتاد اسنیک پرت میشد اون لحظه کمی اروم میشد ولی اون به نظرم افت فریم نبود کلا مدل بازی اینطوری بود .....من که ندیدم...

خیلی سختی کشید.سعید دیده عکسش همیشه بالا سرم هست شبا باهاش از روزی که گذروندم حرف میزنم!!
    از خودمونی قهرمان....

موافقم. افت فریم هست ولی اصلا دلیل بر بد بودن بازی نیست
    تنها بازیی که من آخرش واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم و دلم واسه اسنیک سوخت
    من 12 سال پیش که متال گیر 1 رو بازی کردم از اون موقع دلم برا اسنیک سوخت...یادمون انداختید..چشامون پر شد...
    Last edited by Layken; 30-04-2011 at 23:43.

4. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

من 12 سال پیش که متال گیر 1 رو بازی کردم از اون موقع دلم برا اسنیک سوخت...یادمون انداختید..چشامون پر شد...
    من توی شماره 3 که اوا اون طوری ولش کرد خیلی دلم به حالش سوخت ، البته اون بیگ باس بود ولی خیلی دلم براش سوخت

6. 4 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mmf72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

يك سوال من kill zone 3رو نصب كردم وقتي از تو multiman ميام بيرون تا اجراش كنم ارورan error occurred during the start operation
    (80010009) رو ميده بايد چيكار كنم؟

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

میگم حالا چشمات میسوزه چرا PS3 بدبختو لخت کردی...؟؟؟
    راستی یه سوال
    وقتی کنسول رو باز کردی اثری از گرد و خاک توش بود....؟؟؟؟

امین مگه خبر نداری !؟ زده بودم کنسول رو ترکونده بودم بابا !!

الان براتون میگم قضیه چی بوده :

من برای اینکه آموزش باز کردن کنسول و معرفی قطعات رو بزارم چون تو Search هایی که کردم مود کاملی رو پیدا نکردم مجبور شدم خودم دست به کار بشم.

من اومدم کنسول رو باز کردم تا جایی که ممکن بود , بعد از اون به خاطر اینکه خمیر سیلیکون بهش هوا میخوره دیگه خاصیت قبلش رو از دست میده منم مجبور شدم از خمیر سلیکونی که داشتم استفاده کنم که البته خوب بود ولی چون ضریب گرمایی پایین تری نسبت به خمیر خوده کنسول داشت مجبور شدم برم خمیر سلیکون نقره بخرم که اصلا گیر نمیومد و با کلی این در اون در زدن و به آشنا ها سپردن
    بالاخره گیر آوردم.

مشکل از اینجا شروع میشه که من برای تست انتقال گرمای کنسول به Heatsink اون چندین و چند بار Thermal اون رو کامل باز و بسته کردم

همین کارم دقیقا از شانس بد من در آخرین باری که خواستم کنسول رو ببندم و دیگه باز نکن باعث شد پیچ یکی از Heatsink ها بشکنه !!

دقیقا اینجا :

بعد از این که اینطوری شد مجبور شدم دنبال یه PS3 سوخته یا Break شده باشم که گیر نیاوردم .

دیگه مجبور شدم خودم دست به کار بشم

اومدم اول با یه دریل معکوس و مته (3.2) 3.5 اون قسمت قرمز رنگ رو سوراخ کردم و بعد با استفاده از آچار قلاویز که میتونه سوراخ های

صاف رو رزوه کنه با استفاده از مته قلاویز 4 به صورت دستی قلاویز کردم . ( مته قلاویز همیشه باید بین 0.4 الی 0.6 درجه میزان قطر بیشتری داشته باشه نسبت به قطر مته ای که با اون سوراخ رو درست کردین :

عکس آچار قلاویز دستی :

عکس مته 4 قلاویز :

بعد از اینکه قلاویز کردم تو پیچام گشتم یه پیچ گیر آوردم که بتونم باهاش Heatsink رو ببندم که شد شکل زیر :

که در واقع الان باید این بود :

که متاسفانه این شده :

و توی قاب کنسول به خاطر همین یه ذره پیچ کل سیستم جا نمیشه درست و اگه بخوام جاش بدم امکان داره Board رو خم کنه .

اینم واسه خودش یه تجربه بود

سلام بچه ها خواهشن یکی جوابمو بده،من ps3 گرفتم تنطیمات hdmi انجام دادم ( 1080 ...) وقتی تو تلویزیون ال سی دی بازی می کنم احساس می کنم زیاد کیفیت نداره رنگا زیاده خوب نیست تصاویر از نزدیک نقطه نقطه است در صورتیکه قبلا با همین tv و همین کابل hdmi ، فیفا 11 رو با xbox بازی می کردم خیلی صاف و با کیفیت بود ، حالم گرفته شد بقیه بازیهام همینه،
    تمام تنظیمات display انجام دادم زیاد فرقی نکرد.ممکنه بخاطر کابل باشه که دوستمون بالا گفت؟
    با چه TV ای بازی میکنی شما ؟ کابلت چیه ؟

9. 7 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    یونان دست راست :d

پيش فرض

بازم از همه ممنونم به خاطر جواباشون
    راستش مانیتورم w2262tq هستش یعنی با اینکه hdmi نیست خیلی داغون نشون میده ؟تو Ps3 یا xbox
    اهم اهم

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

نه دوست عزیز...اون طوری که داغون با کلمه بیان کنیم نه نشون نمیده.....
    خوب خواهد بودد رحد شاید خیلی خوب هم میشه گفت...خیالت راحت

12. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امکان نداره متال گیر افت فریم پیدا کنه ، چون دقیقا منطبق بر توانایی های کنسول ساخته شده و حتی انفجار هاش هم بیشتر از توان کنسول استفاده نمیکنه .

شاید وقتی که به صورت کپی اجرا میشه افت فریم پیدا کنه ولی در کل نه ، امکان نداره .
    خدا وکیلی هر بازی دیگه غیر از متالگر بگی افت فریم داره قبول میکنم ولی mgs4 عمرا.
    ولی بازم بخاطر گل روی شما اگه وقت کنم استارتش رو میزنم ببینم جریان چیه.
    اقا انجمن به این بزرگی همین چند نفر متالگر بازی کردن...!!!؟؟؟

من قبل اینکه PS3 بگیرم تو مغازه رفیقم MGS4 رو تموم کرده بودم. اون موقع هنوز کپی خور نبود و PS3 FAT هم داشت. ولی بازم بعضی جاها افت فریم داشت. به کپی بودن یا اصل بودن نیست. چون در هر صورت خودش د.باره بازیو تو هارد نصب مب کنه و از رو هارد اجرا می کنه. و مشکل همچنان باقی است

EDIT: تو بعضی از سایت ها نوشته با Disable کردن Upscaler و Media server و .... تونستن FPS رو بالاتر ببرن و تو کامنتها همه اینو رد کردن

یکی از بچه ها که مشکل افت فریم نداره لطف کنه تنظیمات قسمت Display Option ش رو بگذاره تست کنیم شاید واسه این باشه
    Last edited by sony_W810i; 01-05-2011 at 07:57.

14. 4 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بچه ها من بازی gran turismo 5 رو نمیتونم انجام بدم .کاستل فریمور 3.55 هم دارم اما وقتی از تو مولتی منیجر بازی رو دانلود میکنم و میخوام شروع کنم درباره استارت بازی ارر میده میره تو بازی صفحه سیاه میاد دوباره بر میگرده تو صفحه اول پلی 3 .

این ارر رو میده:
    an error occurred during the start operation
    (80010009)

من نیم ساعت دنبال ایبوت فیکس کاستل فریمور 3.55 میگشتم تازه فهمیدم که اصلا این بازی برای خود فریمور 3.55 هست و نیازی به فیکس ایبوت نداره!!!!!1پس چرا این ارر رو میده؟دستگاه منم کاستل فریمور 3.55 هست
    من هم مشکل شما رو داشتم. بازی ها رو ازمانیا سافت میگیرم.
    ولی مشکلم حل شد. تو دی وی دی 5 یه Eboot داشت که اون رو جایگزین Eboot خودش کردم.
    به همین راحتی.

16. این کاربر از Maziar_69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

يك سوال من kill zone 3رو نصب كردم وقتي از تو multiman ميام بيرون تا اجراش كنم ارورan error occurred during the start operation
    (80010009) رو ميده بايد چيكار كنم؟
    توی دستگاه بلو-ری اورجینال دارید یا نه؟؟؟
    چون KZ3 بدون دیسک اجرا نمیشه.............

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •