همین الان....3جی
![]()
سلام دوستان دیشب اومدیم دانلود کنیم بعد مدتها برای اینکه به 4g هم وصل بشه یه بسته الفا پلاس 30 مگ روزانه هم گرفتم ولی هر کاری کردم نتونستم ریجستر بشم هم با گوشی و هم با مودم تازه هم سیم کارت رو یو سیم کرده بودم
Sent from my H60-L04 using Tapatalk
بسته شبانه 3G - اروميه
رنج آي پي 83.120
قدرت سيگنال 31ASU با كابل گوشي هوآوي وصلش كردم به PC
از همه سرورهاي داخلي و خارجي باسرعت ثابت 1.5MB/s دانلود ميكرد
وبگردي بسيار خوبي داشت
فايلهاي تلگرامو با سرعت 600-500 دانلود ميكرد
هيچ مشكلي هم با فـيلترشكن و استريم يوتيوب نداشت
البته اين تست براي پريشب هست
امشبم اگه وقت بشه تست مي كنم
![]()
Last edited by urumchi; 26-03-2017 at 12:36.
داداش مثه اینکه محدویت 8مگابیت شما رو برداشتن ، خوبه .
واسه ما که به زور به 2مگابیت میرسه [emoji23]
TapaTALK
رفقا نمیدونم شبانه بنده رو هم محدود کردن یا شاید نمیدونم مشکل از سمت من هست اخه شرایط با قبلم هیچ فرقی نداره
به هر حال قبلا تا تقریبا ماه پیش بسته شبانه یک هفته یا یک ماه که میگرفتم تقریبا سرعت دانلودم روی یک مگابایت بود میانگین گاهی بالاتر هم میرفت
ولی الان تقریبا از دو شب پیش که یک بسته فعال کردم سرعتم به زخمت شاید به سی صد کیلوبایت برسه میانگین
ممنون میشم رفقا راهنمایی کنید ایا کاری از دست بنده بر میاد برای بهبود یا نه؟
از گوشی ال جی اسفاده میکنم با کابل به کامپیوتر وصل میکنم و همیشه چه سابق چه الان روی 3 جی ثبت هست
ممنون
زنگ زدم 9990 پشتیبانی مهندس بود گفت با یه گوشی دیگه امتحان کن و حداقل شارژ موجود باید 1000 تومن باید باشه و سیم کارت باید یو سیم باشه!!
آیا این سیم کارتهای سه تیکه که روش 4g نوشته مگه یو سیم نیست؟
من اینترنت الفا پلاس 30 مگ روزانه و 30 مگ شبانه گرفتم برا تست یا باید حجم بیشتری بگیرم؟
تو شبکه های موبایل به صورت دستی 4g همراه اول رو میاره فقط که روش کلیک می کنم باز 3 جی می مونه ولی تو مودم وقتی به صورت دستی روی 4g میرم دیگه مودم انتن نداره؟ ایا از ضعیفی سیگنال 4 جی هست؟ یا باید سیم کارت عوض بشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
باز زنگ زدم 9990 گفتن سیم کارتت یو سیم نیست من به اسم یو سیم عوض کردم این سیم کارتها رو که 5 هزارم گرفتن
گفت این 4 جی که نوشته تبلیغه
Last edited by masoudyasar; 26-03-2017 at 16:54.
دو روز اول عيد اومده بودم شهرتون
ايرانسل كه فقط 2G بود
همراه اول 3G بود ولي خيلي جالب نبود سرعتش در حد 3-2مگ
ناچارا از واي فاي صاحبخونه استفاده مي كردم![]()
من چند وقت پیش گرفتم روش نوشته lte usim
فرستاده شده از SM-G920Fِ من با Tapatalk
بله تلبیغاتی هستش.شکل سیم کارت های یوسیم فرق می کنه.
حساب چند کاربره بسته های مخصوص خودش رو داره و باید اون بسته ها را فعال کنید.بسته های عادی نمیشه.
Sent from my HTC_D626q using Tapatalk
سرعت دانلود این بسته ها تا چقدر میشه ؟
بسته های آلفا+ نامحدود شبانه (جدید)
بستههای آلفا+ نامحدود شبانه، بسته های یک روزه، یک هفته و یک ماهه پرسرعت نوترینو با حجم نامحدود هستند که با قیمت مناسب فقط برای استفاده در ساعات مشخصی از شبانه روز ارائه می شوند.
بسته های اینترنت نامحدود شبانه مدت زمان اعتبار بسته نامحدود میزان حجم قیمت (تومان) کد دستوری فعال سازی اینترنت نامحدود شبانه (یک روزه) ۱ روز از ساعت ۲ تا ۷ بامداد نامحدود ۱,۰۰۰ تومان *۱۰۰۰*۲۱۱# ۱ روز از ساعت ۱ بامداد تا ۱۱ صبح نامحدود ۵,۰۰۰ تومان *۱۰۰۰*۲۱۲# اینترنت نامحدود شبانه (یک هفته) ۷ روز از ساعت ۱ بامداد تا ۱۱ صبح نامحدود ۱۴,۰۰۰ تومان *۱۰۰۰*۲۲۱# اینترنت نامحدود شبانه (یک ماهه) ۳۰ روز از ساعت ۱ بامداد تا ۱۱ صبح نامحدود ۲۹,۰۰۰ تومان *۱۰۰۰*۲۳۱# این بسته ها برای تمام مشترکین اعتباری و دائمی قابل استفاده می باشد.
لازم بذکر است بسته های نامحدود شبانه فاقد رزرو خودکار هستند.
این بسته ها دارای حجم نامحدود هستند.
امکان خرید این بسته ها با بسته های آلفا و آلفا+ به طور همزمان وجود دارد.
مشترک در یک زمان تنها می تواند یک بسته نامحدود شبانه را فعال نماید.
در صورتیکه مشترک یکی از بسته های آلفا و یا آلفا+ را همزمان با بسته نامحدود شبانه فعال کرده باشد، در ساعات شبانه، اولویت مصرف با بسته اینترنت نامحدود خواهد بود.
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)