تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 684 از 752 اولاول ... 184584634674680681682683684685686687688694734 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,831 به 6,840 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

اگه نباشه جاش خالی می مونه Faraz_sm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز سمت جمهوری می گشتم، خوشبختانه هدفون های خوب مثل بیرداینامیکس و کلیپش و دنون تو بازار زیاد شده ولی متاسفانه به همون نسبت هدفون های تقلبی بیتس هم زیاد شده...
    چیزی که نظرم رو خیلی جلب کرد فروشگاهی بود که هدفون فوقالعاده hd25 سنهایزر رو به قیمت 250تومن می فروخت که چند تا هم بیشتر نداشت و می گفت مسافری براش آوردن. اگر کسی می خواد این هدفون رو که به این قیمت واقعا می ارزه خریداری کنه به من پخ بده تا اسم و شماره فروشگاه رو بدم.

Sent from my Xoom using Tapatalk 2

2. 3 کاربر از Faraz_sm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ایرفونه نازنین و خوب Klipsch S5i مو دزدیدن. دو تا قلدر (190 قد و 120 کیلو وزن) چاقو گذاشتن زیر گلوم گوشیمو بدزدن یکیشو زدم فرار کردم وقتی داشت میفتاد هدفونمو کشید و سوار موتور دنبالم ولی فرار کردم. واقعا اعصاب ندارم. بی هدفونی خیلی سخته. پایتختم رفتم نه t-jays بود نه klipsch (واسه آیفون). بیتسم عمرا بگیرم. کسی جایی سراغ نداره هدفون باکلاس و اصلی داشته باشه؟ اگه کسی این لطفو کنه یه جوونو شاد کرده :-)

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

امروز سمت جمهوری می گشتم، خوشبختانه هدفون های خوب مثل بیرداینامیکس و کلیپش و دنون تو بازار زیاد شده ولی متاسفانه به همون نسبت هدفون های تقلبی بیتس هم زیاد شده...
    چیزی که نظرم رو خیلی جلب کرد فروشگاهی بود که هدفون فوقالعاده hd25 سنهایزر رو به قیمت 250تومن می فروخت که چند تا هم بیشتر نداشت و می گفت مسافری براش آوردن. اگر کسی می خواد این هدفون رو که به این قیمت واقعا می ارزه خریداری کنه به من پخ بده تا اسم و شماره فروشگاه رو بدم.

با تشكر از خبر خوبتون.فقط دقت كردين كدوم مدل hd25 بود.چون سه تا مدل داره كه hd25 orginalوhd25 1-II و hd25 spII كه اولي250$ دومي 200$ و سومي 130$ قيمتشون هست. كه فكر كنم نوع سومي رو ديده باشين.
    ممنون ميشيم مدلش رو اگه يادتون مونده باشه برامون عنوان كنين
    با تشكر

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

میگم دوستان میشه با 60 تومن یا 70 تومن یه هدفون خوب خرید؟:-s
    هنوز پلیر نگرفتم البته

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

میگم دوستان میشه با 60 تومن یا 70 تومن یه هدفون خوب خرید؟:-s
    هنوز پلیر نگرفتم البته
    البته ولی اول از همه سبک موسیقی مورد علاقتون رو عنوان کنین و اینکه قصد استفاده با چه پلیری رو خواهید داشت.

7. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام

من می خواهم برای آپاد تاچ یک هدفون بگیرم و قیمت حدود 50 تا 80 باشه برای زبان گوش کردن و موزیک به سبک پاپ می خواستم من را راهنمایی کنید.

متشکرم.

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام

من می خواهم برای آپاد تاچ یک هدفون بگیرم و قیمت حدود 50 تا 80 باشه برای زبان گوش کردن و موزیک به سبک پاپ می خواستم من را راهنمایی کنید.

متشکرم.
    سلام
    تمام هدفونها از عهده سبک پاپ بر میان ولی با توجه به بودجه مورد نظر پیشنهاد میکنم یه نگاهی به creative ep830 و panasonic hje300 بندازین.
    موفق باشین

اگه نباشه جاش خالی می مونه Faraz_sm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشكر از خبر خوبتون.فقط دقت كردين كدوم مدل hd25 بود.چون سه تا مدل داره كه hd25 orginalوhd25 1-II و hd25 spII كه اولي250$ دومي 200$ و سومي 130$ قيمتشون هست. كه فكر كنم نوع سومي رو ديده باشين.
    ممنون ميشيم مدلش رو اگه يادتون مونده باشه برامون عنوان كنين
    با تشكر
    راستش مطمئن نیستم. جلوی بسته بندی فقط hd25 نوشته شده و جعبه سفید و آبی داشت. از نزدیک نگاه نکردم. همون فروشگاه hd555 رو هم داشت به قیمت پونصد و خورده ای...

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

راستش مطمئن نیستم. جلوی بسته بندی فقط hd25 نوشته شده و جعبه سفید و آبی داشت. از نزدیک نگاه نکردم. همون فروشگاه hd555 رو هم داشت به قیمت پونصد و خورده ای...

با تشکر
    پس hd25 orginal نیست چون جعبه اون کلا ابی هست بهمراه ارم adidas .میمونه hd25 1-II که اگه این مدلش باشه حتما فیک هست و hd25 sp2 که احتمالا همین مدل هست و میشه گفت مسافری اورده باشن براشون چون قیمت دلاریش حدود 130 دلار هست.
    لطفا شماره فروشگاه رو برام بفرستین تا اطلاعات کامل ازش بگیرم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام من امروز رفتم پایتخت هرچی گشتم هدفونcreative ep830پیدا نکردم اگر کسی می دونه از کجا می شه گرفت لطفا راه نمایی کنه مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •