تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 684 از 754 اولاول ... 184584634674680681682683684685686687688694734 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,831 به 6,840 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirtehrani93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

فاصله مرکز مخابراتی تا منزل چقدر هست ؟

طبق این چند ساله ای که از شرکت های مختلف نت گرفتم ، به ترتیب : مخابرات - پارس آنلاین - شاتل - آسیاتک بهترین کیفیت خط رو پوشش میدن بقیه شرکت ها برای سرعت های بالا ضعیف کار میکنن.
    شما م ISP تون رو عوض کنید از شرکتی که بهترین کیفیت خط رو ارائه میده نت بگیرید..
    فاصله مون که 1 کیلومتر هم نیست حالا بگیم سیم پیچیده اینور اونور نهایت بشه 2
    شما رو یه خط اینترنت از شرکتای مختلف گرفتید؟
    مقدار snr margin رو شرکتای مختلف فرق میکنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه karwan125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

سلام اگه شد با تلنت وصل شو به مودم وdata rate رو ببر بالا ببینیم‌خطت تا چن میکشه و سرعتت نهایت چه قدر میشه خطت روی fast هست ؟؟

سلام data rate رو ببرم بالا ، منظورت اینکه دستور " wan dmt2 set snrm 5700 5700 " اجرا کنم ؟؟
    نمیدونم مخابرات حالت Fast رو داره یا نه ! ولی پینگ داخلی م 35 هست ، 8.8.8.8 تقریبا 58 میشه ، سرویس 8 مگ رو واسه تست گرفتم ولی ماه های دیگه حتما اقزایش میدم ، سرعت دانلود م دقیقا همون 8 مگابیت رو بهم میده ...

فاصله مون که 1 کیلومتر هم نیست حالا بگیم سیم پیچیده اینور اونور نهایت بشه 2
    شما رو یه خط اینترنت از شرکتای مختلف گرفتید؟
    مقدار snr margin رو شرکتای مختلف فرق میکنه؟
    اگر فاصله ت 1 کیلومتر یا یکم بیشتر باشه نباید این مقدار از کشش خط رو بده ، قطعا مشکل از شرکت ارائه دهنده اینترنت ت هست .
    بله من روی یک خط تلفن همون مرکز مخابراتی از شرکت های ارائه دهنده اینترنت مختلفی نت گرفتم هر شرکتی مقدار snr margin متفاوت هست .، همون طور گفتم کیفیت مخابرات خوبه ، بعدش پارس انلاین ، شاتل ، آسیاتک ...
    نمیدونم کدوم شهر هستید ولی از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمک بگیرید خیلی کاربردی هست ..

ولی دیگه اگر فاصله زیاد باشه بیشتر از 2 کیلومتر ، از هر شرکتی بگیرید تفاوت آن چنانی نداره ...
    Last edited by karwan125; 11-04-2020 at 17:48.

3. این کاربر از karwan125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2020

پيش فرض

سلام data rate رو ببرم بالا ، منظورت اینکه دستور " wan dmt2 set snrm 5700 5700 " اجرا کنم ؟؟
    نمیدونم مخابرات حالت Fast رو داره یا نه ! ولی پینگ داخلی م 35 هست ، 8.8.8.8 تقریبا 58 میشه ، سرویس 8 مگ رو واسه تست گرفتم ولی ماه های دیگه حتما اقزایش میدم ، سرعت دانلود م دقیقا همون 8 مگابیت رو بهم میده ...

اگر فاصله ت 1 کیلومتر یا یکم بیشتر باشه نباید این مقدار از کشش خط رو بده ، قطعا مشکل از شرکت ارائه دهنده اینترنت ت هست .
    بله من روی یک خط تلفن همون مرکز مخابراتی از شرکت های ارائه دهنده اینترنت مختلفی نت گرفتم هر شرکتی مقدار snr margin متفاوت هست .، همون طور گفتم کیفیت مخابرات خوبه ، بعدش پارس انلاین ، شاتل ، آسیاتک ...
    نمیدونم کدوم شهر هستید ولی از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمک بگیرید خیلی کاربردی هست ..

ولی دیگه اگر فاصله زیاد باشه بیشتر از 2 کیلومتر ، از هر شرکتی بگیرید تفاوت آن چنانی نداره ...
    نمیخواد که بیشتر بخری این کامند رو بزن
    wan dmt2 set snrm 13000 13000
    بعدش هم بزن
    wan adsl reset

بعد هم برای اینکه بفهمی fast هست یانه
    wan dmt2 show dmt
    Last edited by start202; 11-04-2020 at 18:15.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2020

پيش فرض

بعدش هم بزن
    wan adsl reset
    تا اعمال بشه بعد صفحه مودم رو باز کن از نویز عکس بده
    wan dmt2 show dmt
    بعد از وضعیت خط عکس بزار تا ببینیم اگه زیاد بود کمش کنی بعد که حالت ثابت رو پیدا کردیم تو مودم ثبتش کنیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2020

پيش فرض

اگه زیاد کار نکردی هر جا گیر داشتی بگو

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirtehrani93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

پس اینطور
    فکر میکردم snr ثابته و ربطی به شرکتا نداره
    ممنون از راهنماییتون
    مشکل عجیبی که دارم تست سرعت با کامپیوتره
    با گوشی تست میگیرم عالیه و همون سرعت واقعی نشون میده
    ولی همون تست با کامپیوتر همش 1الی 2مگ هست در صورتی که گوشی 10 نشون میده
    من کامپیوترم با کابل 30متری به مودم وصله نمیدونم بخاطر اینه یا نه
    پر.کسی هم رو کامپیوتر نیست
    ولی وقتی با idm دانلود میکنم سرعت عادیه و با همون 10مگ دانلود میکنه
    وب گردی هم مشکل نداره

تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

بعدش هم بزن
    wan adsl reset

wan dmt2 show dmt

این دستور wan dmt2 show dmt رو وارد کردم این نتایج ش ، فقط من زیاد ازش سر در نیاوردم یه توضیحی بدید ممنون میشم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2020

پيش فرض

این دستور wan dmt2 show dmt رو وارد کردم این نتایج ش ، فقط من زیاد ازش سر در نیاوردم یه توضیحی بدید ممنون میشم.

الان انلاین هستید ؟ تا چند دقیقه با هم چک کنیم ؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

الان انلاین هستید ؟ تا چند دقیقه با هم چک کنیم ؟؟
    بله آنلاین هستم - دستور wan dmt2 show dmt که اجرا کردم در بالا عکس ش رو گذاشتم ، فقط متوجه نشدم چی به چیه !
    الان حالت Fast فعاله ؟ از کجا میشه فهمید ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2020

پيش فرض

بله آنلاین هستم - دستور wan dmt2 show dmt که اجرا کردم در بالا عکس ش رو گذاشتم ، فقط متوجه نشدم چی به چیه !
    الان حالت Fast فعاله ؟ از کجا میشه فهمید ؟
    برای fast بودن اینو باید بزنی اونو برای سرعت گفتم

wan adsl c
    Last edited by start202; 11-04-2020 at 20:51.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •