تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 684 از 720 اولاول ... 184584634674680681682683684685686687688694 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,831 به 6,840 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پلاسماى 42vt30 ديروز يه صداى تق بلند كردو خاموش شد،زنگ زدم نمايندگى اومدن بردنش، تكنيسينشون تماس گرفته ميگه بردش سوخته قيمتشم ٧٨٠ هزار تومنه! بچه هايى كه اطلاع دارن بنظرتون بدم تعويض كنه؟! قيمتش همينه؟؟

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان.
    همونطور که میدونید صدا و سیما برای جام جهانی یه شبکه ی HD Test گذوشته. مشکل من اینه که این شبکه رو که میگیرم تصویر بصورت ایراد دار پخش میشه. دقیقا عین قدیما که سی‌دی خش دار بود، تصویر شبکه HD همونجوری هست دقیقا.

تلویزیونم Panasonic Viera TH L32C30R هست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و گیرنده دیجیتال داخلی داره. همه ی شبکه های صدا و سیما رو هم با بهترین کیفیت و بدون نویز میگیره. حتی همین شبکه ی HD Test هم فرکانسش روی ۱۰ هست که یعنی کامل ترین حالتشه اما تصویر عین سی‌دی خش دار ها پخش میشه...

یکی از دوستان راهنمایی کرده بودن که نرم افزار رو آپدیت کنم. توی منوهای تلویزیون که میگردم ورژنش رو زده 3.003 و میگه که آخرین ورژن هست.
    شبکه ها رو هم مجددا سرچ کردم اما مشکل همچنان پا برجاست...

چیکار کنم بنظرتون ؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

پلاسماى 42vt30 ديروز يه صداى تق بلند كردو خاموش شد،زنگ زدم نمايندگى اومدن بردنش، تكنيسينشون تماس گرفته ميگه بردش سوخته قيمتشم ٧٨٠ هزار تومنه! بچه هايى كه اطلاع دارن بنظرتون بدم تعويض كنه؟! قيمتش همينه؟؟
    دوست عزیز
    بله متاسفانه قیمت برد برابر یک سوم مبلغ خود تلویزیون است و فکر می کنم این مشگل را اغلب در پاناسونیک همه دارند.

4. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان.
    همونطور که میدونید صدا و سیما برای جام جهانی یه شبکه ی HD Test گذوشته. مشکل من اینه که این شبکه رو که میگیرم تصویر بصورت ایراد دار پخش میشه. دقیقا عین قدیما که سی‌دی خش دار بود، تصویر شبکه HD همونجوری هست دقیقا.

تلویزیونم Panasonic Viera TH L32C30R هست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و گیرنده دیجیتال داخلی داره. همه ی شبکه های صدا و سیما رو هم با بهترین کیفیت و بدون نویز میگیره. حتی همین شبکه ی HD Test هم فرکانسش روی ۱۰ هست که یعنی کامل ترین حالتشه اما تصویر عین سی‌دی خش دار ها پخش میشه...

یکی از دوستان راهنمایی کرده بودن که نرم افزار رو آپدیت کنم. توی منوهای تلویزیون که میگردم ورژنش رو زده 3.003 و میگه که آخرین ورژن هست.
    شبکه ها رو هم مجددا سرچ کردم اما مشکل همچنان پا برجاست...

چیکار کنم بنظرتون ؟
    دوست عزیز
    برای فهمیدن اینکه مشگل از کجاست
    1- باید تنظیمات آنتنتان را مجدد تست کنید
    تنظیم آنتن
    برای داشتن یک تصویر خوب باید از آنتن های و سیم و فیش استاندارد استفاده کنید و باید اتصالات سیم به فیش و آنتن محکم و صحیح بسته شده باشد بطوری که حتی یک تار سیم هم مغزی سیم باسیم بدنه اتصال نداشته باشد که موجب اتصال کوتاه خواهد شد و حتما از کابل یک تیکه استفاده کنید و جهت آنتن باید با جهت مرکز پخش سیکنال صدا وسیمای محل زندگی تان باشد و مانع ای بین آنتن و ارسال کننده صدا و سیما نباشد مثل ساختمان و یا درخت و.... آن وقت خواهید دید که دیگر تلویزیونتان مشگلی ندارد.
    دوم : استفاده از یک ستاب باکس اگر مشگل نبود
    و پس از آن ازدیجیتال تلویزیونتان استفاده کنید و اگر مشگل همچنان بر قرار بود ممکن است که تیونر تلویزیون شما با فرمت ارسالی سازگار نیست و شما باید از داخل منوی سیستم از یک تیونر دیگر که قابلیت دیجیتال دارد استفاده کنید.

6. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من با حدود 500 دادم درستش کرد البته شهریور پارسال بود و به نمایندگی معرفی شده بانیان ندادم،
    به نظرم سمت نمایندگی بانیان نرو که هم پول اضافی میدی هم شدیدا معطل میشی. نمایندگی بانیان فقط برای وقتی خوبه که گارانتی داری و میخوای رایگان تعمیر شه.
    اون روزی که دادم اون نمایندگی درستش کنه زنگ زدم به یکی از نمایندگی های معرفی شده توسط بانیان گفت 700 میشه و کلی هم باید وایسی تا قطعه بیاد.
    اما توی این نمایندگی با اینکه قبل من 4-5 تا پلاسمای پاناسونیک دیگه هم توی صف تعمیر بودند در حدود 10 روز زمان برد و بهم تحویل داد، دوستان اینجا بودند تا نزدیک 1ماه حتی بیشتر معطل شدند.
    Last edited by arash_a59; 28-06-2014 at 14:47.

8. این کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من با حدود 500 دادم درستش کرد البته شهریور پارسال بود و به نمایندگی معرفی شده بانیان ندادم،
    به نظرم سمت نمایندگی بانیان نرو که هم پول اضافی میدی هم شدیدا معطل میشی. نمایندگی بانیان فقط برای وقتی خوبه که گارانتی داری و میخوای رایگان تعمیر شه.
    اون روزی که دادم اون نمایندگی درستش کنه زنگ زدم به یکی از نمایندگی های معرفی شده توسط بانیان گفت 700 میشه و کلی هم باید وایسی تا قطعه بیاد.
    اما توی این نمایندگی با اینکه قبل من 4-5 تا پلاسمای پاناسونیک دیگه هم توی صف تعمیر بودند در حدود 10 روز زمان برد و بهم تحویل داد، دوستان اینجا بودند تا نزدیک 1ماه حتی بیشتر معطل شدند.
    ممنون دوست عزيز بابت راهنمايتون،اتفاقاپارسال اين تاپيكو مرتب دنبال ميكردم و دقيقا در جريان مشكل شما بودم ، نكته جالب درمورد تلويزيون بنده اينجاست كه هزينه تعميرش حدود ٨٠٠ تومن در اومد در صورتى كه شما ميفرماييد كه حدود ٥٠٠ هزينه كردين! در ضمن پارسال قيمت دلار خيلي بيشتر از الان بود! نميدونم چى بگم ، البته بهم گفتن كه ٢تا بردت سوخته يكيشو نو گذاشتن اون يكى تعميرى!! تنها نكته مثبتش اين بود كه ٢ روزه تحويل دادن! امان از پلاسماى vt30 با چه اشتياقى خريديمش، افسوس

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ممنون دوست عزيز بابت راهنمايتون،اتفاقاپارسال اين تاپيكو مرتب دنبال ميكردم و دقيقا در جريان مشكل شما بودم ، نكته جالب درمورد تلويزيون بنده اينجاست كه هزينه تعميرش حدود ٨٠٠ تومن در اومد در صورتى كه شما ميفرماييد كه حدود ٥٠٠ هزينه كردين! در ضمن پارسال قيمت دلار خيلي بيشتر از الان بود! نميدونم چى بگم ، البته بهم گفتن كه ٢تا بردت سوخته يكيشو نو گذاشتن اون يكى تعميرى!! تنها نكته مثبتش اين بود كه ٢ روزه تحويل دادن! امان از پلاسماى vt30 با چه اشتياقى خريديمش، افسوس
    دوست عزیز مراقب باشید کنتراست رو به هیچ عنوان بالای 90 نذارید البته تعمیرکار به من گفت بالای 80 اما 80 دیگه تصویر خیلی بی نور و غیر قابل تحمل میشه(البته برای من)
    بله واقعیت درمورد این تی.وی همینه ، اخیرا هم بنده با مشکل جاماندگی تصویر مواجه شدم یعنی هر تصویری بیش از 4-5 ثانیه ثابت باشه تا چند دقیقه بعد ردش روی صفحه میمونه صفحه تلوزیونم شده عین دفترچه نفاشی کودکان مهد...
    آرم یکی از شبکه های تلوزیونی هم که برای همیشه اون بالا سمت راست مونده و جزء ثابت همه تصاویرم شده.
    حیف 2600 دلاری که پای این تلوزیون دادم(با دلار 1100).
    Last edited by arash_a59; 29-06-2014 at 22:39.

11. این کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

اخیرا هم بنده با مشکل جاماندگی تصویر مواجه شدم یعنی هر تصویری بیش از 4-5 ثانیه ثابت باشه تا چند دقیقه بعد ردش روی صفحه میمونه صفحه تلوزیونم شده عین دفترچه نفاشی کودکان مهد...
    آرم یکی از شبکه های تلوزیونی هم که برای همیشه اون بالا سمت راست مونده و جزء ثابت همه تصاویرم شده.
    منم گاهی جاموندگی می بینم اما خیلی جزئی هست و سریع برطرف میشه. اصلاً در حدی نیست که فکر آدم رو درگیر کنه.
    در مورد آرم شبکه حتما واسه طولانی مدت یه شبکه رو نگاه می کنید ( یا شاید فقط همین یه شبکه رو می بینید ) والا با استفاده معمول مشکلی پیش نمیاد. چطوره که VT30 من حداقل روزی 14 - 15 ساعت روشنه و تا حالا با آرم های ثابت مشکلی نداشته؟
    بنظرم شما بیش از اندازه حساسی یا نحوه استفاد تون از شبکه های تلویزیونی مناسب پلاسما نیست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوست عزیز مراقب باشید کنتراست رو به هیچ عنوان بالای 90 نذارید البته تعمیرکار به من گفت بالای 80 اما 80 دیگه تصویر خیلی بی نور و غیر قابل تحمل میشه(البته برای من)
    بله واقعیت درمورد این تی.وی همینه ، اخیرا هم بنده با مشکل جاماندگی تصویر مواجه شدم یعنی هر تصویری بیش از 4-5 ثانیه ثابت باشه تا چند دقیقه بعد ردش روی صفحه میمونه صفحه تلوزیونم شده عین دفترچه نفاشی کودکان مهد...
    خيلى جالبه! فكر ميكنم علت سوختن برد اين مدل پاناسونيك بصورت يكى از اسرار باقى بمونه!
    منم از اين تعميركار محترم پرسيدم كه بايد چكار كنم تا اين اتفاق دوباره نيفته گفت تلويزيونو فقط
    بايد با كليد خاموش روشن كنى نه با ريموت!!! من الان موندم كنتراستو بيارم پايين يا از ريموت
    استفاده نكنم، البته بدون استفاده از ريموت كنترل فكر نميكنم عملا فرقى بين اين تلويزيون با
    تلويزيونهاى دوسه دهه پيش باشه!

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

خيلى جالبه! فكر ميكنم علت سوختن برد اين مدل پاناسونيك بصورت يكى از اسرار باقى بمونه!
    منم از اين تعميركار محترم پرسيدم كه بايد چكار كنم تا اين اتفاق دوباره نيفته گفت تلويزيونو فقط
    بايد با كليد خاموش روشن كنى نه با ريموت!!! من الان موندم كنتراستو بيارم پايين يا از ريموت
    استفاده نكنم، البته بدون استفاده از ريموت كنترل فكر نميكنم عملا فرقى بين اين تلويزيون با
    تلويزيونهاى دوسه دهه پيش باشه!
    علت سوختن برد فقط کنتراست بالاست.کنتراستی که برای استفاده توی فروشگاه طراحی شده و با استفاده طولانی مدت باعث صدمه زدن به برد میشه.موردی که تو مشخصات و دفترچه این تی وی ذکر شده ولی متاسفانه ما رعایت نمی کنیم.البته حق داریم چون پاناسونیک رو این افزایش کنتراستش کلی تبلیغات کرد و به نوعی مشتری های خودش فریب داد و بعد از خرید مشخص شد که نباید از حداکثر کنتراست استفاده کنیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •