تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 684 از 870 اولاول ... 184584634674680681682683684685686687688694734784 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,831 به 6,840 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

و ایضا بعضی فوتبالیها مثل خود ایشون...از افتخاراتش اینه که یکی از نماینده های شهر خودش رو به لجن کشیده و تا منحل شدن تیم هم دست بردار نیست!

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض گفت و گو با سرباز احمدی، قربانی بزرگ خشونت فوتبال در ایران

فوتبال جايي در قلب او نداشت: «بعضي وقت‌ها در تلويزيون مي‌ديدم كه صدهزار نفر براي تماشاي فوتبال به ورزشگاه مي‌روند. هيچ‌وقت دوست نداشتم وسط آنها باشم.»

سایت گل - در اين دو سال و اندي چرخاندن عصاي سفيد در تاريكي و باز كردن مسير حركتش را خوب ياد گرفته. قرار بود دوران سربازي فقط دو سال طول بكشد و آرزوهايش را پس از اين دو سال در آغوش بگيرد اما حالا مردم در كوچه و خيابان او را سرباز احمدي صدا مي‌زنند. او براي هميشه سرباز احمدي باقي ماند و ديگر كسي نام كوچك قرباني بزرگ فوتبال وحشي را به خاطر نمي‌آورد.

پنجره‌هاي خانه سرباز احمدي در شهركرد پرده ندارد. پدرش مي‌گويد: «چشم راستش كاملا تخليه شده و چشم چپ او فقط نور را درك مي‌كند. به همين خاطر كاري كرديم كه خانه هميشه پر از نور باشد.» فوتبال آخرين تصويري است كه در ذهن سرباز احمدي ثبت شده. او پرچم‌هاي زرد و قرمز را به خاطر مي‌آورد و صداي انفجاري كه ناگهان همه جا را سياه كرد. گرماي خوني كه روي صورتش مي‌دويد را به خاطر مي‌آورد و صداي رفقايش را كه شيون مي‌كردند و او را به سمت آمبولانس مي‌بردند. سرباز احمدي قرباني بزرگ فوتبال است. شايد دلش نمي‌سوخت اگر از كودكي عاشق فوتبال بود و برايش هورا مي‌كشيد. فوتبال جايي در قلب او نداشت: «بعضي وقت‌ها در تلويزيون مي‌ديدم كه صدهزار نفر براي تماشاي فوتبال به ورزشگاه مي‌روند. هيچ‌وقت دوست نداشتم وسط آنها باشم.» آن روز خوشحال بود از اينكه نامش در ليست سربازان اعزامي به ورزشگاه فولادشهر قرار گرفته بود. حوصله‌اش در پادگان سر مي‌رفت. از پست دادن در سرما خيلي بهتر بود. قبلا اين تجربه را داشت. در مسير رفت و برگشت خوش مي‌گذشت. رفقا بودند و گاهي مسير را با آواز خواندن و همسرايي مي‌گذراندند.آن روز هم همين طور بود. به خاطر نمي‌آورد كه چه مي‌خواندند: «نمي‌دانم، خواننده‌اش را نمي‌شناختم اما حفظ بودم. الان شعرش را يادم رفته.»

خانه تاريك سرباز احمدي پر از نور است. او در گوشه‌اي به پشتي تكيه داده و كنترل تلويزيون را دردست گرفته. كانال عوض مي‌كند و گوش‌هايش را تيز مي‌كند. پدرش مي‌گويد: «بعضي از سريال‌ها را تعقيب مي‌كند، صداها را گوش مي‌دهد و شخصيت‌ها را مي‌شناسد.»

خانه خلوت است، خلوت كرده‌اند تا پسر خانواده براي رفت و آمد مشكلي نداشته باشد. كنار آمده‌اند با اين مصيبت. مادر چاي جلوي پسر مي‌گذارد و مي‌بوسدش. زندگي روزمره در جريان است به ساده‌ترين شكل ممكن. مي‌گويد: «من مصاحبه نمي‌كنم. هرچه خودشان مي‌خواهند مي‌نويسند. من يك چيز مي‌گويم و آنها يك چيز ديگر مي‌نويسند. چند وقت پيش از يك روزنامه زنگ زدند و گفتند مصاحبه كن بعد چيزهايي نوشتند كه من نگفته بودم. بي‌خيال مصاحبه، مصاحبه فايده‌اي ندارد.

آقاي احمدي‌نژاد من را جانباز اعلام كرد. آقاي شاه‌حسيني خسارتي را از سپاهان گرفت و آقاي كاشاني هم خيلي كمك كرد. من از اينها تشكر كرده بودم اما آنها از قول سرباز احمدي نوشتند در اين دو سال هيچ‌كس به من كمك نكرده. خب چشم آدم مي‌ترسد از اين چيزها.»

چشمي كه نمي‌بيند هنوز مي‌ترسد. چشمي كه نمي‌بيند مي‌ترسد از اينكه مبادا كسي را برنجاند. سرباز احمدي از آنچه بر او گذشته حتي عصباني هم نيست. حداقل در ظاهر عصباني نيست. بيننده منقلب مي‌شود از ملاقات با جواني كه در تاريكي زندگي مي‌كند اما خودش انگار با همه چيز كنار آمده. مي‌گويد: «از قول من از اينهايي كه كمك كردند تشكر كن.» فولادشهر شنبه دوباره غوغا مي‌شود. دوباره پرسپوليس و سپاهان، پرچم‌هاي زرد و قرمز، رجزخواني و... فوتبال هنوز در جريان است. آنجا حتما سربازهايي خواهند بود كه وظيفه به حداقل رساندن اصطكاك را دارند و شايد نوجواني هم پيدا شود كه شيئي را در مشت بفشارد تا به ميان جمعيت پرتاب كند. سرباز احمدي مي‌خواهد آن روز را فراموش كند؛« نمي‌دانم چرا فوتبال اين همه خشونت دارد.

نمي‌دانم اين مردم فوتبال تماشا مي‌كنند يا با هم دعوا مي‌كنند. من فوتبالي نيستم اما هيچ‌وقت فكر نمي‌كردم فوتبال اين‌طور باشد. اين اتفاق ممكن بود براي هركسي رخ بدهد. اگر اوضاع همان‌طور باشد كه آن روز بود خيلي خطرناك است. مردم نبايد بچه‌هايشان را به استاديوم بفرستند.»

منبع : تهران امروز

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2009/11/26

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض تهدید کفاشیان: فیفا حساس است، دوباره تعلیق می شویم

مسئولان فیفا در تماسی که با من داشتند دقیقا اعلام کردند چه خبر است؟

سایت گل - این که محمد دادگان به جد یا در شایعات قرار است با همان سناریویی که از فوتبال رفت به فوتبال بازگردد ؛ نگران کننده است. امروز صبح علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال در حاشیه برگزاری دو جلسه تجلیل از داوران برگزیده و اولین دوره آموزش افسران کنترل دوپینگ درجمع خبرنگاران گفت: یکی از اعضای فیفا دیشب طی تماسی با من از بروز شایعاتی در ایران مبنی بر برکناری ام ابراز نگرانی کرد.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون، وی با اشاره به اینکه فیفا چه گفته اند ،ابراز کرد:مسئولان فیفا در تماسی که با من داشتند دقیقا اعلام کردند چه خبر است؟

رئیس فدراسیون با ابراز گله از ضرغامی به خاطر درج خبر کذب شایعه برکناری اش در واحد مرکزی خبر و سایت برنامه فوتبال برتر گفت:فوتبال همیشه هست و امسال ما می آییم و می رویم.این فوتبال است که باید پیشرفت کند و با قدرت به کارش ادامه دهد.اگر بررسی کارشناسی در مورد مشکلات ایران انجام شده همه بر این نکته اذعان دارند که ضعف فوتبال ایران از دوره تعلیق پیش آمد و برکناری رئیس اسبق فدراسیون فوتبال بود که باعث شد فیفا روی فوتبال ایران حساس شود و فوتبال ما تعلیق شده و ماجراهایی پیش آمد که همگان می دانند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2009/11/26

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

همونطور که قبلا گفتم با تعلیق + پاکسازی موافقم تعلیق تنها کافی نیست!

به خاطر خبر كذب صداوسيما فيفا با من تماس گرفت
    كفاشيان: كاري نكنيد تا دوباره فوتبال ايران تعليق شود

خبرگزاري فارس: رئيس فدراسيون فوتبال با انتقاد از صداوسيما به خاطر اعلام خبر بركناري‌اش گفت: كميته‌اي در فيفا به دنبال تعليق فدراسيون‌ها است و انتشار اين‌گونه اخبار فيفا را حساس مي‌كند.

به گزارش خبرگزاري فارس، علي كفاشيان امروز (پنجشنبه) در حاشيه برگزاري دو جلسه تجليل از داوران برگزيده و اولين دوره آموزش افسران كنترل دوپينگ عنوان كرد: فيفا ديشب در تماسي با من از بروز شايعاتي در ايران مبني بر بركناري ام ابراز نگراني كرد. مسئولان فيفا در تماسي كه با من داشتند دقيقا اعلام كردند چه خبر است؟
    رئيس فدراسيون با ابراز گله از ضرغامي به خاطر درج خبر كذب شايعه بركناري اش در واحد مركزي خبر و سايت برنامه فوتبال برتر گفت: فوتبال هميشه هست و امثال ما مي آييم و مي رويم. اين فوتبال است كه بايد پيشرفت كند و با قدرت به كارش ادامه دهد. اگر بررسي كارشناسي در مورد مشكلات ايران انجام شده همه بر اين نكته اذعان دارند كه ضعف فوتبال ايران از دوره تعليق پيش آمد و بركناري رئيس اسبق فدراسيون فوتبال بود كه باعث شد فيفا روي فوتبال ايران حساس شود و فوتبال ما تعليق شده و ماجراهايي پيش آمد كه همگان مي دانند.

كفاشيان با اشاره به تعليق فوتبال عراق گفت: بايد قبول كنيم فيفا همه را زير نظر دارد و در واقع كميته اي كه بحث تعليق فدراسيون آنها و تخطي اعضا به قوانين فيفا مي پردازد به دنبال تعليق فدراسيون ها است. كساني كه به دنبال بركناري من هستند بايد بدانند انتخاب رئيس جديد 6تا 8 ماه طول مي كشد و اين در حالي است كه وقتي من بركنار شوم هيات رئيسه هم خود به خود از كار بركنار خواهند شد و اين ماجرا يك ماجراي عادي نخواهد بود.

وي يادآور شد: من از صدا و سيما به خاطر انتشار اين اخبار گله دارم و در تماسي كه با ضرغامي داشتم اعلام كردم نسبت به درج اين خبر بايد دقت بيشتري صورت مي گرفت چرا كه نه منبع خبر مشخص بود و نه اينكه صحت آن از سوي اشخاص بلند پايه سازمان تربيت بدني تائيد شده بود. اين درحالي است كه ماه‌هاي اخير فدراسيون با شايعه بركناري رو به رو بوده است اما زماني كه از اعضاي مجمع سئوال شده بود براي بركناري با شما تماس گرفته اند همه ابراز بي اطلاعي مي كردند.
    كفاشيان گفت: نبايد با احساسات مردم اينگونه بازي كرد. اگر بحث ضعف تيم ملي وجود دارد بايد توسط كميته فني بررسي انجام شود. وضعيت تيم ملي در گروهش فعلا خوب و صدرنشين است. البته بايد اين را هم بررسي كرد چرا برخي بازيكنان مثل هميشه بازي نكردند. ما از كادر فني تيم ملي در اين باره حتما توضيح خواهيم خواست اما در نظر داريم براي تدارك اردوها و بازي‌هاي بعدي اقدام كنيم كه در اين باره حضور در تورنمنت 4جانبه قطر و بازي تداركاتي را در برنامه داريم.
    Last edited by Kianoosh; 26-11-2009 at 16:23.

داره خودمونی میشه goldenm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض هشدار فیفا به تکرار تعلیق فوتبال ایران

پس از انتشار خبر بركناري رييس فدراسيون فوتبال مسوولان فيفا در تماس با سران فدراسيون ايران صحت و سقم اين خبر را جويا شدند.

به گزارش ايسنا؛ پس از آنكه روز چهارشنبه واحد مركزي خبر بركناري علي كفاشيان و انتخاب محمد دادگان به عنوان سرپرست جديد فدراسيون فوتبال را روي خروجي‌اش فرستاد و اين خبر در بسياري از سايت‌ها مورد استفاده قرار گرفت، مسوولان فيفا در تماسي كه روز پنج‌شنبه صبح با علي كفاشيان برقرار كردند، صحت و سقم اين موضوع را جويا شدند.

به گفته‌ي كفاشيان، در اين تماس تلفني فيفا نسبت به تكرار اتفاقي كه در سال 85 در فوتبال ايران رخ داد و موجب تعليق فدراسيون فوتبال ايران شد، هشدار دادند.

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

چاره كار همون تعليق هست .

بايد يه مدت فوتبال ما تعليق بشه ؛ اونم نه 1-2 ماهه ! طولاني مدت . . .

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض مكان ديدار تيم‌هاي ايران و سنگاپور تغيير كرد

فارس: كنفدراسيون فوتبال آسيا با تغيير محل برگزاري ديدار تيم‌هاي سنگاپور و ايران در رقابت‌هاي انتخابي جام ملت‌هاي آسيا موافقت كرد.
    سنگاپور قرار است روز 6 ژانويه 2010 (16 دي‌ماه 1388) و در پنجمين دور بازي‌هاي گروه پنجم انتخابي مسابقات فوتبال جام ملت‌هاي آسيا ميزبان ايران باشد.

با برنامه جديد اين بازي راس ساعت 19:30 دقيقه به وقت سنگاپور در ورزشگاه ملي اين كشور برگزار مي‌شود.
    اين ديدار ابتدا قرار بود در ورزشگاه بيشان برگزار شود.
    تيم ملي فوتبال ايران با وجود شكست در بازي آخر برابر اردن همچنان با 7 امتياز در صدر جدول گروه 5 مسابقات انتخابي جام ملت‌هاي قرار دارد و سنگاپور با 6 امتياز در رده دوم اين گروه به سر مي‌برد.
    دو تيم برتر هر گروه به مرحله نهايي جام ملت‌هاي آسيا در سال 2011 صعود خواهند كرد.

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض ابتلای ‌بازیکنان تیم فوتبال نوجوانان ایران به مالاریا

عضو تیم فوتبال نوجوانان ایران که به همراه این تیم در رقابتهای جام جهانی نیجریه شرکت کرده بود، پس از بازگشت از این کشور به بیماری مالاریا مبتلا شد و از هفته گذشته تحت مراقبت های وِیژه قرار گرفته است. دکتر رضا بارگاه سلیمانی پزشک تیم فوتبال داماش گیلان که این بازیکن را به خدمت دارد در گفتگو با مهر، در مورد آخرین وضعیت مهرگان گلبرگ گفت: صبح روز پنجشنبه مشخص شد این بازیکن دچار بیماری مالاریا شده است ولی به علت اینکه نوع بیماری وی جدی نیست، با درمان حداقل 10 روزه مجددا سلامت خود را باز خواهد یافت.
    وی ادامه داد: با توجه به درخواست خانواده مهرگان و هماهنگی‌های صورت گرفته، به احتمال زیاد وی امروز از بیمارستان آریاشهر رشت به یکی از بیمارستان‌های تهران منتقل خواهد شد. البته این بازیکن در صورت حضور در رشت هم مشکلی برای پشت سرگذاشتن بیماری و بدست آوردن سلامتی کامل نداشت.
    رئیس گروه پزشکی تیم داماش گیلان همچنین در خصوص وضعیت افشین اسماعیل زاده دیگر بازیکن تیم فوتبال نوجوانان که به بیماری مشکوکی مبتال شده بود نیز گفت: طی پیگیری‌هایی که انجام دادم، از دوستان این بازیکن شنیدم که وی هم دچار بیماری "مالاریا" شده است اما برای صحت و سقم این مساله باید با پزشک معالج وی هم گفتگو کنم.
    دکتر سلیمانی در پایان گفت: قطعا با توجه به پیشرفت علم پزشکی، هیچ مشکلی برای درمان این دو بازیکن وجود ندارد و آنها پس از طی دوران درمان بزودی سلامت خود را بدست آورده و می توانند حتی تمرینات خود را از سر بگیرند.
    مهرگان گلبرگ هم در گفتگو با خبرنگار مهر، ابراز امیدواری کرد هر چه زودتر سلامتی خود را بدست آورده و بتواند در تمرینات تیم داماش و تیم فوتبال زیر 19 سال کشورمان شرکت کند.
    مهرگان گلبرگ و افشین اسماعیل زاده دو بازیکن تیم زیر 19 سال ایران که به اردوی نخست این تیم جهت حضور در مسابقات قهرمانی جوانان آسیا دعوت شده بودند، به علت تب و لرز شدید از اوایل هفته گذشته در بیمارستان بستری و تحت مراقبت قرار گرفتند و شانس خود را برای همراهی تیم جوانان از دست دادند.

تاريخ عضويت
    Nov 2009

5 یک برزیلی تماشاگر ایرانی را کتک زد

در اتفاقی تلخ در ورزشگاه تختی انزلی مهاجم برزیلی ملوان یک تماشاگر ایرانی را کتک زد.
    به گزارش فارس، روز گذشته و در پایان دیدار ملوان و ذوب‌آهن اصفهان، آدریانو آلوز در صحنه‌ای با یک تماشاگر ایرانی در حمایت از محمد احمدزاده درگیر شد و این تماشاگر را کتک زد. فیلیپ دسوزا هموطن او نیز در این صحنه حضور داشت اما این بازیکن برزیلی ظاهرا در درگیری شرکت نداشته است.
    اردشیر پورنعمت مدیرعامل باشگاه ملوان با تایید این خبر به خبرگزاری فارس، گفت: متاسفانه من هم شنیدم که چنین اتفاقی رخ داده است اما هنوز این درگیری برایمان به صورت مستند محرز نشده است. باید ریشه‌یابی کنیم تا ببینیم چرا چنین اتفاقی افتاده است. به هیچ احدی اجازه تعرض به تماشاگرانمان را نمی‌دهیم؛ چه ایرانی باشند و چه خارجی. با اتباع بیگانه برخورد شدیدتری خواهیم کرد.
    وی در مورد اینکه طبق قانون احتمال لغو پروانه کار بازیکن خارجی این تیم به دلیل درگیری با یک ایرانی وجود دارد گفت: طبق قانون و رای مراجع قضایی با فرد خاطی در صورت محرز شدن جرمش برخورد خواهیم کرد حتی اگر بحث لغو پروانه کار نیز در میان باشد. ما به خارجی‌ها پول می‌دهیم تا برایمان بازی کنند نه اینکه به تماشاگرانمان بی‌احترامی کنند. باید این قضیه مستند و محرز شود در آن صورت با بازیکن خاطی برخورد شدیدی خواهیم کرد.

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

اين خبرگزاري چه تيتر .... زده.
    حالا اگر يك بازكن ايراني اين كار رو ميكرد تيتر ميزد يك ايراني يك تماشاگر ايراني را كتك زد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •