میشه بپرسم چرا انصراف دادید؟ چون شما چندمین موردی هست که می بینم با لیسانس میان خدمت و بعد از مدتی ترخیص میشن برای فوق ولی انصراف میدن که برگردن خدمت. علتش چیه؟
میشه بپرسم چرا انصراف دادید؟ چون شما چندمین موردی هست که می بینم با لیسانس میان خدمت و بعد از مدتی ترخیص میشن برای فوق ولی انصراف میدن که برگردن خدمت. علتش چیه؟
سلام . دوستان دو تا سوال: 1- من پایه خدمتی تیر 90 نیروی انتظامی هستم . آموزشی مالک اشتر اراک بودم و 23 روز هم تو یگان امداد آمل با لیسانس (درجه : استوار یک) خدمت کردم و بعدش ترخیصی گرفتم و یک ترم هم فوق لیسانس خوندم . حالا میخوام انصراف بدم ، حالا میخوام بدونم بعد از یک ماه آموزشی ای که دوباره باید برم ، استان محل خدمتم دست خودمه ؟ یا خودشون تایید میکنن ؟
2- من میخوام برا معافیت پزشکی هم اقدام کنم ، فقط میترسم به جای معافیت دائم ، معاف از رزم بزنن برام ، به نظرتون معاف از رزم ارزش داره ؟ یا بعدا برا کار مشکل ایجاد میکنه ؟به خاطر اینکه رشته ام به درد نمیخوره ، میخوام بعد از سربازی تغییر رشته بدم و در ضمن کابوس ادامه ی خدمت تو نیرو انتظامی ولم نمیکنه . واقعا اشتباه کردم خدمتمو برا کارشناسی ارشد کشاورزی (اونم دانشگاه آزاد) (من نمیدونستم اینقدر هزینه ی پایان نامه زیاده) نیمه کاره گذاشتم . گول اسم واحد علوم و تحقیقات رو خوردم .
علت دیگه اش هم اینه که تو نیرو انتظامی فرق زیادی بین سرباز صفر و فوق لیسانس نیست .
یه علت دیگه اش هم مشکلات شخصی خودمه .
Last edited by imanpod; 13-01-2012 at 17:08.
منم فوق میخوندم انصراف دادم و الان دارم با لیسانس خدمت میکنم.
دلیلش:
معمولا کلاسهای ارشد هفته ای یکی دو روز یا دو هفته ای یک بار برگزار میشه که مابقی ایام بیکاری بدون خدمت هیچ کار مثبتی در راه جلوافتادن زندگی نمیشه انجام داد. و اگه خدمت بری با لیسانس کارپیدا کنی خوندن ارشد به کار آسیبی نمیزنه و اینکه دوره ارشد حدود 5 تا 7 ترم طول میکشه واین مدت بیکاری و پشت سد خدمت موندن خیلی تحمل میخواد.... من به این دلایل همون ترم یک انصراف دادم و رفتم خدمت و الان فکرمیکنم تصمیم درستی گرفتم.
اول سوال دوم : معافیت پزشکی ارزش داره و واقعامیتونه تو زندگیت همین 17 ماه خدمت نرفتن کلی تاثیرمثبت بزاره.معاف از رزم شدن یکم جلوه بد تو خدت داره و تو ارتش حرف زور میزنن که خیلی ها ترجیح میدن همون آموزشی برن. نیرو انتظامی رو نمیدونم. و درباره کارت پایان خدمت با داشتن معاف از رزم باید بگم مشکلی برا کار پیش نمیاد.سلام . دوستان دو تا سوال: 1- من پایه خدمتی تیر 90 نیروی انتظامی هستم . آموزشی مالک اشتر اراک بودم و 23 روز هم تو یگان امداد آمل با لیسانس (درجه : استوار یک) خدمت کردم و بعدش ترخیصی گرفتم و یک ترم هم فوق لیسانس خوندم . حالا میخوام انصراف بدم ، حالا میخوام بدونم بعد از یک ماه آموزشی ای که دوباره باید برم ، استان محل خدمتم دست خودمه ؟ یا خودشون تایید میکنن ؟
2- من میخوام برا معافیت پزشکی هم اقدام کنم ، فقط میترسم به جای معافیت دائم ، معاف از رزم بزنن برام ، به نظرتون معاف از رزم ارزش داره ؟ یا بعدا برا کار مشکل ایجاد میکنه ؟
سوال اولتون: شما نیازبه یک ماه آموزشی مجدد ندارین. و طبق قانون دوباره به همون یگان قبل معرفی میشید. یعنی همون یگان امداد آمل.
اقا خدمت شد 24 ماه؟
داداشم یه ماه دیگه اعزام میشه یعنی باید 24 ماه خدمت کنه؟
طبق قانون جدید خدمت از سال 92 ( اخر سال 92 ) میشه 24 ماه و دیگه هم تغییر نمیکنه ( یعنی دیگه به 18 ماه بر نمیگیرده )
در دوران اموزشی تیراندازی رو خوب یاد بگیرید
پشیمان نمیشید
اگه بگم از راه تیراندازی چقدر مرخصی تشویقی گرفتم تعجب میکنید
یعنی دوره ی آموزشی اگه خوب کار کنی امتیاز میدن بهت ؟
یاد گرفتن با امتیاز گرفتن که فرق میکنه !خب همه میان تیراندازی یاد میگیرن منظور شما اینه که از قبل بلد باشی ؟
من با تفنگ شکاری خبرمAK47 هم یه بار از دبیرستان دستم گرفتم کاره سختی نیست فقط یکم بد قلقه . تیر پر کردنش ممکنه گیر کنه با زور باید توش جا کنی , لگدش هم از شکاری تک لول کمتره
دوستان میشه یه چیزایی رو روشن کنید , اجازه میدن بهمون ماشین ریش تراش ببریم ؟ لوازم شخصی دیگه چی ؟
دوره ی آموزشی ایش عملیات نظامی واقعی هم داره ؟ مثلا عینه کوماندوها اسلحه بدن دستمون عملیات انجام بدیم یکی اینجا ناشی باشه با تفنگ مارو بزنه شهید شیم![]()
خشم شب و این حرفا هم داره ؟![]()
من 15 بهمن فرجه م تموم میشه و نمی خوام غیبت بخورم.
تا کی وقت دارم دفترچه رو بفرستم؟ چند روز طول میکشه مدارکم در سیستم نظام وظیفه ثبت بشه؟
چون دانشگاه هنوز به من نامه معرفی به نظام وظیفه نداده
کسی به بنده کمک نمیکنه؟
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)