تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 684 از 4105 اولاول ... 18458463467468068168268368468568668768869473478411841684 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,831 به 6,840 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

میشه بپرسم چرا انصراف دادید؟ چون شما چندمین موردی هست که می بینم با لیسانس میان خدمت و بعد از مدتی ترخیص میشن برای فوق ولی انصراف میدن که برگردن خدمت. علتش چیه؟

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام . دوستان دو تا سوال: 1- من پایه خدمتی تیر 90 نیروی انتظامی هستم . آموزشی مالک اشتر اراک بودم و 23 روز هم تو یگان امداد آمل با لیسانس (درجه : استوار یک) خدمت کردم و بعدش ترخیصی گرفتم و یک ترم هم فوق لیسانس خوندم . حالا میخوام انصراف بدم ، حالا میخوام بدونم بعد از یک ماه آموزشی ای که دوباره باید برم ، استان محل خدمتم دست خودمه ؟ یا خودشون تایید میکنن ؟
    2- من میخوام برا معافیت پزشکی هم اقدام کنم ، فقط میترسم به جای معافیت دائم ، معاف از رزم بزنن برام ، به نظرتون معاف از رزم ارزش داره ؟ یا بعدا برا کار مشکل ایجاد میکنه ؟
    میشه بپرسم چرا انصراف دادید؟ چون شما چندمین موردی هست که می بینم با لیسانس میان خدمت و بعد از مدتی ترخیص میشن برای فوق ولی انصراف میدن که برگردن خدمت. علتش چیه؟
    به خاطر اینکه رشته ام به درد نمیخوره ، میخوام بعد از سربازی تغییر رشته بدم و در ضمن کابوس ادامه ی خدمت تو نیرو انتظامی ولم نمیکنه . واقعا اشتباه کردم خدمتمو برا کارشناسی ارشد کشاورزی (اونم دانشگاه آزاد) (من نمیدونستم اینقدر هزینه ی پایان نامه زیاده) نیمه کاره گذاشتم . گول اسم واحد علوم و تحقیقات رو خوردم .
    علت دیگه اش هم اینه که تو نیرو انتظامی فرق زیادی بین سرباز صفر و فوق لیسانس نیست .
    یه علت دیگه اش هم مشکلات شخصی خودمه .
    Last edited by imanpod; 13-01-2012 at 17:08.

3. این کاربر از imanpod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mali.sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    واقعا نمبدونم کجام فک کنم گم شدم

پيش فرض

منم فوق میخوندم انصراف دادم و الان دارم با لیسانس خدمت میکنم.
    دلیلش:
    معمولا کلاسهای ارشد هفته ای یکی دو روز یا دو هفته ای یک بار برگزار میشه که مابقی ایام بیکاری بدون خدمت هیچ کار مثبتی در راه جلوافتادن زندگی نمیشه انجام داد. و اگه خدمت بری با لیسانس کارپیدا کنی خوندن ارشد به کار آسیبی نمیزنه و اینکه دوره ارشد حدود 5 تا 7 ترم طول میکشه واین مدت بیکاری و پشت سد خدمت موندن خیلی تحمل میخواد.... من به این دلایل همون ترم یک انصراف دادم و رفتم خدمت و الان فکرمیکنم تصمیم درستی گرفتم.

5. 5 کاربر از mali.sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mali.sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    واقعا نمبدونم کجام فک کنم گم شدم

پيش فرض

سلام . دوستان دو تا سوال: 1- من پایه خدمتی تیر 90 نیروی انتظامی هستم . آموزشی مالک اشتر اراک بودم و 23 روز هم تو یگان امداد آمل با لیسانس (درجه : استوار یک) خدمت کردم و بعدش ترخیصی گرفتم و یک ترم هم فوق لیسانس خوندم . حالا میخوام انصراف بدم ، حالا میخوام بدونم بعد از یک ماه آموزشی ای که دوباره باید برم ، استان محل خدمتم دست خودمه ؟ یا خودشون تایید میکنن ؟
    2- من میخوام برا معافیت پزشکی هم اقدام کنم ، فقط میترسم به جای معافیت دائم ، معاف از رزم بزنن برام ، به نظرتون معاف از رزم ارزش داره ؟ یا بعدا برا کار مشکل ایجاد میکنه ؟
    اول سوال دوم : معافیت پزشکی ارزش داره و واقعامیتونه تو زندگیت همین 17 ماه خدمت نرفتن کلی تاثیرمثبت بزاره.معاف از رزم شدن یکم جلوه بد تو خدت داره و تو ارتش حرف زور میزنن که خیلی ها ترجیح میدن همون آموزشی برن. نیرو انتظامی رو نمیدونم. و درباره کارت پایان خدمت با داشتن معاف از رزم باید بگم مشکلی برا کار پیش نمیاد.
    سوال اولتون: شما نیازبه یک ماه آموزشی مجدد ندارین. و طبق قانون دوباره به همون یگان قبل معرفی میشید. یعنی همون یگان امداد آمل.

7. این کاربر از mali.sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اقا خدمت شد 24 ماه؟
    داداشم یه ماه دیگه اعزام میشه یعنی باید 24 ماه خدمت کنه؟

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

طبق قانون جدید خدمت از سال 92 ( اخر سال 92 ) میشه 24 ماه و دیگه هم تغییر نمیکنه ( یعنی دیگه به 18 ماه بر نمیگیرده )

10. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

در دوران اموزشی تیراندازی رو خوب یاد بگیرید
    پشیمان نمیشید

اگه بگم از راه تیراندازی چقدر مرخصی تشویقی گرفتم تعجب میکنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

در دوران اموزشی تیراندازی رو خوب یاد بگیرید
    پشیمان نمیشید

اگه بگم از راه تیراندازی چقدر مرخصی تشویقی گرفتم تعجب میکنید
    یعنی دوره ی آموزشی اگه خوب کار کنی امتیاز میدن بهت ؟
    یاد گرفتن با امتیاز گرفتن که فرق میکنه ! خب همه میان تیراندازی یاد میگیرن منظور شما اینه که از قبل بلد باشی ؟
    من با تفنگ شکاری خبرم AK47 هم یه بار از دبیرستان دستم گرفتم کاره سختی نیست فقط یکم بد قلقه . تیر پر کردنش ممکنه گیر کنه با زور باید توش جا کنی , لگدش هم از شکاری تک لول کمتره

دوستان میشه یه چیزایی رو روشن کنید , اجازه میدن بهمون ماشین ریش تراش ببریم ؟ لوازم شخصی دیگه چی ؟
    دوره ی آموزشی ایش عملیات نظامی واقعی هم داره ؟ مثلا عینه کوماندوها اسلحه بدن دستمون عملیات انجام بدیم یکی اینجا ناشی باشه با تفنگ مارو بزنه شهید شیم
    خشم شب و این حرفا هم داره ؟

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من 15 بهمن فرجه م تموم میشه و نمی خوام غیبت بخورم.

تا کی وقت دارم دفترچه رو بفرستم؟ چند روز طول میکشه مدارکم در سیستم نظام وظیفه ثبت بشه؟

چون دانشگاه هنوز به من نامه معرفی به نظام وظیفه نداده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام.
    بنده دانشجوی کارشناسی هستم (البته بودم!) و سنوات تحصیلی بنده پایان شهریور امسال به اتمام رسیده و با توجه به تعداد زیاد واحدهای ناتمام باقیمانده دانشگاه اجازه ادامه تحصیل رو به بنده نداده و گفتن که به بنده کاردانی میدن. با توجه به این موضوع بنده وضعیت تحصیلی رو تو برگه شماره 1 دفترچه اعزام فارغالتحصیل بزنم، یا انصرافی، ترک تحصیل و یا اخراجی؟ و تاریخ فراغت از تحصیل رو پر کنم یا تاریخ اخراج؟ اگه فارغ التحصیل بزنم مشکلی برام ایجاد میشه؟

و اینکه بنده 4 ماه فرجه دارم؟ (مثل مشمولین اخراجی و انصرافی) یا 6 ماه (مثل فارغ التحصیلان)؟

با سپاس.
    کسی به بنده کمک نمیکنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •