سلام
بین
Western Digital My Passport Ultra و
Silicon Power Diamond D03
کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
سلام
بین
Western Digital My Passport Ultra و
Silicon Power Diamond D03
کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
سلام .
نظرم روی مدل اول هست ولی اگر میخواهید Silicon power را انتخاب کنید چرا از سری Armor انتخاب نمیکنید ؟
سلام دوستان
یه سوال !
هارد اکسترنال SSD داریم؟
حجم پایین مثلا 64 گیگ!
سلام
SSD درایو اکسترنال هم موجود هست . بعنوان مثال ADATA SE720 که البته فقط در حجم 128GB موجوده . حتی Seagate هم SSD درایو اکسترنال 256GB هم تولید میکند .
سلام دوستان.من یک عدد هارد اکسترنال سیلیکون پاور خریدم و کار باهاش مثل بک اپ گرتن بلد نیستم.خواهشا راهنمایی بفرمایید.مرسی
سلام
بنده حدود دو هفته است هارد 1 ترا توشیبا خریدم
امروز بعد از اتصال به کامپیوتر سدای بیب یب ازش در اومد که انگار لحظه شماری برای انفجار بود
بعد صدای ترق ترق ازش در اومد و من کامیونر رو شات دان که کردم مشکل حل شد و بعد در ادامه کارم رو با هارد انجام دادم
به نظر شما هاردم مشکل داره؟؟؟؟
در ضمن هارد بیچاره حدود 12 ساعت در چمدان بوذه یعنی قشار اومده بش؟؟؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
به ن
هارد وسترن دیجیتال slim 2tb توی بازاز ایران اومده؟
بعضی هاردها مثل هاردهای WD My Passport نرم افزاری دارد که پس از نصب و تنظیم، بطور خودکار عملیات تهیه نسخه پشتیبان را انجام میدهد.
هارد شما را نمیدانم.
ولی اگر نرم افزاری برای نصب ندارد، شما باید به صورت دستی اطلاعاتتان را از کامپیوتر خودتان روی هارد کپی کنید.
سلام
یه مشکلی الان با هاردهام پیدا کردم
وقتی همزمان دو تا هارد سه ترام رو وصل میکنم فقط یکی از هاردها را کامپوتر تشخیص میده؟!!!فکر کنم به خاطر شناخت اولیه هست که هر دو هارد را بعنوان درایرو I تشخیص داده و الان نمیتونه همزمان این کار را بکنه
![]()
سلام .
به خاطر یکسان بودن disk signature هارد اکسترنال دوم offline میشه . طبق روشی که در پست زیر توضیح دادم disk signature را تغییر بدید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)