تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 684 از 1298 اولاول ... 1845846346746806816826836846856866876886947347841184 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,831 به 6,840 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سرویس من که همچنان فعال نشده.. والا نمی دونم چیکار می کنند خطم که رانژه هست و نفرات اولی بودم که ثبت نام کردم ولی هنوز خبری از فعال شدن نیست به پشتیبانی که زنگ می زنم تازه یک چیز جدید میگه.. میگه باید خودشون بهت زنگ بزنند و اگر عجله داری باید خودت کپی و اصل شناسنامه و کارت ملی را ببری خرازی ولی در غیر این صورت باید صبر کنی تا خودشان بهت زنگ بزنند و بیایند درب منزل ازت بگیرند!!! بهش می گم ثبت نام اینترنتی که نیاز به این چیزها نداره !! و من قبلا زرین داشتم !! می گه نه حتما تا این مدارک دستشون نرسه برات فعال نمی کنند!!!

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من رفتم ولیعصر.

کل اطلاعاتی که تونستم درباره سرویس بهاره جمع کنم ایناست:

+سرویس حالاحالاها هست و میشه تمدید کرد.

+ ۹۹ درصد تخفیف دقیقا همونیه که فکر میکردیم. یعنی شما هر حجمی شبها مصرف کنی ۱ درصدش از ترافیکت کم میشه. یعنی ۱ گیگ مصرف کنی ۱۰ مگ حساب میشه و از ترافیک کم میشه.

+ مودمی که میدن (در طرحهای با مودم) مارکش هوآوی هست اما مدلش رو کسی نمیدونست.

+ ثبت نام فقط اینترنتی از طریق بخش رزرو در پنل کاربری هست و حضوری نمیشه.

+در صورتیکه ترافیک تمام بشه امکان خرید گیگ هست اما هنوز تعرفه هاش رو در سایت نزدن.

+ سرعت ۱۰ مگ واقعیه اما برای فیبر نوری نهایتش ۱ مگه! بیشتر نمیکشه.

+ میشه هم زرین و هم طرح بهاره داشت. اگر میخواین زرینو انصراف بدین باید بعد از وصل شدن طرح بهاره حضوری درخواست بدین.

به نظرم برای کسایی که مثل من فقط از مخابرات میتونن سرویس بگیرن بهترین حالته. چون دانلودم زیاد داریم و چاره ای نیست.

Sent from my HTC Wildfire S using Tapatalk 2
    بابت اطلاع رسانی ممنون
    + سرویس جدید اش دهنسوزی نیست که بخوان بردارن!!!
    + این 1 درصد باعث میشه ترمز رو بکشیم چون روزانه رو زود تموم میکنه
    +مدل مودم رو من رفتم مخابرات کاشان نشونم داد و صفحات قبل نوشتم هواوی مدل HG532E هست و گفت کلا هر سرویسی که مودم داشته باشه همین رو میدن حالا برا سرویس هایی که حضوی ثبت نام میکنن احتمالا همون موقع بدن ولی این طرح که اینترنتی هست کی تحویل میدن؟ چون با توجه به اینکه خیلی ها رانژه مخابرات رو دارن بلافاصله با درخواست و پرداخت هزینه بشه استفاده کرد بعد نگن چون استفاده کردی بهت نمیدیم؟؟؟؟
    +اینو به من گفت و البته طبیعی هست چون پرداخت روی قبض نیست و به خاطر دردسرهای پرداخت اینترنتی کردن که انلاین پرداخت بشه
    +این قسمت خیلی مهم هست چون با توجه به سرعت و مقدار گیگ که میدن قطعا ترافیک تموم میشه
    +جالبه من زنگ زدم مخابرات منطقمون گفت روی خطوط فیبر نهایت 2 تا 3 مگ هست و بیشتر نمیشه والبته مسوسل فروش اینترنت قبلش بهم گفته بود 10 مگ هست ولی باید خطتت بتونه ساپورت کنه که از من نمیکنه!! الان کمپین دارم نهایت سرعت به حدود سه مگ میرسه عح خطم هم همین هست
    + 20 تا طرح هم بگیری مشکلی نداره چون پولش رو میگرن و حالش رو میبرن
    + طرح نسبتا خوبی هست ولی اگه اون 1 درصد نبود عالی بود احتمالا در کنارش باید زرین رو هم داشته باشیم چون ترافیک کم میاد و معلوم نیست گیگ اضافه چند هست مگر اینکه این مورد مشخص بشه و ترافیک ارزونتر از زرین باشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سرویس من که همچنان فعال نشده.. والا نمی دونم چیکار می کنند خطم که رانژه هست و نفرات اولی بودم که ثبت نام کردم ولی هنوز خبری از فعال شدن نیست به پشتیبانی که زنگ می زنم تازه یک چیز جدید میگه.. میگه باید خودشون بهت زنگ بزنند و اگر عجله داری باید خودت کپی و اصل شناسنامه و کارت ملی را ببری خرازی ولی در غیر این صورت باید صبر کنی تا خودشان بهت زنگ بزنند و بیایند درب منزل ازت بگیرند!!! بهش می گم ثبت نام اینترنتی که نیاز به این چیزها نداره !! و من قبلا زرین داشتم !! می گه نه حتما تا این مدارک دستشون نرسه برات فعال نمی کنند!!!
    برو توی صفحه ی مودم ببین Downstream خطت رو بردن روی 10 مگ یا هنوز روی همون 3 مگه
    + طرح نسبتا خوبی هست ولی اگه اون 1 درصد نبود عالی بود احتمالا در کنارش باید زرین رو هم داشته باشیم چون ترافیک کم میاد و معلوم نیست گیگ اضافه چند هست مگر اینکه این مورد مشخص بشه و ترافیک ارزونتر از زرین باشه
    شما مگه میخوای چند ترابایت مصرف کنی که میگی اون 1 درصد زیاده ؟اگر در نظر بگیریم که سرویس شما 24 گیگ حجم داشته باشه (برای یک سال) شما میتونی 2400 گیگ شبانه باهاش دانلود کنی.البته این رو هم بید در نظر داشت که از مخابرات بعیده 1 درصد کم کنه طبق قرارداد
    Last edited by zxzxcvcv; 03-05-2014 at 20:22.

4. این کاربر از zxzxcvcv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من رفتم ولیعصر.

کل اطلاعاتی که تونستم درباره سرویس بهاره جمع کنم ایناست:

+سرویس حالاحالاها هست و میشه تمدید کرد.

+ ۹۹ درصد تخفیف دقیقا همونیه که فکر میکردیم. یعنی شما هر حجمی شبها مصرف کنی ۱ درصدش از ترافیکت کم میشه. یعنی ۱ گیگ مصرف کنی ۱۰ مگ حساب میشه و از ترافیک کم میشه.

+ مودمی که میدن (در طرحهای با مودم) مارکش هوآوی هست اما مدلش رو کسی نمیدونست.

+ ثبت نام فقط اینترنتی از طریق بخش رزرو در پنل کاربری هست و حضوری نمیشه.

+در صورتیکه ترافیک تمام بشه امکان خرید گیگ هست اما هنوز تعرفه هاش رو در سایت نزدن.

+ سرعت ۱۰ مگ واقعیه اما برای فیبر نوری نهایتش ۱ مگه! بیشتر نمیکشه.

+ میشه هم زرین و هم طرح بهاره داشت. اگر میخواین زرینو انصراف بدین باید بعد از وصل شدن طرح بهاره حضوری درخواست بدین.

به نظرم برای کسایی که مثل من فقط از مخابرات میتونن سرویس بگیرن بهترین حالته. چون دانلودم زیاد داریم و چاره ای نیست.

Sent from my HTC Wildfire S using Tapatalk 2
    این موردی را که گفته روی فیبر نوری حداکثر سرعت 1 مگ هست درسته ولی بستگی به مخابرات هر منطقه هم داره الان خط ما هم دی ال سی هست ولی مخابرات پورت را روی 2 مگ بسته و سرعت دانلود با زرین تا 250 کیلوبایت هست و در مودم حداکثر ظرفیت خطم ( Max Rate ) تا 23 مگ هم بالا میاد.ولی خیلی از خط های مسی بعضی از دوستانم را دیدم که حداکثر ظرفیت خطشون 4 تا 5 مگ هست .. حال با این تفاسیر علت اینکه مخابرات روی خطوط فیبر نوری که ظرفیت بالایی دارند را مثلا میگه یکی دو مگ بیشتر سرعت نمی ده اینکه تجهیزات مخابراتی روی خط فیبر نوری گرونه و به دلیل تحریم کم هم هست و مخابرات به علت اینکه می خواهد به تعداد زیادی روی این خط ها اشتراک بده پورت ها را محدود کرده..و برای مشترکین جدید روی فیبر نوری حداکثر 1 مگ پورت می بنده ولی برای ما از قبل 2 مگ بسته بود..

6. این کاربر از yunes-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

برو توی صفحه ی مودم ببین Downstream خطت رو بردن روی 10 مگ یا هنوز روی همون 3 مگه
    اتفاقا قبلا دیده بودم نه تغییری نکرده البته ما که فیبری نوری هستیم ولی نبودیم هم بعید می دونم از نو بیاند پورت ببندند....برای من که همون 2 مگ هم باشه زیاد مشکلی نداره چون برای شبانه رایگان گرفتم و اگر شبانه رایگان هم همین 2 مگ باشه خوبه فقط اون 1 درصد واقعا همون 1 درصد باشه و بیشتر کم نکنه(چون این سیستم پلوتون همش باگه و هیچ حسابی روش نیست)

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

دوست عزیز حرفتون اصلا درست نیست.
    این مثل استفاده از همون فیلتر شکنه وقتی اینترنت مخابرات خراب میشه و صفحات رو به زور باز میکنه.ولی به جای سرور خارجی به سرور داخلی وصل میشید.در ضمن پینگ رو هم پایینتر میاره که باعث میشه صفحات زودتر باز شن
    نه دوست عزیز برای این که متوجه حرف من بشوید در اینترنت جست و جو کنید... کاهش پینگ فقط یک راه داره این هم وصل شدن به یک سرور که قدرتمند باشه سرور دیگر هم که متصل میشید ای پی شما تغییر پیدا میکند که با فیلتر شکن بحثش جداست...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

نه دوست عزیز برای این که متوجه حرف من بشوید در اینترنت جست و جو کنید... کاهش پینگ فقط یک راه داره این هم وصل شدن به یک سرور که قدرتمند باشه سرور دیگر هم که متصل میشید ای پی شما تغییر پیدا میکند که با فیلتر شکن بحثش جداست...
    شما یه بار از این سرویس ها استفاده کن متوجه میشی

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

شما یه بار از این سرویس ها استفاده کن متوجه میشی
    دوست عزیز من چند سال انلاین بازی می کنم حدود یک سال هم از این سرویس ها ... من منظور شما را متوجه میشم اما فیلتر شکن نیست ... شما IP خودتان را هم که عوض کنید تمامی سایت هایی که مخابرات باز نمی کند را به راحتی باز می کنید ... زیر ساخت مخابرات عوض شده جوری که حتی سرور های 4.2.2.4 هم مشکل پیدا کردن...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان من ۱ ماهه زدم خوب user pas از کجا بیارم
    بدم مودم ؟
    الان فقط با زرین وصل ام پس بهاره چطور وصل شم؟ ممنون جواب بدین
    الان تاریخ زده ۱۳ اردیبهشت تا ۱۳ خرداد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

User pas از کجا بیارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •